Sohbet odası

Başlatan Hawkerx, 22 Ocak 2011, 00:30:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kimse kanıtlamaya çalışmıyor, 200 senedir değişmeyen gelenek var. Onlarda kim devlet başkanı olursa olsun yönetim şekli, şeması değişmeyecek. Taş çatladı değişti diyelim, onların iç meselesi, dışarıdakilerin karışma hakkı yok, isterse Vatikan papası devlet başkanı olsun onların meselesi.

Laiklik şemasına gömülerek herkese çamur mu atalım, o molla olmuş, şu papaz olmuş. Herkes bİldiği hayatı yaşasın, isterse gey olsun, isterse sokakta yarı çıplak gezsin, kimsenin umrunda olmamalı. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: marmara - 21 Ocak 2025, 21:51:11Kimse kanıtlamaya çalışmıyor, 200 senedir değişmeyen gelenek var. Onlarda kim devlet başkanı olursa olsun yönetim şekli, şeması değişmeyecek. Taş çatladı değişti diyelim, onların iç meselesi, dışarıdakilerin karışma hakkı yok, isterse Vatikan papası devlet başkanı olsun onların meselesi.

Laiklik şemasına gömülerek herkese çamur mu atalım, o molla olmuş, şu papaz olmuş. Herkes bİldiği hayatı yaşasın, isterse gey olsun, isterse sokakta yarı çıplak gezsin, kimsenin umrunda olmamalı.

son satıra kesinlikle katılmıyorum öyle bir şey olsa kalın kızılcık sopasıyla geberene kadar döverim... Mesajı Paylaş

İşin komiği adam ne incile ne de anayasaya el basmadan yemin etti.

Durmuş isimli üye milyarların izlediği bu gerçeğe rağmen " incile el bastı" diyor.

Onun üzerine yazışmanın bile anlamı yok ki. Alenen yalan haber ile çaktırmadan bizim laikliğe giydiriyor dalga geçiyor aklınca.

Türkiye laiktir. Çatlasalar da patlasalar da Laik kalacak. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Mehmet75 - 21 Ocak 2025, 22:01:14İşin komiği adam ne incile ne de anayasaya el basmadan yemin etti.

Durmuş isimli üye milyarların izlediği bu gerçeğe rağmen " incile el bastı" diyor.

Onun üzerine yazışmanın bile anlamı yok ki. Alenen yalan haber ile çaktırmadan bizim laikliğe giydiriyor dalga geçiyor aklınca.

Türkiye laiktir. Çatlasalar da patlasalar da Laik kalacak.

Basmadığını biliyorum zira seyrettim ve yorumcular basarakmı yemin etti diye tekrar izleyerek teyit ettile ve bende izledim.
Ben türkiyede düşünce tarzını niyetleri kinaye ederek yazdım lakin kinaye yaptığımı kimse anlamadı malesef.... Mesajı Paylaş

Bolu'daki otel yangınında hayatını kaybeden insan sayısı 76 olarak acıklandı.Allah yakınlarına sabır versin,gencecik insanlar var.Başımız sağolsun. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: KARACI - 21 Ocak 2025, 22:28:28Bolu'daki otel yangınında hayatını kaybeden insan sayısı 76 olarak acıklandı.Allah yakınlarına sabır versin,gencecik insanlar var.Başımız sağolsun.

Evet Allah rahmet eylesin Ailelerine sabır versin

Amerikada koca bir los Angeles yanıyor 10 ölü bizde sadece bir otel fakat 76 ölü

Acil çıkış kapısı, Yangın merdiveni, yangın söndürme sistemleri,tüp, itfaiyenin ilgilenmesi vesaire birçok soru sormamız lazım. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: aydındurmus - 21 Ocak 2025, 22:04:17
Alıntı yapılan: Mehmet75 - 21 Ocak 2025, 22:01:14İşin komiği adam ne incile ne de anayasaya el basmadan yemin etti.

Basmadığını biliyorum zira seyrettim ve yorumcular basarakmı yemin etti diye tekrar izleyerek teyit ettile ve bende izledim.
Ben türkiyede düşünce tarzını niyetleri kinaye ederek yazdım lakin kinaye yaptığımı kimse anlamadı malesef....
Ne istiyorsunuz aydın bey daha. Başörtüsüde serbest oldu işte daha ne olacak doymadınız gitti Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Efes - 21 Ocak 2025, 23:06:54

Ben türkiyede düşünce tarzını niyetleri kinaye ederek yazdım lakin kinaye yaptığımı kimse anlamadı malesef....
Ne istiyorsunuz aydın bey daha. Başörtüsüde serbest oldu işte daha ne olacak doymadınız gitti

Ne alakası var? Olmasın mı? Milyonlarca kadının başörtüsünü kalkıp lütuf mu gibi doymadınız mı diye kinayeli kinayeli konuşmak ne demek? Hayırdır sana mı soracaklardı?

Bin yıldır bu topraklarda milyonlarca Müslüman Türk kadını yaşıyor onların başörtüsü özgürlüğünü bir lütufmuş gibi sunamaz kimse. Yılların haksızlığı giderildi. Kalkıp bir de daha ne istiyorsun doymadınız diyemez kimse, kimsenin de haddine değil. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Archangel99 - 22 Ocak 2025, 00:26:43
Alıntı yapılan: Efes - 21 Ocak 2025, 23:06:54

Ne istiyorsunuz aydın bey daha. Başörtüsüde serbest oldu işte daha ne olacak doymadınız gitti

Ne alakası var? Olmasın mı? Milyonlarca kadının başörtüsünü kalkıp lütuf mu gibi doymadınız mı diye kinayeli kinayeli konuşmak ne demek? Hayırdır sana mı soracaklardı?

Bin yıldır bu topraklarda milyonlarca Müslüman Türk kadını yaşıyor onların başörtüsü özgürlüğünü bir lütufmuş gibi sunamaz kimse. Yılların haksızlığı giderildi. Kalkıp bir de daha ne istiyorsun doymadınız diyemez kimse, kimsenin de haddine değil.

Bu ülkede ne kadar İslam, Türk ve halk düşmanı varsa taktıkları maske Atatürkçülük ve laiklik. Bir eleştiri geldiğinde derhal bu maskeleri takar, saldırıya geçerler. Sorsan tek okumuş, tek akıllı kesim bunlar. Kalan herkes cahil. O yüzden bunlar var olmaya devam ettiği sürece kutuplaşma artarak devam edecek. Ben çocukken bizim hacı dedelerimizin, büyük amcalarımızın ağzından gazi paşa ile ilgili bir kötü kelime duymazdık. Dindar insanların çoğu Atatürkü sever ve dua ederdi. Bu maskeciler yüzünden müslümansam Atatürkü sevememciler türedi ve sayıları arttı. Bunlar bu durumdan çok mutlu, hoşlarına gidiyor bu ayrışma. Mesajı Paylaş

Trump ile dünyada muhafazakar milliyetçi partilerin devri bir süre hakim olacak gibi görünüyor. Bu kavimler göçüne gösterilen aşırı hoşgörü budalalığı batı yı en sonunda halkın inisiyatifi ile seçtikleri partiler ile savunma yapmaya zorladı. Bunda tabi yeni ekonomik altüst olmalarda etken olmuştur. Türkiye özelinde ise bakıyorum bakıyorum bu kriterlere uyan muhafazakar milliyetçi parti göremiyorum yani bizim muhafazakarlarda milliyetçilerde maşallah Alman Sosyal demokratları geçtiler kavimler göçüne gösterilen hoş görüde. Batıdaki ulusal korumacı partilere en uyan parti şu anda Zafer partisi görünüyor. Her şeyimiz ters. Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz