Sohbet odası

Başlatan Hawkerx, 22 Ocak 2011, 00:30:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Biz yıllarca cem yılmaz,Ata demirer,Şahan Gökbakar ve Levent Kırca'yı boşuna izlemişiz burda mizahın kralı var. Mesajı Paylaş

Gecen seferde gene guney California'da yangin vardi anlamadim yorumunuzu. Yagmur yagmiyor, Aralik ayindan bu yana. Los Angeles ozelinde bu aralar Santa Ana ruzgarlari denilen daglardan okyanusa dogru siddetli ve kuru ruzgar olaylari yasanir bu aylarda. En ufak bir kivilcim felakete nedwn oluyor.

Alıntı yapılan: Denizci16 - 24 Ocak 2025, 02:01:05http://youtu.be/MoUR9Dt2nTM?si=4gK2jOdhJvMEEfGh

Bu seferde California yanıyor

Hayır coğrafya bilmesem ABD Ekvatorun altkısmında'da yazı yaşıyor diyeceğimde kışın ortasında yangın ne alaka çünkü şu an G.Afrika gibi yazı yaşamıyor
Mesajı Paylaş

ALLAH DAHA BETER EDER İNŞALLAH.

Gazzedeki insanların katledilmesine seviniyorlardı ALLAH DAHA BÜYÜK FELAKETLERİ BAŞINA SARSIN İNŞALLAHTA DÜNYANIN BAŞINA BELA OLAMAZ İNŞALLAH.... Mesajı Paylaş

Amerikanın o kadar devasa büyüklükte ormanı varki yangınlarıda ona göre oluyor. Olağan üstü yıllar hariç normal rakamlarla Amerikada senede 3 milyon hektar ormanlık alan yanıyor Türkiye de 10 bin hektar ormanlık alan yanıyor. Yani Türkiye'nin üç asırlık orman yangını toplamı Amerika'nın bir yıllık orman yangını kadar. Amerika bu  rakamlarla bu güne kadar süper güç kalabildi yinede.

Yanan ABD ormanları ve yanmayan topraklar

Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

ormanlara bir şey olmasını istemem olacaksa şehirlerde olsun benim lafım insanlara tabi insani değerleri hangi dine mensub olursa olsun destekleyenleride ALLAH korusun onların başınada bir şey gelmesini istemem benim istediğim insani değerleri ayaklar altına alanlardır... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: aydındurmus - 24 Ocak 2025, 11:20:21ormanlara bir şey olmasını istemem olacaksa şehirlerde olsun benim lafım insanlara tabi insani değerleri hangi dine mensub olursa olsun destekleyenleride ALLAH korusun onların başınada bir şey gelmesini istemem benim istediğim insani değerleri ayaklar altına alanlardır...

Yalnız bu yangınlar veya diğer afetler bu şekilde bir ayrım yapmıyor. Bu nedenle böyle çocukça temennilerde bulunmamanız, içerisinde bulunduğunuz toplumlarda tepki görmemeniz açısından faydanıza olacaktır. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Ormanın memleketimi olur gezegenin ormanı bunlar. Bir insan gezegenin ormanları yansın diye dua edermi gerçekten bunların içi katran bağlamış hiç mi asil duygularınız kalmadı size ne öğrettiler bu yaşa kadar hocalarınız  büyükleriniz anlamıyorum ki.    Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Bu lafım kimseye değil,genel konuşacağım,zaten tek tek isim vermek istesem en fazla iki üç kişi çıkar.Forumdaki ''beğen'' butonu olayı çok hoşuma gidiyor,yanına bir adet de ''beğenme'' butonu koyulsa insanlar kendine daha bir çekidüzen verecektir sanıyorum.Yönetim çok yumuşak davranıyor,bana da öyle davrandılar geçmişte,bence bu o kadar da iyi bir şey değil.İfade özgürlüğü böyle sonsuz bir mevzu değildir.
 Mis gibi bir kazan çorba,birkaç sinek ile mundar olur,emekler zayi olur,yazık etmeyin böyle güzel ortamlara.İnternette  okuyup yazacak kaç tane yer var ki bu seviyede başka? Bir TrMilitary bir de burası,eskiden SAKFOR vardı,adamı oyarlardı rezil ederlerdi,yazarken beş kere düşünürdük. Mesajı Paylaş

Trmilitary gibi olursa 2-3 kişinin fikri dışında karşı çıkanlar olursa çoktan banlanır veya onların fikrine göre ileti yazmak zorundasın. 1 haftaya kalmadan şahsen ben ve Denizci16 banlanırdık, putty'nin de ömrü uzun olmaz dı. Diğerleri de diktatörlüğün kurbanı olur, ya boyun eğeceksin veya çekip gideceksin.

Mesela geçen sene forum büyük sorunlar yaşadı, herkes üzüldü ve burayı benimsemişti, özgürce fikir alış veriş yapılan ortam olduğu için. Forumun sahibi SKYWOLF, adam herkes benim gibi düşünmek zorunda aksini düşünen dışarı çıksın demiyor. Diktatörlük olursa burası git gide ölür, çekiciliği kalmaz, insanız ve herkesin fikri farklı olabilir. Mesajı Paylaş

Ben yillardir yaziyorum orada,herkesle de her tartismayi yaptim.Bir kere bile ceza almadim.Fikir dusmani degilim,sohbet basliginin altina bir bakin yani,bu mudur istenen seviye ve kültür? Anlamaya calisarak okuyun soylemek istedigimi.Üslup diye birsey var.Seninle yasadigim tartismadan sonra 2 kez yonetimle iletisime gectim uyeligimin iptalini istedim,kendi kendime kestim cezayı.İptal etmediler,fazlasi simariklik olur dedim uzatmadim devam ettim.Uyarılmaktan kaçınmayın bu kadar,hicbirimizin mucizevi fikirleri yok. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz