Sohbet odası

Başlatan Hawkerx, 22 Ocak 2011, 00:30:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dersaneye giderken bir olay oldu "kavga çıkacak , ülkü ocaklarından adam getirmişler" lafıyla ülkücüler kelimesini ilk orada duydum...

35 sene geçti değişen birşey yok.. Mesajı Paylaş

Onlar laftan anlamazlar, it sürüsü gibi toplanarak gelirler, biz de onlara karşı it olurduk, başka çaresi yok.

Ana kantin binası sinema salonunda Kazakistan-Türkiye futbol maçını izlemiştik onlarla birlikte. Türkiye yanlış hatırlamıyorsam 3-1 kazanmıştı. Her gol attığında ülkücüler yakarız, yeriz, fethettik bunları diye her defasında bağırdılar sırf bize karşı gıcık oldukları için. Kazakistan 1 gol attı, nefesimiz tükeninceye kadar bağırdık, bizden birisi onlara koltuk fırlatmış. Jandarmadan 2 asker vardı, sonra sayıları artmaya başlayınca herkes sustu.

Deliye karşı manyak olacaksın... Mesajı Paylaş

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Biraz gülelim. Mesajı Paylaş

Allah akıl fikir versin dehşete düştüm görünce. Bu şok dalgası tarihi yapıların sıvalarına harcına boyalarına kaplamalarına bezemelerine yapıştırmalarına camına çerçevesine ne korkunç zarar veriyordur. Ayasofyanın o kubbesi taş taşa yaslanarak bin yıldır duruyor biz yanında top patlatıyoruz Allahlım yarabbim. Büyük sorumsuzluk dehşete düştüm anıtlar yüksek kurulu uyuyormu. Buradan geçen tramvayın titreşimleri yapılara zarar vermesin diye şok emibi takozlar kondu raylara öbür yanda şu yapılana bakın. Karakolda atış alanında bir tane 40 mm GTT atış yapınca bizim ofiste floresan düştü tavandan üstümüze toz bulutu çökmüştü. Şimdi biri çıkacak o gerçek mermi değil diyecek yok bide gerçek olsaydı diycem bende

Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

40 mm GTT ne ola ki ?
Mesajı Paylaş

Görende vortex topu ile atış yapmışlar zanneder...

O topun şok dalgası ne etki ederki

Bende birşey oldu zannettim Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz