Milli Modern Makinalı Tüfek Projesi

Başlatan armata, 12 Ocak 2011, 16:56:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

birde utanmadan tören düzenliyorlar... Mesajı Paylaş

haberden alıntı :
Proje kapsamında ülkemizdeki ARGE kuruluşları ile üniversitelerle işbirliği yapılacak, ayrıca özel sektörden de pek çok sayıda üretici alt yüklenici olarak görev alacaktır.

burdaki ifade bakarsak eyer, resim sembollik gibi geldi bana . mehmetçik-1'den sonra aynı hataya düşerlermi bilmem.bu işi kalekalıp ve sarsılmaza verilseydi keşke Mesajı Paylaş

PKM benzeri bir silah çıkmasından hoşnut olmayanlar var lakin benim hoşuma gitti.
Bana göre bu silah iş görür. Mesajı Paylaş

3E EOS ürünü Avcı 4x dürbünü ve mini termal nişangahı ile MMT, kalibrasyon atışları sırasında...
Mesajı Paylaş

PKM benzeri degil, PKM'nin ta kendisi.

IDEF'te yetkili ile de tartistik bu konuyu. Ismini koy diye bastirdim: "reverse engineering". Sonunda kafasiyla onayladi, ve Rus silahini "baz" aldik gibi laflar geveledi. Mesajı Paylaş

Anladık PKM ama bari NATO mayonu kullansalardı Mesajı Paylaş
beğen

Uymamıştır ! Bir de onun mühendisliği ile kim uğraşacak... Mesajı Paylaş

Ha yanlis anlasilmasin, reverse engineering'e karsi degilim. Iyi birseyi niye kopyalayip millilestirmeyesin.

Hafif makinelilerde PKM kendini ispatlamis super bir alet ama su Turk muhendislerinin super dizayni felsefesini birakalim, hele hele silah fuarlarinda kimse bunu yutmuyor Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Nutuk - 03 Ekim 2016, 10:01:43
Ha yanlis anlasilmasin, reverse engineering'e karsi degilim. Iyi birseyi niye kopyalayip millilestirmeyesin.

Hafif makinelilerde PKM kendini ispatlamis super bir alet ama su Turk muhendislerinin super dizayni felsefesini birakalim, hele hele silah fuarlarinda kimse bunu yutmuyor

YUTMUÞ GİBİ YAPIN NE OLUR KIYAMETMİ KOPAR....
Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz