Güneydoğudan öyküler önce vatan kaldırıldı.

Başlatan Hawkerx, 31 Aralık 2010, 00:01:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bence gayet güzel ve gerçekçiydi NEFES. Ateş'e katılıyorum. ABD Hollywood tarzı filmlerden gına geldi. Mesajı Paylaş

Nefes askeri açıdan gerçekten uzak bir filmdir. Mesajı Paylaş

ruhumuz var teslim etmeden önce

Gayet uzak idi. Saymaya başlasam yorulurum. Karakola komutan diye yüzbaşı gönderilmesi mi dersin, karakolun 1 mg3 mevzi ve kayaların arasındaki 2 askerle korunması mı dersin, terörist saldırısını bekleyen karakolun yaz gecesi bir tim çıkarmaya dahi üşenmesi mi dersin... Ne olduğu beli olmayan saçma sapan "operasyon" kısmı mı dersin... Yahu madem tim çıkarmıyorsun bari iki tane mevzi kur. Doğuda en küçük karakolun bile en aşağı 2 adet mg3'ü vardı... Adamlar saldırı bekliyor ama savunma yapmak yerine giriyor karakola gel beni vur diye beliyor nedense... Bunu yapan da bir takım askere komutan diye atanan "yüzbaşı" komik ya... Mesajı Paylaş

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Ha tamam anladım. Ben de acaba Hollywood tarzı iki askerin dünyayı dize getirdiği bir şey mi istiyorsunuz diye merak ettim :). Film işte o kadar olur bence. Mesajı Paylaş

Nefes filminin yönetmeni, sonrasında yaptığı açıklamada, filme milliyetçi anlamlar yüklendiği için, diziye çevirmekten vazgeçtiğini açıklamış, bende bunu çok garipsemiş, hatta içimden de kınamıştım! Mesajı Paylaş
Ne Mutlu Türküm Diyene. Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Alıntı yapılan: EfsaneAsker - 02 Ocak 2011, 16:37:31
Ha tamam anladım. Ben de acaba Hollywood tarzı iki askerin dünyayı dize getirdiği bir şey mi istiyorsunuz diye merak ettim :). Film işte o kadar olur bence.
Yok böyle bi isteğimiz de en azından bir tepe karakolu on onbeş teröristin karşısında bu kadar çaresiz de kalmasın. Ayıp. Bence nefes çok iyi terör örgütü propagandası yapan bir filmdi.

Şöyle ucundan kıyısından gerçeğe benzer bir dizi-film çıksa şükredeceğim. Şarjörlerin sonsuz olmadığı, askerlerin özürlü olmadığı, milletin devamlı birbirinin suratına bakmadığı bi çekim yapsalar olur... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: rstr617 - 02 Ocak 2011, 20:57:53
Alıntı yapılan: EfsaneAsker - 02 Ocak 2011, 16:37:31
Ha tamam anladım. Ben de acaba Hollywood tarzı iki askerin dünyayı dize getirdiği bir şey mi istiyorsunuz diye merak ettim :). Film işte o kadar olur bence.
Yok böyle bi isteğimiz de en azından bir tepe karakolu on onbeş teröristin karşısında bu kadar çaresiz de kalmasın. Ayıp. Bence nefes çok iyi terör örgütü propagandası yapan bir filmdi.

Þöyle ucundan kıyısından gerçeğe benzer bir dizi-film çıksa şükredeceğim. Þarjörlerin sonsuz olmadığı, askerlerin özürlü olmadığı, milletin devamlı birbirinin suratına bakmadığı bi çekim yapsalar olur...

O tür yapımların izlenmesi için sayın üstad çok kaliteli olması gerek kaliteli olması içinde çok para gerek. Ve siz 2 veya bir buçuk saatlik dizileri full kalite çekemezsiniz. Ne yaparsınız dizi saati ve anlatılan konuyu 40 dakikaya çekersiniz amerikadakiler ve avrupa gibi paranız çoğalır kalite artar. zaten son zamanlarda rtük ün dizi sürelerini kısaltmaya yönelik çalışmaları var birşeyler olacak olacak ama biz göremiyecegiz sanırım. Mesajı Paylaş

ELLER YUKARI HERÞEY AJAN SHEPPARDIN KONTROLU ALTINDA. [SGA 5X19-VEGAS] (STARGATE ATLANTİS CSI VERSİON EPİSODES)

Ya dizilerden bir şey beklememek lazım. Türkiye'de 2.5 saatlik düzü çıkarıyorlar ve bu saçma. Her hafta senarist bir film senaryosu uzunluğunu nasıl çıkarsın. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz