Sohbet odası

Başlatan Hawkerx, 22 Ocak 2011, 00:30:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: Denizci16 - 22 Mart 2025, 20:10:45
Alıntı yapılan: Mehmet75 - 22 Mart 2025, 19:02:12Şşşşt siyaset yazmayın kızıyorlar.

Memlekette her şey normal, sıkıntı yok.

Birtek sn.archangel99 var rahatsız olan

Sizi,beni ve sn.serkan1976 yı şikayet etmiş

Üstüne üğretmenin Alicanda var çok yaramazlık yapıyor onuda tek ayak üstünde bekletin demeyi unutmuş

Arkadas cevap vermek istiyor veremeyince veya karşı arguman sunulduğu zaman başlıyor, şöyleler,böyleler....

Madem savunduğun görüşler karşı argümanlar ile çürütülebiliyor o zaman tartışmaya girme yok giriyorsanda karşı tarafı suçlama

Onuda geçtim bir yazısında susturulmaktan,baskılanmaktan bahsetmiş

Bu zamana kadar kime yazma,çizme,konuşma,söyleme,ifadeni sil diyen olmuş

Ben bu forumda ne benden ne başkasından böyle birşeye şahit oldum,ama Arkadaş böyle birşeyi iddaa ediyor..

Burası forumun sohbet bölümü yani savunma sanayi dışı olan kısmı rahatsızlık neden ki...

Ayrıca

Politika,savunma,ekonomi denilen kavramlar ister beyenin ister beyenmeyin siyaset ile içiçedir.

Ona bakarsanız bazı askeri projelerde bu hükümetten önce veya bundan önce elimizde bunlar mı vardı,bunlar mı üretiliyordu diye açıklamalar yaptığında kimse bu üyelere siyaset yapıyorsun demiyor,suçlamıyor...Bunun karşılığında ya karşı argümanını sunuyor yada bilakis onaylıyor...

İşlerine gelmeyen veya sundukları argümana başka argüman sunduğumuzda ya ocuyuz ya bucuyuz Ve en sonunda CHP'liyiz🤒

Oruç tuttuğunuzu deklare etmişsiniz. Allah kabul etsin.

Oruç tutup iftira atmaya utanmıyor musunuz?

Ben kimseyi şikayet etmedim bu bir. Sayın @fırtına06 siyaset yapılmaması gerektiğini söylemiş ve böyle devam ederse müdahale edeceğinden bahsetmiş. Ben de @Denizci16 @serkan1976 ve @Mehmet75 benim yorumlarından rahatsız olmuşlar, burayı kendi yankı odaları gibi kullanıp ben yazınca rahatsız oluyorlar dedim bu iki.

Madem siyaset yapmaya çok heveslisiniz yapın. Bu sitenin patronu, yöneticisi, moderatörü vs. ben değilim. Kararı verecek olan muhataplar belli.

Burayı yankı odanız gibi kullanacaksınız ben buradayım ve cevap vermeye devam edeceğim. Sizin fikriniz doğru, benim yanlış kararını sizler veremezsiniz. Kendi fikrinizi özgürce belirtip ben konuşunca birden rahatsız oluyorsanız demek ki kendi görüşünüz hariç hiç bir görüşe saygınız yok demektir.

Burası sizin yankı odanız, 3-4 kişi bir araya gelip istediğiniz gibi yazıp çizip ben veya benim gibiler düşünenlerin yazdıklarına da Archangel99 bizi şikayet etmiş diye iftira atmayacaksınız. Ben kimseyi şikayet etmem. Çok şükür kendimi, fikrimi, zikrimi savunacak kapasiteye sahibim.

Ben herkesin fikrine saygı duyuyorum herkes istediği gibi düşünebilir ama benim ve benim gibi düşünenlerin de fikrine saygı duyma mecburiyetindesiniz.

Kaldı ki burası sohbet odası forumun konu dışı kısmı diyorsunuz. Geçen sene Sn. SKYWOLF bir sohbet odasını sürekli siyaset yapılıyor diye kapatmıştı. Ben kapatılmasına karşı değilim ama sizin konuştuğunuz yerde benim susmamı, Allah vicdan-merhamet versin dendiğinde de cevap vereceğimi herkesin bilmesini isterim. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Mehmet75 - 22 Mart 2025, 19:02:12Şşşşt siyaset yazmayın kızıyorlar.

Memlekette her şey normal, sıkıntı yok.

Bizim A partisinin veyahut B partisinin siyasetiyle işimiz yok. Ayrıca ülkede böyle bir kutuplaşma varken bunu foruma taşıyıp milletle kavga etmenin de kimseye bir faydası yok. Bizim ana temamız askeri teknilojiler ve savunma sanayi. Niye bunu anlatmaya çalışırken anlayışlı olacağınıza alınıp imalı iletiler yazarsınız hayret ediyorum. Mesajı Paylaş

Kimseye iftira atmıyorum

Önce siyasi cevaplar yazmak yerine
Arkadaşlar siyaset yapmak yasak deseydin inandırıcı olurdun.son 5-6 sayfa incelenirse bu dediğim ortaya çıkar

Size yazamazsınız yada yazmamalısınız diyen yok. birazdan cümlenizi alıntılıcam iftira atan olmadığımı anlarsınız Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Archangel99 - 21 Mart 2025, 20:57:45
Alıntı yapılan: fırtına06 - 21 Mart 2025, 20:51:56Arkadaşlar yine sözler unutulmuş, siyaset almış başını gitmiş biz bu zamana kadar ne anlatmaya çalışıyoruz bu forumda? Mümkün olduğu kadar siyasetten uzak durmaya çalışmıyormuyuz? Siyasi tartışmaların sonunun nerelere vardığını hepimiz gördük, görüyoruz. Sizden ricam daha fazla siyasi meseleleri uzatmayalım.

Sayın Fırtına06 sözlerinize sonuna kadar katılıyorum.

Naçizane düşüncem forumu birkaç üyenin tamamen bir ekşi sözlük, bir Twitter gibi kullanıp her türlü fikrini özgürce yazıp ben karşıt bir görüş beyan edince rahatsız olmaları bu arkadaşların da öyle estirdikleri çok özgürlükçü görüntülerini yalanlıyor.

Forumun eskiden olduğu gibi siyaset değil savunma sanayi, dış politika ve dünya gündemiyle alakalı olarak kullanılmasını diliyorum. Maalesef forumda siyaset yazmayı seven birisi değilim. Karar alınsın ve bu karar uygulansın. DefenceTurk.com siyasi bir forum değil askeri/savunma sanayii forumu olarak kullanılmalı.

Şimdi alıntılacağım bu kısım kim rahatsız oluyormuş sizin fikirlerinize karşı veya birbaşkasının fikirlerine karşı burdaki özgürlükçü görüntülerini yalanlayanlar şeklinde bir ifade kullanırsınız bu sizin baskılandığınız anlamına gelir kimse bunlar veya bu kişiler söyleyin..

Kısacası bir iftira atmadım çünkü burda özgürlükçü olupta bir kişinin bir kişiyi baskıladığını ben görmedim..

Ama bazı keskin konuların konuşulması yada tartışılmasını hoşkarşılanmadığını yada bunun sonucu hainlik veya düşmanlık ile itham eden üyelere denk geldim

Konuyu tekrar uzatmayacağım özgürlükçü gibi gözüküp size tan tersi davranan ben isem özür dileyeceğim çünkü bu bir baskılanmaktır ben veya başkasının bunu yapmaya hakkı yok

Çünkü ben sizin yazcağanız şeyleri limitlemeye,baskılamaya katiyen hakkım yok saygılarımla Mesajı Paylaş

Dosyaların içeriğini bilmeden yorum yapmak yanlış. Suç unsurlar var ve yok diyemiyorum şahsen ben. Hakkımda yok zaten.
Ama elle tutulur kanıtlar varsa tabi ki Ekrem İmamoğlu dokunulmaz değil yargılanacak ve Türk adaletine teslim olacak.
Yok bu bir cadı avı ise o zaman zaten Türk milleti gereken tepkisini demokratik yollarla vermekte haklıdır.
Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Denizci16 - 23 Mart 2025, 01:07:19Kimseye iftira atmıyorum

Önce siyasi cevaplar yazmak yerine
Arkadaşlar siyaset yapmak yasak deseydin inandırıcı olurdun.son 5-6 sayfa incelenirse bu dediğim ortaya çıka

Size yazamazsınız yada yazmamalısınız diyen yok. birazdan cümlenizi alıntılıcam iftira atan olmadığımı anlarsınız

Siteyi emekli amcaların Facebook kullandığı gibi kullanıyorsun. Savunma sanayi paylaşımı hariç takip ettiğin ne kadar Facebook Youtube paylaşım yapıyorsun. Kendi yankı odan gibi burayı kullanıp ben cevap verince rahatsız oluyorsun.

Orada bir şikayet mi var? Ben durum tespiti yaptım. Bak isim bile vermemişim. Bazı arkadaşlar her türlü fikrini özgürce yazıp ben yazınca rahatsız olmasından bahsetmişim.

Sen bunu şikayet olarak algılıyorsan o senin sorunun beni de zerre enterese etmez.

Benim yorumumda asla bir şikayet yok. Ben durum tespiti yaptım. Burada istediğiniz kişi yazıyorsunuz. Sen, Serkan, Mehmet paslaşıp duruyorsunuz, ben cevap yazınca Serkan çıkıp sana Allah vicdan merhamet versin falan diyor. Ne alakası var?

Mesajı Paylaş

Ben hiç rahatsız olmadım ,olmam.
Elimde argümanın varsa sunarım veya söylerim

Bazı arkadaşlar şöyle şöyle yapıyor demek ve isim belirtmek şikayete girmiyor mu?

Formu kullanış şeklimi bile belirtip,vurguluyordum derseniz... bu bile benim değil sizin rahatsız olduğunuzu gösterir.

Yönetimin aklı yada algılaması yok mu sizin sözde belirttiğiniz durum tespitini yönetim ve diğer arkadaşlar yapamıyor mu?

Yapıyorsalarda onlar niye durum tespiti yapma gereği duymadılar hiç düşündünüz mü? Bu durumu vurgulamadılar?

Sizin sn Serkan1976 ile sorununuz yüzünden ötürü ben ve sn.mehmet75'in ismi neden vurgulandı o zaman?
Kime sorsanız bunun bir tespit değil hedef gösterme ve şikayet etme,sorun bildirme olarak algılar

Neyse anlaşılan bu konuda pek hemfikir olamıyacağız,sağlık olsun
Mesajı Paylaş

Şimdide protestoları canlı gösteren basın kuruluşlarına yasaklama,kısıtlama ve isyana teşvik şeklinde suç içeriğinden dolayı lisansı iptal etme gibi konular gündemde

Hukuksuzluğu geçtim resmen özgürlükler kısıtlanır hale geldi

Basına sansürleme nedir ya... Mesajı Paylaş

http://www.facebook.com/share/p/18amNeNnBG/

Kademeli bir şekilde internet kısıtlamasına deyinilmiş bende dedim internet niye yavaşladı. Mesajı Paylaş

Bu adamları savunduğumdan değil ama aynı alana çok fazla yük binmiş olabilir,  bu sadece para götürmeyi bilen operatörler doğru düzgün altyapı yatırımı yapmadıkları için o bölge hücreleri çok yoğun telefon yükünü kaldıramamıştır, bunu her türlü olağanüstü olayda yaşıyoruz. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz