Sohbet odası

Başlatan Hawkerx, 22 Ocak 2011, 00:30:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: Yasar - 21 Temmuz 2024, 13:40:36
This account has been suspended
Mesajını görmekten usanmıştık.
Artık kalıcı olarak döndü herhalde forum?

Forum, güncellemeden sonra çalışır hale geldi. Ancak başka sorunlarla karşılaşıyoruz. Mesela güncellemeden bu yana spam üye sayısı müthiş arttı. Üye olma ayarlarında sorduğumuz özel soru kaybolmuş. Yenisini ekliyorum ama kaydetmiyor. Fazla spam üyelik başvurusu olduğunda da hosting otomatik olarak askıya alıyor. Yani teknik olarak yapılacak çok şey var gibi görünüyor. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: MeACuLpA - 21 Temmuz 2024, 23:05:37
Rusya ve Cin bayram ediyordur. Oyunu bozarsa Michelle Obama bozabilir. Onunda mumkun olup olmayacagini ilerde gorucez. Kasima kadar vakit var.
[/quote

Michelle Obama , başkanlığı düşünmediğini daha önceleri açıkladı... Süre çok az Kamala Harris'e kaldı bu iş...50 senatörün hepsi Kamala'yı desteklediklerini  açıkladı zaten ...
Mesajı Paylaş

Kıbrıs barış harekatının 50 nci yıldönümüne binaen Kıbrıs açıklarına 50 savaş gemisi göndermişiz.şu krizde yapılan masraf kıbrıs barış harekatından fazlamıdır azmıdır ne dersiniz. Bana biraz ayranı yok içmeye atasözünü hatırlatıyor! Mesajı Paylaş

Site yine zor yükleniyor.  Dikkatli ve hazırlıklı olun.

Mesajı Paylaş

Sn. Denizci, özellikle sizin youtube paylaşımlı yazılarınız çizgi şeklinde çıkıyor. Mesajı Paylaş

Sn. Sahin1 ayrıca bazen paylaşımlar küçük ve zor okunuyor anca yorum ekleyip paylaşım yaptığımda yazıların büyük çıkma olasılığı artıyor. Mesajı Paylaş

çözüm bulunana kadar geçici çare olarak şöyle yapacaksınız
Yazım ekranında kırmızı renkli butona basın sonrada yeşil karedeki script eklentileri metnin sağından ve solundan silin

linkleri de direk ekrana yazmayın yukarda dünya ikon lu link ekle butonu var oradan ekleyin

Bende Youtube videolarını ekleyemedim bilen varsa yazsın

Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

YouTube üzerine mouse'ı götürdüğünüzde "copy url"  i seçin. Sonra ekrana copy/paste yapın. Bende çalışıyor. Mesajı Paylaş

Arkadaşlar özellikle sn.putty ben telden bağlanıyorum yoksa dediğinizi yapardım. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz