Sohbet odası

Başlatan Hawkerx, 22 Ocak 2011, 00:30:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ben de çok şaşırdım. Mesajı Paylaş

O halde bir zincir oluşturup geri getirelim üstadları :) Mesajı Paylaş

Feridun Taştan ile Kozan Selçuk Erkan'ın forum üyesi olduğunu bilmiyordum. Kendilerini küstüren kimse çıkıp özür dilesin çabuk.  ;D Mesajı Paylaş

@robust'u Burada hiç görmedim. Diğerini 1 defa gördüğümü hatırlıyorum, hayal meyal. @HDS zaten üye bile olmadı. Twitter'de takılmayı tercih ediyor. Mesajı Paylaş

HDS üye oldu ama biz bizansmilitary diye o zamanlar baya kızgınken o foruma; bir iki mesaj yazdı buraya baya bir linçlemiştik hds yi hele kankası vardı herkese cahil ne bilirsin bunları diye burnundan kıl aldırmayan ekirüsü rahmetli eşref bitlis portresiyle yazan vatandaş o kadar tiksinmişim ki adı bile gelmiyor sadece eşref bitlis paşa resmi ile tanınan bir şahıs hatırlamakda istemiyorum her neyse o ekirü burda tutunamadı kozan hoca üye oldumu bilmiyorum zaten forum olayından tamamen soyutladı kendini orko8 burda bir iki mesajını gördügümü hatırlıyorum Mesajı Paylaş

Arkadaşlar ben yanlış anlaşıldım. Bunlar hds robust orko vb sadfor ve ondan önceki savunma ve strateji forumunun gediklileriydi. Bu forumu bilmem :) Mesajı Paylaş

Arda Mevlütoğlu en son aralık ayında neredeyse 10 yıl sonra ileti yazmıştı. Hatta takip ediyorum ama görevim nedeniyle çok zaman ayıramıyorum demişti. Mesajı Paylaş

O en eski forumdan putty var bildiğim sadece. Galiba archangel siz de vardınız. Putty arada isim değiştiriyor halbuki marka kendisi niye isim değiştirir anlamıyorum Mesajı Paylaş

Arzu eden gelsin buyursun. Hem Robust hem Sailor Dreamin güzel katkıları olur.

Sailor Dreami gelmesini dört gözle beklerim. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: ocelot - 14 Mayıs 2024, 23:51:30
O en eski forumdan putty var bildiğim sadece. Galiba archangel siz de vardınız. Putty arada isim değiştiriyor halbuki marka kendisi niye isim değiştirir anlamıyorum

Doğrudur.

Putty sürekli isim değiştirdiği için nereye ne zaman üye oldu hatırlamıyoruz.  :) Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz