KAAN 5. Nesil Savaş Uçağı Projesi

Başlatan AVCI, 15 Aralık 2010, 20:51:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sizce Yerli Savaş Uçağımız Nasıl Birşey Olacak?

Tamamen özgün bir tasarım olacak. Hiçbir uçağa benzemeyecek.
82 (41.8%)
Güney Kore ile ortak olarak KFX'i millileştireceğiz.
17 (8.7%)
SAAB ile ortak stealth bir uçak geliştireceğiz.
40 (20.4%)
F-16 tecrübemizi kullanarak gelişmiş bir F-16 yapacağız.
25 (12.8%)
Projeyi rafa kaldırıp ABD'den uçak alacağız.
17 (8.7%)
Başka bir düşüncem var. Aşağıya yazıyorum.
15 (7.7%)

Toplam Oy Verenler: 196

Alıntı yapılan: DonnieBrasco - 17 Eylül 2019, 12:26:01
Tam şu sıralarda 9-10 yaşlarında cocuk olacaksın. MMUdan , TF2000den , Gezginden haberin olmayacak. Okula gideceksin , eğleneceksin tozacaksın. Yaşın 20ye gelince savunma sanayiine merak sarmış olacaksın ve o gün MMU havada ucuyor , gezgin yüklü TF2000 sefere cıkıyor , Milden denizaltıları suya dalıyor olacak. Pehhh. İşin yoksa bu yasta 10 yıl bekle.

Biz dünyaya çok erken geldik. Hele bu Altay ve TF- 2000 beni tansiyon hastası yaptı. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Tigerfish - 17 Eylül 2019, 12:51:43
Tam şu sıralarda 9-10 yaşlarında cocuk olacaksın. MMUdan , TF2000den , Gezginden haberin olmayacak. Okula gideceksin , eğleneceksin tozacaksın. Yaşın 20ye gelince savunma sanayiine merak sarmış olacaksın ve o gün MMU havada ucuyor , gezgin yüklü TF2000 sefere cıkıyor , Milden denizaltıları suya dalıyor olacak. Pehhh. İşin yoksa bu yasta 10 yıl bekle.

Biz dünyaya çok erken geldik. Hele bu Altay ve TF- 2000 beni tansiyon hastası yaptı.
Ben 30 yaşındayım :D genç sayılırım hala ama yaşı 40ı devirmiş forumdaşlarımız için ne bileyim MMUyu görmek var görmemek var. :D Mesajı Paylaş

benim yasim 49  ben görmecekmiyiyim Mesajı Paylaş

Bu ülkede 40 yaşın üstündekileri sabun yapacaksın kurtlacaksın hiç bir işe yaramazlar

maşallah puanımda eksi 77 olmuş yeni fark ettim Mesajı Paylaş
beğen

ben kendimi uyudurum filmdekiler gibi 30 sene sonra

uyalirim tamam dir o zaman Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: DonnieBrasco - 17 Eylül 2019, 13:15:32
Alıntı yapılan: Tigerfish - 17 Eylül 2019, 12:51:43

Biz dünyaya çok erken geldik. Hele bu Altay ve TF- 2000 beni tansiyon hastası yaptı.
Ben 30 yaşındayım :D genç sayılırım hala ama yaşı 40ı devirmiş forumdaşlarımız için ne bileyim MMUyu görmek var görmemek var. :D
TSK'daki Subaylar, devlet yöneticileri özellikle savunma ile ilgilenenler nasıl bu kadar rahatlar. Hava kuvvetlerinde filo komutanları vs MMU nasıl bekleyebiliyorlar. Minimum 50 yaşındalar. Bide F-35 gelmezse ben olsam emekli olurdum. Yaş 50 üstü ne F-35 var ne MMU var. 15 sene F-16 ile devam. Bide elin israili gıcır gıcır F-35 ile uçarken. Nato'da almayanı dövüyorlar. Herkez mis gibi teyyarelere binerken sen 15 sene F-16 ile devam. Çağıyla yarıdan hava kuvvetleri, milletin uçaklarına iç geçirerek bakan hava kuvvetlerine. Ben istifa ederdim. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: serkan - 17 Eylül 2019, 13:28:40
Bu ülkede 40 yaşın üstündekileri sabun yapacaksın kurtlacaksın hiç bir işe yaramazlar

Eh yas +50 olduguna gore herhalde ben ancak sivi sabun olabilirim ."O da olsun en azindan vatandasin bulasigini yikamasinda ise yararim ";) Mesajı Paylaş

Cem Yılmaz'ın reklamda Ajda Pekkana bakması gibi MMUya bakar "hiç değişmedi" dersiniz artık :D Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: metin62 - 17 Eylül 2019, 13:53:51
Alıntı yapılan: serkan - 17 Eylül 2019, 13:28:40

Eh yas +50 olduguna gore herhalde ben ancak sivi sabun olabilirim ."O da olsun en azindan vatandasin bulasigini yikamasinda ise yararim ";)

40'ımı devirdim. TF 2000 ve mmu hasretiyle herhalde erken sabun olacağız. Mesajı Paylaş

Benim yaş da 45 gerçekten şu an en azından 18-20 yaşında olmayı çok isterdim.30 lu yaşlara gelip hem olgun hem de genç sayılabilecek bir dönemde TF-2000,MMU,Milden gibi projelerin hayata geçmiş olduğunu görürdüm.Zaten savunma sanayine 19-20 yaşımda ilgi duymaya başladım.İlk Savunma ve Havacılık Dergimi 92 yılında almıştım.Ne diyelim erken gelmişiz dünyaya inşallah hepsini görme şansımız olur Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz