Sohbet odası

Başlatan Hawkerx, 22 Ocak 2011, 00:30:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: Efes - 29 Nisan 2024, 21:42:02
Alıntı yapılan: Mehmet75 - 29 Nisan 2024, 15:50:08
Okyanusu ve denizleri kullanmadan (coğrafik olarak dünyanın %70'i) ;  gelecek nesiller doyamayacak, barınamayacak, enerji üretemeyecek bence.
Küresel ısınma dönülemez noktaya ulaşmadan önce nükleer füzyon çalışmaları başarıya ulaşırsa dünya enerji sorununu çözecek. Herkes için neredeyse sınırsız enerji dünyayı bambaşka biryer haline getirecek. İnsanlar çalışmayı bırakacak. Bugün elde etmek için çalışmak zorunda olunan herşey robotik üretim sayesinde insanlara bedelsiz sunulacak. Arabamı istiyorsun istediğini al götür, sahiplik bile olmayacak. Ev mi istiyorsun 3d yazılar sayesinde birkaç günde hazır. Putty nin dediği gibi toprak kesinlikle terk edilecek hatta belki yemek yemek bile terk edilecek. Açlık hissine neden olan gen baskılanır ihtiyaçlar bir hapla karşılanırsa kim uğraşır yemek pişirmeye.300 yaşına kadar yaşayabilen torunlarımız bizim avcı atalarımıza baktığımız gibi bakacaklar bize . Bugün bu uçuk fikirler yarın hayatın kendisi olacak tıpkı 300 yıl önce yaşayan biri için bugünkü hayatın uçuk olması gibi

+1 Mesajı Paylaş

Ef2000 için milli savunma bakanı sn. Yaşar Güler olumlu konuşmuş Almanlar ilgili sorunu aşabiliriz demiş

Ef2000 konusunu bulamadığımdan buraya yazdım Mesajı Paylaş

Sn Merzifonlu nerelerde?
Günlerdir sesi çıkmıyor, iyidir İnşallah Mesajı Paylaş

Artık şampuan GS diyebiliriz.
Mesajı Paylaş

Konuk tek bir hatalı bilgi vermedi ne kadar bilgili birisi. Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Oklavalı paşalardan sonra ilaç gibi geliyor böyle güzel konuşarak bilgi verenler. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Almanya'da Tesla fabrikasına saldırı.
German barbarian invasion ;D

Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz