Sohbet odası

Başlatan Hawkerx, 22 Ocak 2011, 00:30:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Denizci16 bey tam olarak ne iş yapıyorsunuz? Ne zaman foruma girsem sürekli sizin yorumlarınız var. Sohbet ve Ekonomi haberlerine günaşırı onlarca yorum yazıyorsunuz. Başka işiniz yok herhalde. Cidden merak ediyorum çünkü. En eski üye olmamanıza rağmen en çok yorum yazanlardan birisi olmuşsunuz kısa zamanda. Büyük azim. Ya emekli, ya da işsiz olmalısınız. Yoksa her gün onlarca sayfaya yorum yazmak kolay olmasa gerek.

Maşallah site iyice Ekşi Sözlük oldu zaten. DefenceTurk dertleşecek insan veritabanı adlı bir sayfa da açılsın hep beraber orada da geyik yapalım. Mesajı Paylaş

Dikkat ederseniz ekonomik kısma ülkenin halkına bir yük bindiği zaman yazıyorum,yada herşey süper gösterildiği zaman

Sohbet kısmına ise hukuksuzluk,bilimsel çalışmalar,ülkeye ait gündemler,ülke halkının keriz yerine koyulması vesaire vesaire konular hakkında bazı paylaşımlar yapıyorum..

Sonuçta bu kısım savunma sanayi dışında olan kısım....unutmuş olabilirsiniz burası savunma sanayi konularından sıkılan yada harici konuşmak isteyenlerin olduğu bölüm sayfa belki unutmuşsunuzdur hatırlatayım istedim.siz ona yani bu sayfaya ekşi sözlük derseniz siz bilirsiniz sizin tercihiniz😎

Ayrıca baya iletim siz şasırtmasın;bunun kaçı askeri kaçı askeri teknoloji kaçı politik kaçı ekonomi kaçı sohbet kaçı kutlama vesaire diyede katogorize ediyorsanız yada hangi sayfalarıda yazılarım var bol bol bakabilirsiniz size bol şanslar,kolay gelsin benide bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim 🖐�

Erkeklere maaş,kadınlara yaş sorulmaz demiş atalarımız. Mesajı Paylaş

Amerika'nın ilk ıslahatçı başkanı şimdi de eğitim sisteminde ıslahat yapmaya niyetli.
Amerika'nın  yeniçerileri de  lobi sistemi.
bakalım  lobilere karşı ıslahat faliyetine girişecek mi?

https://tr.euronews.com/2025/03/21/trump-abd-egitim-bakanligini-kaldirmak-icin-kararname-imzaladi
Mesajı Paylaş

Bu halkın ferasetine güveneceksin gümbür gümbür geliyoruz inşallah. Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Alıntı yapılan: putty - 23 Mart 2025, 12:55:06Bu halkın ferasetine güveneceksin gümbür gümbür geliyoruz inşallah.

Sayın putty yazdıklarım sizin için bir anlam ifade etmiyor galiba rica ediyorum daha fazla siyasete girmeyelim. Gergin zamanlardan geçiyoruz istirham ediyorum. Mesajı Paylaş

Anladım sayın yöneticim Denizci hepimizi fişekledi ondan oldu konuya dikkat edeceğim.
  Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Alıntı yapılan: putty - 23 Mart 2025, 14:47:19Anladım sayın yöneticim Denizci hepimizi fişekledi ondan oldu konuya dikkat edeceğim.

Hep denizci hep, yaz yaz sonra topu denizciye at ne güzel memleket...😁

Azizim düşündüğün şeye bak benden memnun değilseniz bulursunuz iki-üç kişi gizli tanık olursunuz daha sonra beni paketlettirirsiniz oldu bitti😁😎 Mesajı Paylaş

Memleket meselelerini konuşmak tartışmak siyaset yapmakmıdır? Burada sağcılık solculuk gibi ideolojik tartışma olmuyorki. Ülke olağanüstü dönemlerden geçerken aman susalım yoksa kavga ederiz diyorsak, sonu kavgaya varmadan tartışma yürütemiyorsakta bu bizim ayıbımız.bugünkü olağanüstü gündem uzun vadede ve dolaylı olarak savunma sanayiinide etkilemeyecekmi.memleket meselelerini ve savunma sanayiini birbirinden bağımsız düşünmek, birini görüp diğerine sırt dönmek mümkün müdür. hayatın olağan akışına aykırıdır. Ben herşeyin tartışılması taraftarıyım. Ama ben hassasım asabiyim diyen, kendisine hakim olamayacak olan bu topa hiç girmemeli.benim gözlemine göre buradaki üyeler toplumun geneline kıyasla daha eğitimli kişiler. Fakat yinede kavgasız gürültüsüz tartışmayı beceremem diyorsan kusura bakma ama sende herkes gibisin canım kardeşim Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Denizci16 - 23 Mart 2025, 17:57:15
Alıntı yapılan: putty - 23 Mart 2025, 14:47:19Anladım sayın yöneticim Denizci hepimizi fişekledi ondan oldu konuya dikkat edeceğim.

Hep denizci hep, yaz yaz sonra topu denizciye at ne güzel memleket...😁

Azizim düşündüğün şeye bak benden memnun değilseniz bulursunuz iki-üç kişi gizli tanık olursunuz daha sonra beni paketlettirirsiniz oldu bitti😁😎

Adamın gol diyor ben anlamam. Seni şikayet etmiş işte.  ;D Mesajı Paylaş

Şu anda dünya zor dönemden geçiyor, sanki büyük buhrandan önceki 1930'ların havası var. O dönemlerde Japonya-Çin savaşı, İtalya'nın Etiyopya'yı işgal etmesi, Sovyet-Finlamdiya savaşı, Nazilerin yükselişi gibi. Ukrayna savaşı büyük savaştan önceki antreman gibi, Tayvan, Yemen-İran derken 3.dünya harbi veya ona benzer dünyayı derinden etkileyecek savaşın rüzgarı esmeye başladı.

Herkes Türkiye'de yaşananları yakından takp ediyor. Avrupa ekonomik olarak zor anları yaşıyor, son kozu otomotiv sektörünü de Çin'e kaptırmış, enerji sorunları var ortada. Türkiye'deki olaylar aniden bugüne gelmedi, herkese malum yüksek enflasyon, halkın fakirleşmesi gibi sorunlarla boğuşan ülke vardı. Karadeniz'in öbür tarafında kan gölüne dönmüş savaş devam ediyor, Avrupa'daki tansiyon yükseliyor. Kremlin de endişeli Türkiye'deki yaşananlardan. Onlar için tarafsız ülkede yaşananlar Rusların midesini bulandırıyor. Ne olur, ne olmaz batının emrindeki birileri gelirse ne olacak endişesi var.

Öncelikle Türk halkı zarar edecek bu olaylardan, ne kadar uzarsa o kadar zararlı çıkacak. Ekonomi sorunları, TL kuru, enflasyonun daha hızlı artmasına neden olur. A veya B partisi gelsin kim olursa olsun fakretmez, öncelikle ülke huzur içinde olursa ancak o zaman ayakta daha sağlam duruş sergiler. Bir an önce atlatır dileğiyle! Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz