Sohbet odası

Başlatan Hawkerx, 22 Ocak 2011, 00:30:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

İşte böyle optikler ile radarlara alternatif olarak tüm ülke semaları optikler ile pasif sistem olarak izlenmeli. 100 km den görüyor dediğine bakmayın ufuk çizgisine kadar hava tehditlerini fark edebilir. Gerçi bu lazerli bir sistem haliyle aktif bir sistem benim dediğime uymaz biz daha alasını yapmalıyız
Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Gs-Fb derbisi için mi yoksa yeni nesil ttza ihalesi için mi

Gerçek mi yoksa Asparagas mı bu haber

Bence FB içindir🤣 Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Denizci16 - 24 Şubat 2025, 23:04:24

Bence FB içindir🤣

Bence FB içindir🤣

Çok merak ettim ama, açmadı bende, gün içersinde denerim yine. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Alp - 25 Şubat 2025, 09:53:10

Bence FB içindir🤣

Bence FB içindir🤣

Çok merak ettim ama, açmadı bende, gün içersinde denerim yine.

Borsada koç gurubuna ait YKB yani yapı kredi bankası borsadan 6.5 milyar liralık satış yapmış bu para galiba yurtdışına gitmiş.

Aynı şekil bu para çıkışından birinide Amerikan bankası yapmış

Küçük yatırımcı mahfolmuş. Mesajı Paylaş

6,5 milyar tl 180 milyon dolar eder bu kadar para ile memleket çöküyorsa zaten çöksün lazım değil. Bu paraya karayoluna köprülü kavşak yapılamıyor viyadük inşa edilemiyor. Her türlü ahlaksızlar Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Bu kadar değil.

14 Şubat - 24 Şubat arası TCMB  rezervlerinden net çıkış 9,4 milyar dolar.

Bu paranın ne kadarı yurt içi ne kadarı yurt dışından talep edildi bilmiyorum.

Mevzu oynaklığın başladığı zamanlar 14 Şubat TUSİAD soruşturmasının duyurulduğu zamanlar...

14 Şubat Dolar/TL 34.20
24 Şubat Dolar/TL 34.44

Dolar/TL'deki stabil durum TCMB rezervlerinin bu şok dalgalarına dayandığını gösteriyor. Mesajı Paylaş

http://www.facebook.com/share/p/19xtfok1mU/

1934 yılında Türkiye'de geleceğe yönelik öngörüler. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Denizci16 - 26 Şubat 2025, 17:45:45http://www.facebook.com/share/p/19xtfok1mU/

1934 yılında Türkiye'de geleceğe yönelik öngörüler.
Kim yazdıysa fena tutturmamış doğrusu, bir tek magnet treni ıskalamışız. Mesajı Paylaş

PKK kapsamındaki tüm silahlı gruplara silah bırakma ve otonomi talebi olmadan kendini fesh etme çağrısı bebek katili tarafından yapıldı.

Metinde gerek analizi gerekse dili açısından yanlış görmedim  ve bu çatışmanın bir tarafı olarak şahsen olumluyorum.

Ancak sonuçları itibarı ile Suriye,Irak ve İran coğrafyasındaki oluşumları da kapsaması ve tüm Kürt nüfusunun da aynı demokratik haklar ve garantiler ile bir otonomi talebi olmadan Türkiye'ye katılması veya bağımsız bir Kürt devleti olursa ancak nihai barış olabilir diyorum.

Dışarıda kalan Kürt nüfus ağırlıklı bölgelerde çözümsüzlük ve devlet otoritesi eksikliği devam ettikçe bugün pkk kapanır yarı Rkk başlar.

Şahsi tercihim tüm kürt nüfuslu bölgelerin Türkiye sınırlarına girmesi ve halklarının da anayasal vatandaş statüsü kazanması ile barış sorunsuzca olur.

Enerji, su, demokrasi , terör sorunu kalmamış 1 milyon kilometrekare toprak ve 100 milyon nüfus yani kısaca doğudaki misakı millinin tamamlanması ile bu sürecin tamamlanmasını tüm bölge sakinleri açısından içtenlikle diliyorum.

Hep plakalarla yapıla espiriyi askeri bir mantıkla yapayım;

6.kolordu Halep, 7.kolordu rakka, 10.kolordu Musul, 11.kolordu Kerkük,8. Kolordu Urmiye, 9.kolordu Tebriz diyorum.

Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz