Sohbet odası

Başlatan Hawkerx, 22 Ocak 2011, 00:30:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: aydındurmus - 24 Ocak 2025, 10:10:20ALLAH DAHA BETER EDER İNŞALLAH.

Gazzedeki insanların katledilmesine seviniyorlardı ALLAH DAHA BÜYÜK FELAKETLERİ BAŞINA SARSIN İNŞALLAHTA DÜNYANIN BAŞINA BELA OLAMAZ İNŞALLAH....

En son iki sene önce büyük bir deprem yaşadık binlerce insanımız öldü....

Eh ne diyelim Allah bizide ıska geçmiyor anlaşılan

Burdakine temennizini değiştirin "Ey Rabbim bizi teyet geç inşallah"Diye. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: KARACI - 24 Ocak 2025, 12:57:18Ben yillardir yaziyorum orada,herkesle de her tartismayi yaptim.Bir kere bile ceza almadim.Fikir dusmani degilim,sohbet basliginin altina bir bakin yani,bu mudur istenen seviye ve kültür? Anlamaya calisarak okuyun soylemek istedigimi.Üslup diye birsey var.Seninle yasadigim tartismadan sonra 2 kez yonetimle iletisime gectim uyeligimin iptalini istedim,kendi kendime kestim cezayı.İptal etmediler,fazlasi simariklik olur dedim uzatmadim devam ettim.Uyarılmaktan kaçınmayın bu kadar,hicbirimizin mucizevi fikirleri yok.

Değerli arkadaşım,

Forumların amacı, ilgili konularda farklı düşüncelerin tartışılmasıdır. Herkes fikrini özgürce ifade edebilir. Bilgisi paylaşabilir. Herkesin görüşü aynı olmak zorunda değil. Biri çıkar, herkesin algılayamadığını fark edebilir. Ya da tam tersi şekilde, herkesin algılayamadığını biri algılayamayıp kabullenemez. Ama bu da ona söz hakkı verilmesine engel olamaz. Herkes konuşur ama gerçek değişmez! Bilen gerçeği ortaya koyar, bilmeyenler de öğrenir. İnsanlar tartışa tartışa anlaşır ve olgunlaşır.

Farklı fikirler havada uçuşur. Hatta genelde en iyi çözümler en saçma fikirlerden ortaya çıkar.

Diğer forumların kuralları bize göre daha katı olabilir. Trmilitary'in ilk yıllarında yöneticilik yaptım mesela ben. Ama onların Ali kıran baş kesen uygulamalarına kesinlikle katılmadığım için oradan ayrılıp bu forum sitesini kurdum. Bir konu hakkında herkes aynı görüşteyse, oradakiler sadece kendilerini kandırıyorlar demektir. Kapalı bir kutu içerinde, kendi kuralları ile egolarına hizmet ederler. Kendilerini gerçekte profesyonel olmadıkları konularda bile uzman görür, her fırsatta diğerlerini küçümserler. Geçenlerde forumdan uzaklaştırılan arkadaşla örneğini görmüştük. Geliştiklerini sanırlar ama dışarından nasıl göründüklerinden haberler olmaz. İlginçtir ki savunmayla ilgili forumlarda egolar çok yüksek olur nedense. Birazda bizim toplumumuza has, eleştiriyi saldırı olarak algılama ve bu yönde karşılık verme eğilimi var.

Haklı olduğun kısımlar var. Arkadaşlar konularla ilgili tartışmalara fazlasıyla giriyorlar.  Konu bütünlüğüne zarar veriyorlar. Yönetim olarak biz sık sık uyarıyoruz. Konular içerisinden bu tarz iletileri ayıklamaya çalışıyoruz. Ama arkadaşlar geniş hareket alının dayanılmaz hazzına kapılıp aynı durumları tekrarlıyorlar. Bu durumu biraz olsun sönümleyebilmek için sohbet bölümünü kurmuştuk zamanında. Savunma konularından bunalan arkadaşların ya da konuların içeriğine çıkmak isteyenlerin biraz rahatlayabilmeleri, diğerleriyle daha fazla kaynaşabilmeleri amacıyla. Tabi abartmamakta fayda var.

Biz üyelikleri silmiyoruz. Forum ortamları bazen gerçekten çok gerilimli olabiliyor. Herkesin forum dışında bir hayatı da var ve hayat her zaman toz pembe değil. Bir sürü sorun ve bunun yarattığı stres söz konusu. Haliyle bunlar foruma da yansıyabiliyor. Fikir üretecek tartışmalar, gereksiz çatışmalara dönüşebiliyor. Sinirler fazlasıyla gerilebiliyor. Hepimiz insanız, bu olağan bir durum.  Bu durumlarda uyarılara olumlu cevap vermeyen kontrolünü kaybetmiş arkadaşlarımızı sakinleşmelerine zaman tanımak adına geçici olarak engelliyoruz. Çoğunlukla da bu arkadaşlarımız gerçekten sakinleşmiş olarak geri dönüyorlar. Hepimiz, ben dahil, böyle durumlardaki yazdıklarımızı okuduğumuzda, "bunu ben mi yazmışım" diyebilecek kadar mahcup olabiliyoruz.

Senin üyeliğinin silinme talebine olumsuz cevap vermemizin nedeni de buydu. Kaldı ki sen gerçekten çok olgun davrandın. Bir tartışmaya girdin, sinirlendin ve üyeliğinin silinmesini talep ettin. Hatta tüm arkadaşlardan özür diledin. Tartışma konusuyla ilgili iletilerine baktığımda onları silmiş olduğunu gördüm. Neler yazdığını bilmiyorum. Ancak demek ki yazdıklarından sen bile rahatsız oldun. Fakat hiç kimse, tartıştığın kişi dahi şikayetçi olmadı! Bu nedenle uyarı dahi almadın ve şimdi burada halen yazıyorsun, ki yazmalısın da! Çünkü sen de, fikirlerin de değerli. Bunu fazlasıyla kanıtladın.

Konuyu çok dağıttığım için tüm arkadaşlardan özür dilerim. Bu mesajı özel mesajla da iletebilirdim. Ancak benzer düşüncedeki arkadaşların da tek cevap ile bilgilenmesi için bu yolu tercih ettim. Konuya devam edebiliriz. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

ALLAH dilemedikçe fırtınalı havada yaprak kıpırdamaz.
Kimse ormanların yanmasını istemez bunu o halde anlayanın zaten algılama kapasitesinin yetersizliğinden kaynaklanır sonuçta orman bir ülkenin değil tüm dünyanın ortak malıdır... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Denizci16 - 24 Ocak 2025, 14:07:02
Alıntı yapılan: aydındurmus - 24 Ocak 2025, 10:10:20ALLAH DAHA BETER EDER İNŞALLAH.

Gazzedeki insanların katledilmesine seviniyorlardı ALLAH DAHA BÜYÜK FELAKETLERİ BAŞINA SARSIN İNŞALLAHTA DÜNYANIN BAŞINA BELA OLAMAZ İNŞALLAH....

En son iki sene önce büyük bir deprem yaşadık binlerce insanımız öldü....

Eh ne diyelim Allah bizide ıska geçmiyor anlaşılan

Burdakine temennizini değiştirin "Ey Rabbim bizi teyet geç inşallah"Diye.

Kusura bakmayın lakin dini bilginiz bana göre çok zayıf yazdıklarınızdan bunu anlıyorum...

Deprem öldürmüyor öldüren yetersiz mühendisler yetersiz kontroller ve YOZLAŞMADIR.Eğer bunlar varsa zaten felaket gümbür gümbür geliyorum der.
Bu demirsiz köprü yapmaya benzer (fıkrası) Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 24 Ocak 2025, 14:34:16
Alıntı yapılan: KARACI - 24 Ocak 2025, 12:57:18Ben yillardir yaziyorum orada,herkesle de her tartismayi yaptim.Bir kere bile ceza almadim.Fikir dusmani degilim,sohbet basliginin altina bir bakin yani,bu mudur istenen seviye ve kültür? Anlamaya calisarak okuyun soylemek istedigimi.Üslup diye birsey var.Seninle yasadigim tartismadan sonra 2 kez yonetimle iletisime gectim uyeligimin iptalini istedim,kendi kendime kestim cezayı.İptal etmediler,fazlasi simariklik olur dedim uzatmadim devam ettim.Uyarılmaktan kaçınmayın bu kadar,hicbirimizin mucizevi fikirleri yok.

Değerli arkadaşım,

Forumların amacı, ilgili konularda farklı düşüncelerin tartışılmasıdır. Herkes fikrini özgürce ifade edebilir. Bilgisi paylaşabilir. Herkesin görüşü aynı olmak zorunda değil. Biri çıkar, herkesin algılayamadığını fark edebilir. Ya da tam tersi şekilde, herkesin algılayamadığını biri algılayamayıp kabullenemez. Ama bu da ona söz hakkı verilmesine engel olamaz. Herkes konuşur ama gerçek değişmez! Bilen gerçeği ortaya koyar, bilmeyenler de öğrenir. İnsanlar tartışa tartışa anlaşır ve olgunlaşır.

Farklı fikirler havada uçuşur. Hatta genelde en iyi çözümler en saçma fikirlerden ortaya çıkar.

Diğer forumların kuralları bize göre daha katı olabilir. Trmilitary'in ilk yıllarında yöneticilik yaptım mesela ben. Ama onların Ali kıran baş kesen uygulamalarına kesinlikle katılmadığım için oradan ayrılıp bu forum sitesini kurdum. Bir konu hakkında herkes aynı görüşteyse, oradakiler sadece kendilerini kandırıyorlar demektir. Kapalı bir kutu içerinde, kendi kuralları ile egolarına hizmet ederler. Kendilerini gerçekte profesyonel olmadıkları konularda bile uzman görür, her fırsatta diğerlerini küçümserler. Geçenlerde forumdan uzaklaştırılan arkadaşla örneğini görmüştük. Geliştiklerini sanırlar ama dışarından nasıl göründüklerinden haberler olmaz. İlginçtir ki savunmayla ilgili forumlarda egolar çok yüksek olur nedense. Birazda bizim toplumumuza has, eleştiriyi saldırı olarak algılama ve bu yönde karşılık verme eğilimi var.

Haklı olduğun kısımlar var. Arkadaşlar konularla ilgili tartışmalara fazlasıyla giriyorlar.  Konu bütünlüğüne zarar veriyorlar. Yönetim olarak biz sık sık uyarıyoruz. Konular içerisinden bu tarz iletileri ayıklamaya çalışıyoruz. Ama arkadaşlar geniş hareket alının dayanılmaz hazzına kapılıp aynı durumları tekrarlıyorlar. Bu durumu biraz olsun sönümleyebilmek için sohbet bölümünü kurmuştuk zamanında. Savunma konularından bunalan arkadaşların ya da konuların içeriğine çıkmak isteyenlerin biraz rahatlayabilmeleri, diğerleriyle daha fazla kaynaşabilmeleri amacıyla. Tabi abartmamakta fayda var.

Biz üyelikleri silmiyoruz. Forum ortamları bazen gerçekten çok gerilimli olabiliyor. Herkesin forum dışında bir hayatı da var ve hayat her zaman toz pembe değil. Bir sürü sorun ve bunun yarattığı stres söz konusu. Haliyle bunlar foruma da yansıyabiliyor. Fikir üretecek tartışmalar, gereksiz çatışmalara dönüşebiliyor. Sinirler fazlasıyla gerilebiliyor. Hepimiz insanız, bu olağan bir durum.  Bu durumlarda uyarılara olumlu cevap vermeyen kontrolünü kaybetmiş arkadaşlarımızı sakinleşmelerine zaman tanımak adına geçici olarak engelliyoruz. Çoğunlukla da bu arkadaşlarımız gerçekten sakinleşmiş olarak geri dönüyorlar. Hepimiz, ben dahil, böyle durumlardaki yazdıklarımızı okuduğumuzda, "bunu ben mi yazmışım" diyebilecek kadar mahcup olabiliyoruz.

Senin üyeliğinin silinme talebine olumsuz cevap vermemizin nedeni de buydu. Kaldı ki sen gerçekten çok olgun davrandın. Bir tartışmaya girdin, sinirlendin ve üyeliğinin silinmesini talep ettin. Hatta tüm arkadaşlardan özür diledin. Tartışma konusuyla ilgili iletilerine baktığımda onları silmiş olduğunu gördüm. Neler yazdığını bilmiyorum. Ancak demek ki yazdıklarından sen bile rahatsız oldun. Fakat hiç kimse, tartıştığın kişi dahi şikayetçi olmadı! Bu nedenle uyarı dahi almadın ve şimdi burada halen yazıyorsun, ki yazmalısın da! Çünkü sen de, fikirlerin de değerli. Bunu fazlasıyla kanıtladın.

Konuyu çok dağıttığım için tüm arkadaşlardan özür dilerim. Bu mesajı özel mesajla da iletebilirdim. Ancak benzer düşüncedeki arkadaşların da tek cevap ile bilgilenmesi için bu yolu tercih ettim. Konuya devam edebiliriz.

Bana, söyleyecek tek kelime dahi bırakmamışsın.Anladım,kabul ettim,hak verdim. Mesajı Paylaş

Bunlar sn.putty'yi dinlemişler nüfusun fazla olduğuna karar vermişler.Zengin elitler içinde kıyamet sığınağı inşaa etmişler ...

Helal Olsun sn. Putty toplumlarıda bazı sonlarına hazırlayıverdin.😁

Dünya Nüfusu fazla diye diye adamların aklını çeldin Mesajı Paylaş

http://www.facebook.com/share/v/1AjHvQGhnR/

Bu sefer Türkün gücü ile gurur duyabilirsiniz..😎

İroni veya kinaye yapmıyorum Mesajı Paylaş

Askerlikte dayak devam ediyormuş bunu öğrendik 🤣 Mesajı Paylaş

ASKERLİKTE DAYAK ŞARTTIR,GERİSİ HİKAYE... Mesajı Paylaş

http://www.facebook.com/share/v/1A2DBqTxLM/

Acaba bizim kızlarımız ne durumda videodakileri takdir ettim bu kızların yaptıklarını bizim birçok erkeğin yapamıyacağına eminim Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz