KAAN 5. Nesil Savaş Uçağı Projesi

Başlatan AVCI, 15 Aralık 2010, 20:51:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sizce Yerli Savaş Uçağımız Nasıl Birşey Olacak?

Tamamen özgün bir tasarım olacak. Hiçbir uçağa benzemeyecek.
82 (41.8%)
Güney Kore ile ortak olarak KFX'i millileştireceğiz.
17 (8.7%)
SAAB ile ortak stealth bir uçak geliştireceğiz.
40 (20.4%)
F-16 tecrübemizi kullanarak gelişmiş bir F-16 yapacağız.
25 (12.8%)
Projeyi rafa kaldırıp ABD'den uçak alacağız.
17 (8.7%)
Başka bir düşüncem var. Aşağıya yazıyorum.
15 (7.7%)

Toplam Oy Verenler: 196

F35 işini unutun arkadaşlar Kaan Hürjet filan bir şeyler yapmamız lazım artık. Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Kaan envantere girer Siper yaygınlaşırsa Amerika kapıyı çok daha fazla aralayabilir. Başka türlü Mevcut Suriye politikası değişmediği müddetçe F 35i alamayız. Mesajı Paylaş
Þehit Piyade Yarbay İlker Çelikcan. Saygı ve Rahmetle.

Alıntı yapılan: Bogü Alp - 16 Mayıs 2023, 13:21:07
Kaan envantere girer Siper yaygınlaşırsa Amerika kapıyı çok daha fazla aralayabilir. Başka türlü Mevcut Suriye politikası değişmediği müddetçe F 35i alamayız.
Sadece suriye ile de sınırlı değil. Başka bir sürü şeyler var. Mesajı Paylaş

tahminim,  f16 modernizasyonu  başlar,  takiben uçak için  motorlar da bir süre sonra  bir orta yol  bulunur. bu gün olmasa da bi gün biz istersek F35 bile gelir.
Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: korsan2 - 17 Mayıs 2023, 12:54:57
tahminim,  f16 modernizasyonu  başlar,  takiben uçak için  motorlar da bir süre sonra  bir orta yol  bulunur. bu gün olmasa da bi gün biz istersek F35 bile gelir.

Totsuz F35 leri alsınlar başlarına çalsınlar. Biz bölgenmizin kilit ülkesiz köy değil. Geri zekalı kongre üyeleri bu gerçeği gözardı ettikçe onlara fazla yüz vermek ve minnet etmek yok. Mesajı Paylaş

Kral öldü (F-35) ; yaşasın yeni kral (KAAN) Mesajı Paylaş

Aviationweek dergisi uzun zamandır beklediğim fotoğrafı yayınladı. Dergi kapağında KAAN'ın üstten çekilmiş bir fotoğrafına yer verdi. Böylece diğer uçaklarla boyutunu kıyaslayabildim. KAAN, F-15C ve F-16C'nin boyutlarını wikipedia'dan aldım. Photoshop'un cetvelini de görüntüye ekledim. Böylece gerçek fotoğrafları kullanarak ölçekli bir boyut kıyaslaması yapabildim.

KAAN gerçekten bir dev  :)

Mesajı Paylaş

Bizim kuyruk ve dikey kanatları çok büyük değil mi ? Birde kanopinin arkası biraz kambur durmuyor mu ? Mesajı Paylaş

KAAN hakkında çok detaylı bir video yapmışlar.

Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: mavi1991 - 17 Mayıs 2023, 19:25:47
Bizim kuyruk ve dikey kanatları çok büyük değil mi ? Birde kanopinin arkası biraz kambur durmuyor mu ?

Bence mükemmel olmuş...Ben çok çok çok beğendim bu kadarını beklemiyordum derginin yazdığı gibi gerçekten gururumuz oldu...

Yüksekliği 6 metre ki bu özellikle rekor bizde... Sakın ABD daha yükeğini yapamıyor en yüksek bizimki demeyin  :D :D :D Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz