Sohbet odası

Başlatan Hawkerx, 22 Ocak 2011, 00:30:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Türkiye dünyadaki her olumlu sıralamada 10-17. aralıkta bir sıralamadır. Altına düşersek iyi kendini aşmış bir derecedir üstüne çıktım mı orada bir şeyler hatalı yapılıyor demektir. Olimpiyat madalya sıralamasında 33. sıradayız çok kötü yani bizim en kötü hakkımız 15. olmaktır.

Sporu okullara sokamadık biz bir türlü. Beden terbiyesi il genel müdürlüğü bir tane tesis yapıyor oraya yaz okulundan öğrenciler geliyor başlarında dandirikten bir hoca oluyor oradan kişi çıkacakta Türkiye yi temsil edecek de madalya alacağız. Rakiplerimiz ise ilk okuldan başlayarak spor takımları kuruyor lisede yüzmeden atletizme ciddi ciddi okulların ligleri yarışmaları oluyor tablo böyle oluyor tabi sonrasında.

Yarın Temmuz ayı ihracatı açıklanacak 25 milyar dolar olur inşallah Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

http://youtu.be/cM333Ty-30Y?si=7vxstcdtNE82Uo1E

Dağların içine gömülü, büyük çelik kapıları olan komuta kontrol merkezi sn.putty sever böyle şeyleri Mesajı Paylaş

Sevgili Putty, Temmuz ayı ihracatı 22+ milyar USD çıktı, yani beklediğin olmadı. Yalnız önceki senenin Temmuz ayına göre ciddi artış varmış. Yıllık ihracaat da 261 milyar USD olmuş. Linki: https://www.internethaber.com/bakan-bolat-rakam-vererek-acikladi-tum-zamanlarin-en-yuksek-temmuz-ihracati-2372121h.htm Mesajı Paylaş

Sana bir beğeni ateşledim ihracatı takip ettiğin için. Ama Mayısta 24 milyar dolar Temmuzda neden 22 ben onu anlamıyorum Mesajı Paylaş

Muhtemelen gevşek ay olmasından. Yani tatil ayı. Hemen herkes (memuru, işçisi) izin kullanıyor. Her sene böyle. Mesajı Paylaş

Geçen sene 18 miş bu ay 22 olması % 22 artmış demektir orası iyi olmuş. Eylül  2023 de de ihracat  22,7 olmuş demekki bu Eylülde 27.5 milyar dolar olacak. 2025 de 30 milyar dolar aylık ihracat rakamlarını görürüz inşallah. Mesajı Paylaş

Sn.putty senin bu ihracat rakamı 25 geçicek yada 30 geçecek diye tahminlerin resmen goradaki bir cisim yaklaşıyor diyen adama benziyor 😂 Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Denizci16 - 02 Ağustos 2024, 20:35:52
Sn.putty senin bu ihracat rakamı 25 geçicek yada 30 geçecek diye tahminlerin resmen goradaki bir cisim yaklaşıyor diyen adama benziyor 😂

;D ;D ;D Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

aylık 25 milyar dolar olursak yıllık 300 milyar dolar psikolojik barajını aşarız
Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz