Sohbet odası

Başlatan Hawkerx, 22 Ocak 2011, 00:30:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: Archangel99 - 19 Mart 2025, 21:05:15Türkiye'deki AB yanlıları ve onların desteklediklerinin tasfiyesi başlatıldı ve bu bizatihi ABD'nin oluru ve desteği ile oluyor.

Seçimle de alakalası var tabii ama ABD Türkiye'nin AB'nin kendisinin yanında olmasını istiyor.

Erdoğan-Trump görüşmesi sonrası yaşananlar zaten bunun göstergesi. Erdoğan ile Trump belli ki anlaştı ve AB'ciler birer birer tasfiye ediliyor.

Türkiye'nin geleceğinde AB'cilere yer olmayacağı ve Türkiye'nin ABD ile yola devam edeceği sinyali güçlü şekilde verildi.

Şimdi anladınız mı Erdoğan'ın neden Trump'ın kazanmasını istediğini. Trump Türkiye'nin ABD ile hareket etmesini istiyor ve ülkedeki AB destekçilerinin tasfiye edilmesine tam destek veriyor.

Bugün içeri alınan şahıs AB'nin Türkiye için hazırladığı Zelensky'si. Esenyurt'u PKK'ya teslim eden, milletin vergilerini kendi şahsi emelleri için kullanan ve bir İstanbullu olarak yazıyorum, bir kuruşunu bile İstanbul için harcamayan bir adam. İstanbul ileri gideceğine on yıl geriye gitti. Kadir Topbaş ne yaptıysa onunla kaldı, zaman durdu sanki... AB ise güya bize yakınlaşacak ama bugün bile aldığı kararla savunma harcamalarının dışında tuttu. Daha ilk andan dirseğini gösterdi Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: The Qonqueror - 19 Mart 2025, 22:59:06Bugün içeri alınan şahıs AB'nin Türkiye için hazırladığı Zelensky'si. Esenyurt'u PKK'ya teslim eden, milletin vergilerini kendi şahsi emelleri için kullanan ve bir İstanbullu olarak yazıyorum, bir kuruşunu bile İstanbul için harcamayan bir adam. İstanbul ileri gideceğine on yıl geriye gitti. Kadir Topbaş ne yaptıysa onunla kaldı, zaman durdu sanki... AB ise güya bize yakınlaşacak ama bugün bile aldığı kararla savunma harcamalarının dışında tuttu. Daha ilk andan dirseğini gösterdi

Hadi ilkinde halk görmedi hata yaptı diyelim neden İstanbul halkı ikinci defa seçti peki o zaman. Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Bütün dünyaya kepaze olduk

Mesajı Paylaş

Dünyaya maskara olduk

Mesajı Paylaş

"Bugün içeri alınan şahıs AB'nin Türkiye için hazırladığı Zelensky'si." (Kanıt?)  "Esenyurt'u PKK'ya teslim eden", (Kanıt?) "milletin vergilerini kendi şahsi emelleri için kullanan" (Kanıt?)

"ve bir İstanbullu olarak yazıyorum, bir kuruşunu bile İstanbul için harcamayan bir adam." (Burada şahsi görüş ifade edilmiş. O yüzden kanıt sormuyorum)

"İstanbul ileri gideceğine on yıl geriye gitti. Kadir Topbaş ne yaptıysa onunla kaldı, zaman durdu sanki..."(Yine şahsi görüş ifade edilmiş, o yüzden yine kanıt sormuyorum.)

"AB ise güya bize yakınlaşacak ama bugün bile aldığı kararla savunma harcamalarının dışında tuttu. Daha ilk andan dirseğini gösterdi" (Konuyla alakasız)
---------------------------------------------------------------

Kanıt nedir peki? İlk anda aklıma gelen 3 tip kanıt var: 1) Matematiksel olanı. 2) Laboratuvarlarda tekrar ve tekrar yapılan testlerin gösterdiği ortak şey. Ve 3) bağımsız ve tarafsız mahkemelerin kabul ettiği belgeler. (Salim Başol'un hakimi olmadığı mahkeme yani)
----------------------------------------------------------------

Buradaki herkese tavsiyemdir: Güncel politik ortama kanıp ta kanıtsız laf etmeyiniz. Aslında hiç bir zaman bunu yapmayınız. Şahsi görüşlerinizi ifade ederken, cümlenizde "bence" kelimesini mutlaka kullanın. Başınızı bir çok beladan kurtarırsınız, bu ufacık kelimeyi ilave ederek! Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Merzifonlu - 20 Mart 2025, 00:59:17"Bugün içeri alınan şahıs AB'nin Türkiye için hazırladığı Zelensky'si." (Kanıt?)  "Esenyurt'u PKK'ya teslim eden", (Kanıt?) "milletin vergilerini kendi şahsi emelleri için kullanan" (Kanıt?)

"ve bir İstanbullu olarak yazıyorum, bir kuruşunu bile İstanbul için harcamayan bir adam." (Burada şahsi görüş ifade edilmiş. O yüzden kanıt sormuyorum)

"İstanbul ileri gideceğine on yıl geriye gitti. Kadir Topbaş ne yaptıysa onunla kaldı, zaman durdu sanki..."(Yine şahsi görüş ifade edilmiş, o yüzden yine kanıt sormuyorum.)

"AB ise güya bize yakınlaşacak ama bugün bile aldığı kararla savunma harcamalarının dışında tuttu. Daha ilk andan dirseğini gösterdi" (Konuyla alakasız)
---------------------------------------------------------------

Kanıt nedir peki? İlk anda aklıma gelen 3 tip kanıt var: 1) Matematiksel olanı. 2) Laboratuvarlarda tekrar ve tekrar yapılan testlerin gösterdiği ortak şey. Ve 3) bağımsız ve tarafsız mahkemelerin kabul ettiği belgeler. (Salim Başol'un hakimi olmadığı mahkeme yani)
----------------------------------------------------------------

Buradaki herkese tavsiyemdir: Güncel politik ortama kanıp ta kanıtsız laf etmeyiniz. Aslında hiç bir zaman bunu yapmayınız. Şahsi görüşlerinizi ifade ederken, cümlenizde "bence" kelimesini mutlaka kullanın. Başınızı bir çok beladan kurtarırsınız, bu ufacık kelimeyi ilave ederek!
+1
doğru bir tartışma ortamı için olması gereken bakış açısı Mesajı Paylaş

Amerika'nın yaklaşımı içişlerinize karışmıyoruz bla bla

Mesajı Paylaş

AB nın yaklaşımı biraz Almanya ağırlıklı ,demokrasiye müdahale ve rakibini safdışı çıkarmaya çalışmak bla bla Mesajı Paylaş

İmamoğluna PKK ile işbirliği yapıyor diyenlere güzel cevap vermiş,Cemal Enginyurt.

Mesajı Paylaş

Cemal Enginyurt mu? 2020'ye kadar İmamoğlu'na ağzına geleni söyleyip proje olduğunu söyleyen Enginyurt mu? ;D Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz