Z-3 Anadolu Parsı

Başlatan SKYWOLF, 22 Mart 2009, 16:55:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

bence modellemede kamuflaj kullanma, haki renk gayet iyi oluyor ve modelini daha anlaşılır yapıyor. adı üstünde kamuflaj, her şeyi kamufle ediyor. hataları ve hatta saatlerce uğraştığın detayları. yoksa benim elimde ne kamuflajlar var ama iş o zaman değişiyor. böylesi daha iyi.

saygılar... Mesajı Paylaş

Mesajı Paylaş

Resimleri ve sayfaları geçerken kendimi
National Geographic in mega fabirkalar belgeselinde hissettim :) oradada m1 tankının yapım aşamaları kademe kademe anlatılıyordu.

Çizimler güzel olmuş sanırım çizimler autocad ile çizilmiş.Autocad in renderi pek tatmin edici olmuyo genelde :S Başka bir programla renderlemiş olsanız insan kendini tankla karşı karşıya kaldığını sanabilir.

Duvarkağıdınıda masaüstü resmi olarak kullanmaya başladım ;) Mesajı Paylaş

Z-3A4'ün Yepyeni videosu. 8)

/
Mesajı Paylaş

Eline saglik, guzel olmus  :) Mesajı Paylaş

tek kelimeyle harika olmuş bence...
Mesajı Paylaş

İyi fakat Sabra tankına biraz fazla benzemiyor mu ? Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz