ASELSAN Leopard-2NG

Başlatan hadessus, 17 Aralık 2010, 15:34:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kurtlar vardisindeki hurda merkavaya neresi benziyor Allah aşkına? :D
Yapmayın gözünüzü seveyim. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 06 Mayıs 2011, 17:15:46
Kurtlar vardisindeki hurda merkavaya neresi benziyor Allah aşkına? :D
Yapmayın gözünüzü seveyim.
Kesinlikle  katılıyorum

Mesajı Paylaş

Bu tank KV Filistin'de de vardı  ;D Mesajı Paylaş

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Leopard-2NG;

Leo 2A4 evolutionun kopyası değilmi? Mesajı Paylaş

En gerçekçi benzetme bu olmuş. (2a5 ve 2a6 ya göre).Ama bu da o kadar benzemiyor. Mesajı Paylaş

Kopyası mı? benziyor mu(ki atış kontrol sistemi ,elektro optikler ,elektro mekanikler vs aselsan tarafından üretildiği detaylıca açıklanmışken)?
Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Tuco - 06 Mayıs 2011, 17:54:19
Kopyası mı? benziyor mu(ki atış kontrol sistemi ,elektro optikler ,elektro mekanikler vs aselsan tarafından üretildiği detaylıca açıklanmışken)?

Tankın tipi neredeyse leo-2NG... Mesajı Paylaş

En basitinden komutan periskopunun resimdeki tankta olmadığını fark etmedik mi ,ayrıca laser warning recieverlar farklı bunlar sadece dışarıdan görebildiklerimiz... Mesajı Paylaş

aselsan tebrik ediyorum süper olmuş.üstündeki stamp aselsana ait demi. bu proje altayı cok olumlu şekilde etkiliyecekdir Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz