Z-3 Anadolu Parsı

Başlatan SKYWOLF, 22 Mart 2009, 16:55:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tebrik edrim güzel çizim birde hava savunması için uygun olan kısımda toketsan üretimi ciritleride ekleyebilirmisin. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: AYDIN - 18 Şubat 2012, 10:58:33
Tebrik edrim güzel çizim birde hava savunması için uygun olan kısımda toketsan üretimi ciritleride ekleyebilirmisin.

Beyefendi! Ciritler hava savunma füzeleri değildir. Elma ile armutu karıştırmayalım. Toketsan ne ya? Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 18 Şubat 2012, 14:52:00
Alıntı yapılan: AYDIN - 18 Şubat 2012, 10:58:33
Tebrik edrim güzel çizim birde hava savunması için uygun olan kısımda toketsan üretimi ciritleride ekleyebilirmisin.

Beyefendi! Ciritler hava savunma füzeleri değildir. Elma ile armutu karıştırmayalım. Toketsan ne ya?

toketsan tirit ;D  olabilir (aydın kardeşim affet bizimki latife :))
bu arada çizimler harika sanırım- catia'da- çizdiniz,çok güzel detaylandırmışsınız,emeğinize sağlık merak ettim acaba bu tür çalışmalarınızı  bir şekilde değerlendirebiliyormusunuz. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: xkumpas - 19 Şubat 2012, 01:48:55

toketsan tirit ;D  olabilir (aydın kardeşim affet bizimki latife :))
bu arada çizimler harika sanırım- catia'da- çizdiniz,çok güzel detaylandırmışsınız,emeğinize sağlık merak ettim acaba bu tür çalışmalarınızı  bir şekilde değerlendirebiliyormusunuz.

Teşekkür ederim. Çizimler Autocad. Bu çalışmayı oldukça beğenmişti ilgili tank yapacak olan firma. Ancak herhangi bir değerlendirme yoluna gitmediler. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

üzüldüm kayda değer bir tasarım bilhassa radar ve 7,62 altı namlulu palanx çok yerinde çünkü bende tankçı olarak yaptım askerliğimi piyadeye karşı tankta serbest kullanımda silah olması gerekiyor bencede Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: xkumpas - 19 Şubat 2012, 18:36:35
üzüldüm kayda değer bir tasarım bilhassa radar ve 7,62 altı namlulu palanx çok yerinde çünkü bende tankçı olarak yaptım askerliğimi piyadeye karşı tankta serbest kullanımda silah olması gerekiyor bencede

Üzülmeyin. Altay tankı da güzel bir tank. Onun üzerinde de düşman piyadesine karşı tek namlulu da olsa içeriden kumanda edilebilen güzel bir silah olacak. Mesajı Paylaş

İlk Hali... Mesajı Paylaş

Mesajı Paylaş

Mesajı Paylaş

Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz