Çin Silahlı Kuvvetleri

Başlatan Falcon, 21 Ocak 2011, 21:13:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Yine tekrara düşmüş gibi olacak ama ben bu Rus-Çin uçaklarına bir türlü sıcak bakamıyorum...

Her savaşta Batı uçakları ; bu Rus-Çin uçaklarını tokatlayıp geçiyor... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: serkan1976 - 12 Ağustos 2020, 22:36:48
Yine tekrara düşmüş gibi olacak ama ben bu Rus-Çin uçaklarına bir türlü sıcak bakamıyorum...

.

Hocam Çinliler gelişiyor J-20 bence çok iyi bir uçak sahada bilemem ama kağıt üzerinde güzel gözüküyor. Tabi bir F-22 vb etmez ama diğer batılı uçaklara ile baş edebilir.

Her savaşta Batı uçakları ; bu Rus-Çin uçaklarını tokatlayıp geçiyor...
Mesajı Paylaş
Ayakta ölmek,diz üstü yaşamaktan daha iyidir.

Hocam J-20'nin tipine bir baktınız mı?
Bu uçağın çevik olması imkansıza yakın, hadi diyelim ki tasarımı boşver , yahu bu tasarımın iyi uçabilmesi için 2 tane F-135 motor lazım...

Hocam Çin'in böyle itiş gücüne sahip bir motoru yapması çooooooo zor... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: serkan1976 - 12 Ağustos 2020, 23:21:28
Hocam J-20'nin tipine bir baktınız mı?
Bu uçağın çevik olması imkansıza yakın, hadi diyelim ki tasarımı boşver , yahu bu tasarımın iyi uçabilmesi için 2 tane F-135 motor lazım...

Hocam Çin'in böyle itiş gücüne sahip bir motoru yapması çooooooo zor...

Çevik olması pek istenmiyor gibi. Stealth olması belki yeterli. Bazı özelliklerinin F-22'den daha iyi olduğu söyleniyor. Forumda F-22'lerin modernize edilmesi gerektiğini söyleyen arkadaşlara katılıyorum.
Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

WS-15 motoru gelmeden bu uçak , F-22'ye yem olur... Mesajı Paylaş

Ws-15 motorları hazır ama üretimde bazı sorunlar çıkartıyormuş. Rus motorlarına şu anlık devam edecekler 2021 yılında büyük ihtimalle hazır olacak. Mesajı Paylaş
Ayakta ölmek,diz üstü yaşamaktan daha iyidir.

Alıntı yapılan: serkan1976 - 13 Ağustos 2020, 11:07:07
WS-15 motoru gelmeden bu uçak , F-22'ye yem olur...

Ne alaka? Bu uçağın 360 derece kızılötesi sistemi F-22'de yok mesela. F-22 eski nesil bütün uçakları kolayca avlar. Ancak yeni nesil uçaklar o kadar kolay değil! Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Bu 360 derece kızılötesi sistem , F-22'leri tespit edebiliyor mu? Edebilirse kaç km.'den yapabilir tespiti? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: serkan1976 - 13 Ağustos 2020, 18:50:29
Bu 360 derece kızılötesi sistem , F-22'leri tespit edebiliyor mu? Edebilirse kaç km.'den yapabilir tespiti?

Asıl soru, F-22 diğerini tespit edebiliyor mu olacaktı. F-22'nin artık raipleri sadece önceki nesillerdeki uçaklardan oluşmuyor. Mesajı Paylaş

https://twitter.com/I30mki/status/1294641600254140416

Sanıyorum aracın önünde bulunan ve suda aracın burnunu yükselten paltformun hidrolik sisteminde bir arıza meydana geldi. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz