ASELSAN Leopard-2NG

Başlatan hadessus, 17 Aralık 2010, 15:34:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tankımız görünüş, elektro sistem ve kabiliyetleri açısından harükülade ama peki kaplanan zırh plakaları nereden tedarik ediyorlar sanırsam yerli tank zırhı üretimimiz yok . Mesajı Paylaş

Tank çok güzel olmuş. Her şey aselsan da bu zırhlar kimin? Mesajı Paylaş

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

aselsan döktürmüş 40 bin kere maşallah peki arkadaşlar bu modernizasyonla leo2a6 seviyesine gelmişmidir? Mesajı Paylaş

Üstteki silah istasyonun konumu tek kelimeyle mükemmel.Kim o silahı oraya koyduysa kesin buişi bilen biri... Mesajı Paylaş

Haberturk abartmış yine,dünyada eşi benzeri yokmuş muş muş...nerede yok bal gibi var. Mesajı Paylaş

Zırhlar Roketsan olabilir mi? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: altor - 06 Mayıs 2011, 20:00:59
Zırhlar Roketsan olabilir mi?

Yurt dışından alındığı söyleniyor... Mesajı Paylaş
Religion is hate,Religion is fear,Religion is war...

TRDefence Forum: http://www.trdefence.com/forum/index.php
Explain Turkish Military in English...

daha önce hazırlayıp sundukları tanıtım videosundaki herşeyi harfiyen yapmışlar.Gerçekten büyük tebrikler.Tabi bunlar bizleri heyecanlandırdığı kadar sürekli daha iyi ve yeni şeyler için beklentilerimizi arttırıyor.Çalışma ve azim inşaallah çok daha büyük ve güzel sonuçlar doğuracaktır. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz