Sohbet odası

Başlatan Hawkerx, 22 Ocak 2011, 00:30:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Yapamaz , normal bir insan bu hareketleri yapamaz,Türkler o göbekleriyle hiç yapamaz :) Bir yarışma var tüm dünyaya yayılıp  oynanmaya başlayan "Ninja Warrior" diye , zannedersem ya bu yarışmadan esinlenmişler ya da bu yarışmanın antrenmanını yapıyorlar.
Çok ciddi el ve kol gücü ve dayanıklılığı gerektiren bir yarışma, çok sıkı antrenman gerektiriyor uzun yıllar boyunca buna çalışmadıysanız yapamazsınız. Sonra da insanların maymunlar ile ortak atası var denilince kızar bazıları, yapılan maymunluk işte. Mesajı Paylaş

Şimdi bu yapılacak iş mi ? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: aydındurmus - 27 Ocak 2025, 00:03:49ASKERLİKTE DAYAK ŞARTTIR,GERİSİ HİKAYE...

Allah akıl versin! Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 27 Ocak 2025, 08:19:54
Alıntı yapılan: aydındurmus - 27 Ocak 2025, 00:03:49ASKERLİKTE DAYAK ŞARTTIR,GERİSİ HİKAYE...

Allah akıl versin!

Benim gayet aklım var tabi sizlerin tuzu kuru askerin astsubayın sırtında vileda sapını kırdı acaba sizin sırtınızda vileda sapını kırsaydı böyle düşünürmüydünüz 12 yıl askeriyenin içinde yaşamış biriyim neler gördüm neler... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: aydındurmus - 27 Ocak 2025, 11:01:08
Alıntı yapılan: SKYWOLF - 27 Ocak 2025, 08:19:54

Allah akıl versin!

Benim gayet aklım var tabi sizlerin tuzu kuru askerin astsubayın sırtında vileda sapını kırdı acaba sizin sırtınızda vileda sapını kırsaydı böyle düşünürmüydünüz 12 yıl askeriyenin içinde yaşamış biriyim neler gördüm neler...

Allah daha fazla akıl versin! Bu kadarı yeterli değil bence! Mantık sıfır! Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

displin şart askeriyede başka türlüde disiplin olmaz eroinmanımı istersin kabadayısnımı istersin her türlüsü var askerin içinde onun için şart siz ALLAH akıl versin diyorsunuz lakin bizim toplumda disiplin böyle sağlanıyor zira biz kabına sığmayan bir milletiz....
HER TÜRK BİR LİDERDİR... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: aydındurmus - 27 Ocak 2025, 11:54:09displin şart askeriyede başka türlüde disiplin olmaz eroinmanımı istersin kabadayısnımı istersin her türlüsü var askerin içinde onun için şart siz ALLAH akıl versin diyorsunuz lakin bizim toplumda disiplin böyle sağlanıyor zira biz kabına sığmayan bir milletiz....
HER TÜRK BİR LİDERDİR...

Askeriyede dayak şarttır açıklamasına en fazla bu kadar mantıksız bir savunma yapılabilirdi! Biz Türküz, lideriz, askerimiz eroinman, kabadayı vs. Döverek disiplin sağlayabiliriz sadece.

Vazgeçtim. Allah akıl vermesin. Muhtemelen o da böyle düşündüğü için gerek bile görmemiş!
Neden insanların sizi ciddiye almadıklarını anlamanız oldukça vakit alacak gibi! Mesajı Paylaş

Bu ay ihracat 24 milyar dolar olur inşallah Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Kimsenin beni anlamasını beklemiyorum zaten ben yaşadıklaımın tecrübesinde bunları yazıyorum herkesin fikri aynı olacak diyede bir kanun yok zaten o zamanda farklılık olmaz.
İnsanlar beni kale alsın almasın benim için önemli değil önemsediği zaman elmas önemsemediği zaman teneke olacak değilim ben değerimi biliyorum başkasının verdiği değer ancak kendisi kadardır... Mesajı Paylaş

Ak Denizi ----------> Franklin Roosevelt
Karadenizi----------> J.Bush
Marmara Denizi------> Bill Clinton
Ege Denizi----------> Marilyn Monroe  ;D

ABD yakın zamanda haritada böyle değişik yapacağız derse şaşırmam.

Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz