KAAN 5. Nesil Savaş Uçağı Projesi

Başlatan AVCI, 15 Aralık 2010, 20:51:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sizce Yerli Savaş Uçağımız Nasıl Birşey Olacak?

Tamamen özgün bir tasarım olacak. Hiçbir uçağa benzemeyecek.
82 (41.8%)
Güney Kore ile ortak olarak KFX'i millileştireceğiz.
17 (8.7%)
SAAB ile ortak stealth bir uçak geliştireceğiz.
40 (20.4%)
F-16 tecrübemizi kullanarak gelişmiş bir F-16 yapacağız.
25 (12.8%)
Projeyi rafa kaldırıp ABD'den uçak alacağız.
17 (8.7%)
Başka bir düşüncem var. Aşağıya yazıyorum.
15 (7.7%)

Toplam Oy Verenler: 196

İlginç bilgiler. F-22 kral...
Acaba MMU'nun bu grafikteki konumu nasıl olabilir? Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) bünyesinde, Milli Muharip Uçak (MMU) Projesi, "Uçak Daire Başkanlığı'ndan" alınarak MMU ile ilgili olarak yeni özel bir grup başkanlığı kuruldu. Yeni kurulan "Milli Muharip Uçak Grup Başkanlığı" yalnızca MMU Projesi ile ilgilenecek.

Kaynak:
https://www.savunmasanayist.com/milli-muharip-ucak-grup-baskanligi-kuruldu/ Mesajı Paylaş

Bu değişikliğe neden gerek duyuldu ? İyi mi oldu  , kötü mü? Mesajı Paylaş

Bürokratik işleri hızlandırmak içindir inş. iyi olmuştur Mesajı Paylaş

F-35 Ortak Program Ofisine benzer bir işlev için kurulmuş olabilir. Bu kurum ABD savunma bakanlığına bağlı ve F-35'in gelişim, üretim, teslimat, yürütme ve devamlılığını sağlamak üzere sadece F-35 programını yönetmekten sorumlu. Mesajı Paylaş

Tam adı Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı Milli Muharip Uçak Grup Başkanlığı sanırım. Başkanlığa bağlı başka bir başkanlığa bağlı bir başkanlık. Bu açıdan bakınca komik oluyor.

Eskiden sadece başına TC konuluyordu. Türkiye Cumhuriyeti. Yani o kurum Türkiye Cumhuriyeti'ne ait anlamında.

Þimdi Cumhurbaşkanlığı...
Her şeyin adının başında... Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı YapMilli Muharip Uçak'ın uçuş kontrol eyleyicisi.

Hindistan'ın 5. nesil savaş uçağı projesi AMCA için geliştirilen eyleyici, bir fuarda sergilendi. Böylece gösterilen ilk somut parçalardan biri bu eyleyici oldu.

https://mobile.twitter.com/avionot/status/1626868782592405504
Mesajı Paylaş
]

]

Alıntı yapılan: カメせ - 21 Şubat 2023, 21:28:33
Alıntı Yaphttps://mobile.twitter.com/Keremhok
bu gidişle 18 martta Hürjetle yan yana kol uçuşu yapacaklar... Yunan'ı bir de o zaman görmek lazım.
Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz