Sohbet odası

Başlatan Hawkerx, 22 Ocak 2011, 00:30:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Drone'lara , kol saatine ve 100 cc altı motorsikletlere vergi gelmesini anlarımda

100 Bin TL ve üzeri limitli kredi kartlarından 750 TL Savunma Sanayii Destekleme Fonuna katkı payı alınması fikri hangi bürokratın aklına gelmiş acaba.

Böyle bir vergilendirme ancak savaş durumunda olur herhalde.

İsteğe bağlı yapsalar gene neyse diyeceğim. İsteyen versin gitsin. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 11 Ekim 2024, 20:50:26
Alıntı yapılan: Ocak - 11 Ekim 2024, 19:16:01

Evet arkadaşlar, Savunma sanayisini destekleme vergisi konusunda görüşleriniz nedir?

Az gelişmiş veya çöküşte olan ülkelerde üretime oranla fazla vergiler olur. Ülkeyi yönetenler, kendilerine yakın olanların yüklü vergi borçlarını silerken halka vergi üstüne vergi yüklerler... Sonra da başkalarını suçlarlar.

Skywolf hocam başkaları dedikleri suçlular "Dıj Güjler" olabilir mi?   ;) ;) ;) Mesajı Paylaş

Kesinlikle dış güç , defalarca kanıtları ortaya çıkmadı mı ? Hem uzak tarihe hem yakın tarihe bakıp kimin ne yaptığını incelemek kafi. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: TolgaHM - 12 Ekim 2024, 14:05:28
Drone'lara , kol saatine ve 100 cc altı motorsikletlere vergi gelmesini anlarımda

100 Bin TL ve üzeri limitli kredi kartlarından 750 TL Savunma Sanayii Destekleme Fonuna katkı payı alınması fikri hangi bürokratın aklına gelmiş acaba.

Böyle bir vergilendirme ancak savaş durumunda olur herhalde.

İsteğe bağlı yapsalar gene neyse diyeceğim. İsteyen versin gitsin.

Kusura bakmayın BENDEN GELDİ!!
Bundan yaklaşık 3-4 ay önce savunma sanayi gelişimini hızlandırmak amacı ile farklı ürünlerde (Sıgara ,yakıt,faturalar,VB.) cüzzi miktarda ssdv.(savunma sanayi destekleme vergisi) adı altında bir fon oluşturularak bu fona ait vergi toplanması yönünde CİMER aracılığı ile tavsiyede bulunmuştum.
Lakin bunlar gelir düzeyi düşük olan kısmı etkilememke için böyle bir düzenleme yapmışlar...
Ben bu öneriyi uzay gemisi ve diğer araçlar için tavsiyede bulunmuştum bu tavsiyenin ekonomiye geri dönüşü en az 200 bin istihdam ve yıllık yaklaşık 5-6 trilyon dolar seviyesinde bir gelir tahmininde bulunmuştum... Mesajı Paylaş

Ülke ekonomisi düzelme seyrine girdimi yoksa dış borç yükü baş edilemez boyuta mı ulaştı ilmi olanlar anlatsın bilelim. Aile bütçesi gibi faiz yükün gelirini aştı ise artık ailede tasarrufun bir faydası olmaz.

Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Geçen biryerde resesiyonu atlattığımızı söylüyordu Mesajı Paylaş

Bu uygulanan ekonomik programla enflasyon gerilemez türkiye aşırı kişisel saklamalı dolarizasyon içinde olduğu müddetçe ne enflasyon düşer nede ekonomi ilerler, Gelişmek için (Alınması gereken tedbirleri cimer aracılığı ile hükümete bildirdim.)
1-Her kes döviz alabilecek fakat evinde işyerinde üzerinde asla döviz ve türk parası belli tutarın üstünde bulunduramayacak bulundurdukları takdirde yasal sınırın üstündeki tutar hariç KARA PARA AKLAMA suçu olarak el konulacak adli işlem yapılacak...
2-Tüm ödemeler banka üzerinden yapılacak
3-Belli tutarın üstünde yapılan döviz alım satımları en yakın MERKEZ BANKASI veya temsilcisi birime aktarılacak
Eğer bu işlemler yapıldığı takdirde banka rezervinde buluna 1$'ın ekonomiye etkisi 10$ olacağından dolar hızla düşecek bu sayede özellikle enerji harcamalarımız düşeceği gibi gıda ve diğer enflasyonist baskılar eksi yönde en az 5 kat düşecektir... Mesajı Paylaş

http://www.facebook.com/share/p/NCps6bwwjAJ5TemC/

Avrupa ve Amerika bizden neden ilerde diye kimse hayıflanmasın neden ileri oldukları bu tarz yapılardan ve akıl etmelerden belli. Mesajı Paylaş

Mercedeslerine uçaklarına daha az benzin alsinlar, akşam sarayin ışıklarını kapatsınlar. konvoyda 150 değil 10 araba olsun.. Diyanete giden abartı bütçeden kaydırsalar bile yeter.

İşin suyu çıktı artık. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Mehmet75 - 13 Ekim 2024, 14:53:19
Mercedeslerine uçaklarına daha az benzin alsinlar, akşam sarayin ışıklarını kapatsınlar. konvoyda 150 değil 10 araba olsun.. Diyanete giden abartı bütçeden kaydırsalar bile yeter.

İşin suyu çıktı artık.
Otobule giderken ,gelir durumu düşük akpli bir ilçe de skorkylerin eskort uçuşu yaptığını görmüştüm. Helikopterler vadi üzerinde benim hizamda uçuyordu. Farklı bir deneyimdi. Kendimi ic guvenlik harekatina helikopterle intikal eden komandolar gibi hissetmiştim.
Mesajı Paylaş
Þehit Piyade Yarbay İlker Çelikcan. Saygı ve Rahmetle.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz