Sohbet odası

Başlatan Hawkerx, 22 Ocak 2011, 00:30:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

http://t24.com.tr/haber/emekli-askeri-hakim-ahmet-zeki-ucok-hulusi-akar-in-kizi-ile-imamoglu-bire-bir-ayni-durumda,1227336

Adalet ve hukuktan bahsediyoruz ya bakın Sn.Hulusi Akar'ın Kızınında Denklik belgesi yok ....

Bakalım aynı şeyi uygulayabilirler mı?

Çünkü o dönemin şartlarında denklik aranmıyordu...

Ayrıca yatay geçişte puana bakılma son 10 yıldır aranıyor

O zaman denklik ile girmeyen tüm erkeklerinde Askerlikleri iptal edilsin Tüm Türkiyede bu aransın yurtdışı okullarında okuyanlar için

Ayrıca fetö okullarında okuyanların ve burs alanların diploması iptal edilecek mi? Mesajı Paylaş

http://youtu.be/dVD5_4Z06fU?si=8UR-Fd2ljKgimAus

Ardan Zentürk çok güzel konuşmuş çok güzel yorumlamış ama eksik...

Biraz gaz almaya yönelik olmuş.

Gezi ile İmamoğlu olayı karşılaştırılırsa gezinin biraz marjinal olduğunu görür..

Ama İmamoğlu meselesi hukuksuzluk ve ekonomik çöküntünün,kaygının ve özgürlüklerin elimizden alınma meselesi yani olayı aynı görmek yanlış olmuş

Birdiğer güç egemen güç eylemleri bastırır anlayışı eyer böyle birşey olsaydı Abdülhamid devrilmezdi...

Yani hükümet ve iktidar sertleşirse halkda mütekabiliyet esasınına göre sertleşir...

Polisin tartakladığı birçok kadın görüntüsüne denk gelebilirsiniz sosyal medyada..

Polis halkın polisidir,iktidarın silahlı gücü değil.

Anayasal hak düzenlemelerine göre benim gösterimi dış müdahelelerden korumak için varlar,engellemek için değil sn.Ardan Zentürk',ün dediği gibi...

Hükümetin saddamlaşma politikası varsa bizimde onu diktatörleştirme ve bm'e bildirip yardım isteme hakkımız var,sonuçta Anayasada Türk kimliği var ve geçerli tıpkı Banu avarın dediği gibi biz nasıl dilimizi tek ve ulusumuzu türk olarak tutmak istememizin altında diğer etnik kimliklerin özerklik yada BM tarafından yardım edilmesini engellemek istediğimiz nedeniyle ise bizde BM lere Türk olarak dışlandığımızı belirterek gerekli yaptırımların yapılmasını taleb edebilriz...

Bakalım ekonomik olarak çökerlerse ülkeyi nasıl yönetiyorlarmış görelim..

Bu ne kürdistan bayrağı ülkede dolaşıyor,T.C kaldırıldı,Andımız kaldırıldı,Türküz deyince faşist oluyoruz .... Atatürk'ün bana emanet ettiği Cumhuriyet bu değil. Mesajı Paylaş

Haber doğrumu bilmiyorum ama bunu yapanın amacı yargı veya hukuk değil resmen toplumsal kargaşa istemek

Neden dinazorpark için Melih Gökçeki yargılamadınız

Gerek İstanbul gerek Ankara akp'de iken yapılan konser harcamaları ne kadarmış,hiç araştırılmış mı?

http://www.facebook.com/share/1DwJc5LL55/ Mesajı Paylaş

2918 nolu trafik yasasını bilmekte fayda var Mesajı Paylaş

Bahçeli entübe edilmiş...can ataklının bir söyleşisinde denk geldi. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Denizci16 - 25 Mart 2025, 12:17:54Bahçeli entübe edilmiş...can ataklının bir söyleşisinde denk geldi.

Geçmiş olsun... Mesajı Paylaş

Rezerv alan yasası adı altında devlet insanların arazisini elinden alabilecek

Bu yasadan ilk defa haberim oluyor

Zaten ne tapu,ne diploma,ne elimizdeki dolar, altın ve paranın garantisi var artık Mesajı Paylaş

Bu konuda bilgimiz olsun..

Ülkeye galiba gestapoluk geliyor

Alman nazi bıyığı ile bizdeki badem bıyığın arasındaki farkı merak ettim şimdi bir görsele ihtyacım var. Mesajı Paylaş

Yasanin içeriğine bakmadan böyle yargilara varmayalim derim...

Demokrasinin besigi diye adlandirilan İngilterede de polisin "makül șüphe" durumunda mahkeme kararı olmadan electronik aygitlara el koyma hakki var..

Doğrudur yanlıştir demiyorum,sadece bilgi olarak paylasiyorum...

Söz meclisten dışarı herkesin derdi üzümü yemek yerine bağcıyı dövmek olduğu için memleket olarak hiçbir şeyi doğru düzgün tartışıp da bir yere varamiyoruz...

Mesajı Paylaş
What is steel compared to the hand that wields it?

Alıntı yapılan: Gökbörü - 26 Mart 2025, 11:09:05Yasanin içeriğine bakmadan böyle yargilara varmayalim derim...

Demokrasinin besigi diye adlandirilan İngilterede de polisin "makül șüphe" durumunda mahkeme kararı olmadan electronik aygitlara el koyma hakki var..

Doğrudur yanlıştir demiyorum,sadece bilgi olarak paylasiyorum...

Söz meclisten dışarı herkesin derdi üzümü yemek yerine bağcıyı dövmek olduğu için memleket olarak hiçbir şeyi doğru düzgün tartışıp da bir yere varamiyoruz...

Sn.Gökbörü makül şüpheli demişsiniz peki İngiltere'nin makül şüpheli şeklinde olma şartları nedir ?

Makül şüpheli diye alınan kişinin madur çıkması durumunda gerekli karşı davayı açması ve bu durumda onları madur edenlere karşı ne gibi hukuki yaptırımlar mevcut?

Farkındaysanız tüm yürütmenin tek elden olduğu ve bir kişinin kararı ile hareket eden diktatörlük vari bir ülkede yaşıyoruz.

Farkındaysanız artık medyanın iktidarın elinde olması bir işe yaramıyor...

Facebook, Instagram, tweeter,tik tok vesaire vesaire herkes herşeye ulaşabiliyor...

İnternet hızının yavaşlatıldığı bir ülkede bu yasanın  sansürleme amaçlı kullanılmayacağının garantisini verebilir misiniz?

Tabiki veremezsiniz Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz