TAI´dan Mosquito Savaşçısı

Başlatan Yatağan, 16 Ocak 2011, 23:04:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Türk Kara Kuvvetleri yazıyor. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

yaw ben defenceturk kara kuvvetleri diye okudum  :o :o Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: ist_eternal - 17 Ocak 2011, 21:59:41
yaw ben defenceturk kara kuvvetleri diye okudum  :o :o

:D
Siteye fazla düşkünsünüz herhalde. :D Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

ANKA'ya kardeş: Sivrisinek
TAİ, insansız hava uçağı ANKA'nın göklere yükselmesinin hemen ardından, Türkiye için bir 'sürpriz' ilke daha imza attı. 'Sivrisinek' adı verilen, 'silahlı ama insansız' helikopter, başarıyla uçuruldu.

HAVACILIK sektörüne F-16 montajı ile giren Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TAI) bu alandaki tasarım çalışmalarına bir yenisini ekledi. İnsansız hava araçları üzerindeki çalışmalarıyla son günlerde adı sık sık gündeme gelen TAI, şimdi de silah taşıyan insansız helikopteri tasarladı ve uçurdu. "Sivrisinek" adı verilen helikopterin, motor ve bazı uçuş aksamı yurt dışından getirildi. Sivrisinek ilk uçuşunu 24 Aralık 2010 tarihinde TAI'nin Akıncı tesisinde yaptı.

8 km'den tam isabet

1,5 saat havada kalabilen Sivrisinek, helikopterlerin en önemli performans sorunlarından olan sıcak hava ve yüksek irtifada da görev yapabilecek. Sivrisinek 300 kilo azami kalkış ağırlığı ve 120 kilo faydalı yük kapasitesi ile bu büyüklükteki ilk helikopter. Sivrisinek'in taşıyabildiği Roketsan'ın 70 milimetre çaplı Cirit Füzesi, 8 kilometre uzaktan zırhlı bir hedefi imha edebiliyor. TAI, son olarak insansız uçak ANKA'nın ilk defa uçmasıyla gündeme gelmişti.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/16835101.asp?gid=373 Mesajı Paylaş

vay be sineye bak sen.
bu sinek ozellikle sehirici savaslarda cok yararli olur.sehirden 3-5 km mesafede sehri gozetler ve gozune yakalanan hedefi  imha eder.hemde iyi suikastci olur bundan. Mesajı Paylaş

Bu açıdan daha güzel birşeye benziyor.. Ayrıca rengide çok güzel seçilmiş..

Neden üzerinde 656 yazıyor? envantere mi girdi yoksa :D Mesajı Paylaş

Başlangıç sivrisenek için güzel bir çalışma. Buna tank savar füzelerimizde (omtas ve umtas) takılır. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: tr(b) - 24 Ocak 2011, 19:31:15
Başlangıç sivrisenek için güzel bir çalışma. Buna tank savar füzelerimizde (omtas ve umtas) takılır.

Ondan sonrasını yunan leopard 2a6 heller veya amerikan abramslar düşünsün diyosun ha :D Mesajı Paylaş

ELLER YUKARI HERÞEY AJAN SHEPPARDIN KONTROLU ALTINDA. [SGA 5X19-VEGAS] (STARGATE ATLANTİS CSI VERSİON EPİSODES)

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz