KAAN 5. Nesil Savaş Uçağı Projesi

Başlatan AVCI, 15 Aralık 2010, 20:51:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sizce Yerli Savaş Uçağımız Nasıl Birşey Olacak?

Tamamen özgün bir tasarım olacak. Hiçbir uçağa benzemeyecek.
82 (41.8%)
Güney Kore ile ortak olarak KFX'i millileştireceğiz.
17 (8.7%)
SAAB ile ortak stealth bir uçak geliştireceğiz.
40 (20.4%)
F-16 tecrübemizi kullanarak gelişmiş bir F-16 yapacağız.
25 (12.8%)
Projeyi rafa kaldırıp ABD'den uçak alacağız.
17 (8.7%)
Başka bir düşüncem var. Aşağıya yazıyorum.
15 (7.7%)

Toplam Oy Verenler: 196

Alıntı yapılan: serkan1976 - 01 Ocak 2023, 11:00:28
Alıntı yapılan: re - 31 Aralık 2022, 08:59:01
GE neden soğuk olsun canına cumcum yeni bir müşteriye kim hayır der sonuçta bu firma motor firması. Soğuk olan Amarika devleti motor firması değil.

Bu meşhur silah lobileri neden hükümete baskı yapmasınlar ki...

Aselsan Roketsan ne kadar devletine surat asabilir müşterisine devlet politikası gereği mal satamadı diye. Kimse devleti ile papaz olmaz Türkiye için ama gönlünden geçen şey tabiki keşke sorunlar olmasa yada düzelse bende motoru filan satabilsem geçiyordur illaki. Ama bir şirket mesela MTU yada GM kendi devletine surat asmaz ihracat yapamadı diye. Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Alıntı Yap

ASELSAN savaş uçaklarında kullanılan kaska monteli nişangah sistemi için meta lens geliştirdi. Çalışmada  450 nm 700 nm dalga boyunda %70 odaklama verimliliği elde edildi.

https://app.blackhole.run/#a8298cc5461LR
Mesajı Paylaş
]

APG81 radarı 4 saatte bir çöküyor muymuş? Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

TF-23 ve TF-24 kod numaraları veridi miki? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 04 Ocak 2023, 16:49:28
APG81 radarı 4 saatte bir çöküyor muymuş?
niye şaşırdın kardeş daha önce yazmıştım burda .hiçbiriniz inanmamıştınız.artık gözünüzde ne kadar büyüttüyseniz uçağı aşağı indiremiyorsunuz. 800 sayfalık rapor vardı orada yazılanlar en az bu hata kadar vahim o bile sizleri inandıramadı Mesajı Paylaş

F-35 4 saat havada kalabiliyor mu asıl problem bu. Bu ifade fazla abartılı gibi. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Archangel99 - 04 Ocak 2023, 19:17:58

F-35 4 saat havada kalabiliyor mu asıl problem bu. Bu ifade fazla abartılı gibi.

Faal kaldığı saatler başına çökme döngüsü olabilir mi, yoksa ben sürekli çalışma halinde olarak algılamadım ki havada yakıt ikmali dışında zaten böyle bir şey mümkün değil
Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: selcukkocak78 - 04 Ocak 2023, 19:16:07
niye şaşırdın kardeş daha önce yazmıştım burda .hiçbiriniz inanmamıştınız.artık gözünüzde ne kadar büyüttüyseniz uçağı aşağı indiremiyorsunuz. 800 sayfalık rapor vardı orada yazılanlar en az bu hata kadar vahim o bile sizleri inandıramadı

İlk defa duydum da ondan şaşırdım kardeş.
İlk defa haberim olduğu için de senin daha önce söylediğinden haberim bile olmadığından dolayı inanmamış da olamam değil mi kardeş!
Bu konuda benimle değil F-35'i çok büyütenlerle muhattap olmanı öneririm kardeş. Belki onları inandırırsın. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: Archangel99 - 04 Ocak 2023, 19:17:58

F-35 4 saat havada kalabiliyor mu asıl problem bu. Bu ifade fazla abartılı gibi.
Bir uçağın  4 saat havada kalması sorun mu ki, havada ikmal yapar 8 saat de kalır. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 04 Ocak 2023, 22:20:03
Alıntı yapılan: selcukkocak78 - 04 Ocak 2023, 19:16:07
niye şaşırdın kardeş daha önce yazmıştım burda .hiçbiriniz inanmamıştınız.artık gözünüzde ne kadar büyüttüyseniz uçağı aşağı indiremiyorsunuz. 800 sayfalık rapor vardı orada yazılanlar en az bu hata kadar vahim o bile sizleri inandıramadı

İlk defa duydum da ondan şaşırdım kardeş.
İlk defa haberim olduğu için de senin daha önce söylediğinden haberim bile olmadığından dolayı inanmamış da olamam değil mi kardeş!
Bu konuda benimle değil F-35'i çok büyütenlerle muhattap olmanı öneririm kardeş. Belki onları inandırırsın.

Ne güzel kardeş kardeşe konuşuyorsunuz.🤣
Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz