KAAN 5. Nesil Savaş Uçağı Projesi

Başlatan AVCI, 15 Aralık 2010, 20:51:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sizce Yerli Savaş Uçağımız Nasıl Birşey Olacak?

Tamamen özgün bir tasarım olacak. Hiçbir uçağa benzemeyecek.
82 (41.8%)
Güney Kore ile ortak olarak KFX'i millileştireceğiz.
17 (8.7%)
SAAB ile ortak stealth bir uçak geliştireceğiz.
40 (20.4%)
F-16 tecrübemizi kullanarak gelişmiş bir F-16 yapacağız.
25 (12.8%)
Projeyi rafa kaldırıp ABD'den uçak alacağız.
17 (8.7%)
Başka bir düşüncem var. Aşağıya yazıyorum.
15 (7.7%)

Toplam Oy Verenler: 196

Teker kesme testi yayınlanmadan uçuş muçuş beklemeyin, bu kadar basit. Ben görmedim öyle bir teker kesme testi. Gören var mı? Mesajı Paylaş

Ben inanıyorum bu gün uçacak inşallah daha akşama çok var Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Hızlı taksi testi yapılmadan uçuş nasıl olacak ki?
Mesajı Paylaş

Her şeyi bize bildirmek zorundalar mı Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Alıntı yapılan: putty - 09 Ocak 2024, 14:37:41
Her şeyi bize bildirmek zorundalar mı

Değiller. Ama bu projede böyle bir şeyi saklamak çok zor. Başka proje olsa tamam, ama bunda zor. Mesajı Paylaş

Temel Kotil: KAAN çok yakında uçacak.

Bugün beklemeyin yani. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Merzifonlu - 09 Ocak 2024, 13:27:22
Teker kesme testi yayınlanmadan uçuş muçuş beklemeyin, bu kadar basit. Ben görmedim öyle bir teker kesme testi. Gören var mı?
Teker kesme testi denilen şeyi Baykar denedi. Kendilerince ön gördükleri kilometre taşlarından biriydi galiba ve görmek istediği sonuçlar vardı günün sonunda Kızılelma havada birkaç saniye süzüldü o kadar. Aynı yöntem geliştirilen bütün hava araçları için uygulanacak diye bir şey yok. Kaan vb. diğer hava araçları için hızlı taksi ve ardından ilk uçuş gerçekleştirilir. Teker kesip bir iki saniye havada kalacağını beklememek lazım. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: fırtına getiren - 09 Ocak 2024, 15:07:05
Alıntı yapılan: Merzifonlu - 09 Ocak 2024, 13:27:22
Teker kesme testi yayınlanmadan uçuş muçuş beklemeyin, bu kadar basit. Ben görmedim öyle bir teker kesme testi. Gören var mı?
Teker kesme testi denilen şeyi Baykar denedi. Kendilerince ön gördükleri kilometre taşlarından biriydi galiba ve görmek istediği sonuçlar vardı günün sonunda Kızılelma havada birkaç saniye süzüldü o kadar. Aynı yöntem geliştirilen bütün hava araçları için uygulanacak diye bir şey yok. Kaan vb. diğer hava araçları için hızlı taksi ve ardından ilk uçuş gerçekleştirilir. Teker kesip bir iki saniye havada kalacağını beklememek lazım.

Tamam, o zaman hızlı taksi testi olsun. Onu da görmedik. Mesajı Paylaş

Konjonktüre bakarsak, Þubat sonu Mart başı gibi görünüyor. Aynı tarihlerde başka projelerin de servis edilmesi mümkün. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: putty - 09 Ocak 2024, 14:37:41
Her şeyi bize bildirmek zorundalar mı

Tusaş için mi kurdunuz bu cümleyi🤣🤣🤣
Adamların en büyük zevki ekrana çıkmak,her uzatilan mikrofona açıklama yapmak tabiki bildirecekler her gelişmeyi... Bunu kötü birsey olarak da görmüyorum bu bir tarz meselesi...

Kotil, "Yakında KAAN uçacak. 2023 için sözümüz vardı ama tam denk gelmedi. Nasip böyleymiş."

Cümleden belli siyasiler Mart ayını işaret etmiş..Seçim tarihini düşünemedik demek  istemiş Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz