KAAN 5. Nesil Savaş Uçağı Projesi

Başlatan AVCI, 15 Aralık 2010, 20:51:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sizce Yerli Savaş Uçağımız Nasıl Birşey Olacak?

Tamamen özgün bir tasarım olacak. Hiçbir uçağa benzemeyecek.
82 (41.8%)
Güney Kore ile ortak olarak KFX'i millileştireceğiz.
17 (8.7%)
SAAB ile ortak stealth bir uçak geliştireceğiz.
40 (20.4%)
F-16 tecrübemizi kullanarak gelişmiş bir F-16 yapacağız.
25 (12.8%)
Projeyi rafa kaldırıp ABD'den uçak alacağız.
17 (8.7%)
Başka bir düşüncem var. Aşağıya yazıyorum.
15 (7.7%)

Toplam Oy Verenler: 196

Aslında ben Tf35000 mock-up bekliyorum

Umarım dediğiniz gibi tf6000 çalıştırılır. Mesajı Paylaş

TF6000 bir sene gecikti neredeyse. Geçen sene ilk yarı yıl hedeflenmişti. Sonra ikinci yarı yıla sarktı. Þimdiden bu yarı yılın yarısında denencek deniyor.

Belki TF6000 için açık alanda ne zaman denendiğinin çok önemi yok fakat Kaan öyle değil. Uçması lazım ki bilgi toplayalım. Her bir yarı yıl belki de milyarlar dolar kaybetmemiz demek. Geçen sene Hürjet hazır olsaydı Doğu Asya'daki ihalelere girer, siyasi bağlarla alırdık.

Artık ne olur bu işleri alet etmeyelim siyasete. Mesajı Paylaş

Bence seçim olmasa bu kadar erken uçmazdı kaan seçim olmasa bu kadar erken anka 3 de uçmazdı seçimin bu projelerin hızlanmasına faydası oldu. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: malaga - 19 Şubat 2024, 17:48:49
Bence seçim olmasa bu kadar erken uçmazdı kaan seçim olmasa bu kadar erken anka 3 de uçmazdı seçimin bu projelerin hızlanmasına faydası oldu.

Seçim süresini 3 seneye indirsek 20 yıla kadar ABD'ye uçak satacak hale geliriz...Yaşasın Seçim Mesajı Paylaş

Kaan'ın henüz uçmadığından ev halkına o kadar çok bahsedip baymışım ki, bizimkiler hafta sonu yaptıkları yaş pasta ile bana ince bir mesaj verdiler   ;D

Ama Kaan uçmadan benden kurtulamazlar   ;D

Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: buraktunahan - 19 Şubat 2024, 18:13:15
Kaan'ın henüz uçmadığından ev halkına o kadar çok bahsedip baymışım ki, bizimkiler hafta sonu yaptıkları yaş pasta ile bana ince bir mesaj verdiler   ;D

Ama Kaan uçmadan benden kurtulamazlar   ;D

Süper ya😁😁 Mesajı Paylaş

Türk kara kuvvetleri logosu da değişmişti galiba Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz