Sohbet odası

Başlatan Hawkerx, 22 Ocak 2011, 00:30:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Youtube da bir sürü kanal var ama ben mesela çok az oralardan enteresan şeyler öğrenebiliyorum. Sohbetlerden uzmanlardan filan zaten hiç bir şey öğrenmiyorum ama ara sıra kamerayı alıp fuara gidip çekim yaparlarsa filan anca o güzel oluyor. Tabi görselleri videoları derleyip toplayıp sunmaları çok güzel oluyor o yönden çok iyler ama bilgi konusunda birilerini bulup getirip aşırtma güzel şeyler sunamıyorlar cemiyetleri çok kısıtlı. İstiyorum ki Youtube çıkan uzman ne bileyim bir doçent dinlemiş gibi olalım ama bizim gibi insanlar hep. Hatta onlar bizi aydınlatacağına belkide biz onları besliyoruz onlar gündemi bize geri pazarlıyorlar sanki. Sanki buralara bakıp bakıp bize anlatıyorlar. Forum çok güzel bir şey bence. Hem ülkede hem dünyada her haberi bir kaç saat içinde öğreniyoruz az çok kritik ediyoruz bu sosyal medyada bu kadar kolay değil. Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Tr militaryde çok kaliteli konular işlenirdi özellikle eskiden yorumlarından bariz belli olan eski subaylar çok vardı,onlar sayesinde
Özellikle silahların teknik kullanıma ilişkin bilgiler edinirdik,Bu gruba mühendislerde eklenince ortalığa süper bilgiler çıkardı...

Yanlış veya kötü yanları farklı düşüncelere farklı akıl yürütmelere farklı dünya görüşlerine tahammül ve saygıları yoktu,kendisi gibi düşünmeyenleri afaroz eder,elerler ve uzaklaştırırlardı.Bu Katı tutum onların zayıflamasına ve antipatik gelmelerine neden oldu.

Birde sözkonusu bilgi ve kaynaklar olunca akreditasyon uygulamaları ve kabul görmemeleri bir sıkıntı idi

Bu formun en güzel ve en iyi yani hatta paha biçilmez yanı hertürlü düşünceye ve düşünce özgürlüğüne önem vermesi ve saygı göstermesi, görüşlere katılmasalar bile buna saygı gösteriyorlar Mesajı Paylaş

Ayrıca savunma sanayi forumları zararlı alışkanlıklardan da uzaklaştırır insanı...

Mesela Fenerbahçe belasından bu şekilde kurtuldum ben.Az kalsın kafayı yiyiyordum bu Ali Koç yüzünden... 🤣🤣🤣 Mesajı Paylaş

Bir zamanlar pakistan forumunu takip ediyordum sonra çok bozdu saçma sapan siyasileşti muhafazakarlarla diğerleri arasında küfürleşmeler falan oldu. Oradakiler defencehubda turkish defence forum kurdu. Bence iyi gidiyor ilk baştaki kadar olmasa da Mesajı Paylaş

ankete göre kararsızların  oyu  herkesi geçmiş.
kendimi  mevcut partilerden uzak hissediyordum,  sanırım  bu kararsızlar da  benim gibi.
kendi dünya görüşümü  hiçbir partide bulamıyorum malesef.
ülkede yeni bir siyasete  ihtiyaç duyuyor halk,  artık eskimiş  cümlelerden bıkkınlık geldi valla.
dünya  değişmeden önce de her seçimde ucuz gübre ile tarımı  kalkındırma   vaadi veriliyordu,  dünya yeniden çok kutuplu düzene geçecek;  hala  ucuz gübre  ile tarımı kalkındırma vaad ediliyor.
olacak iş mi?

https://www.sondakika.com/politika/haber-son-secim-anketi-bahceli-nin-ocalan-cikisi-oy-18060742/ Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Denizci16 - 18 Kasım 2024, 13:48:11Tr militaryde çok kaliteli konular işlenirdi özellikle eskiden yorumlarından bariz belli olan eski subaylar çok vardı,onlar sayesinde
Özellikle silahların teknik kullanıma ilişkin bilgiler edinirdik,Bu gruba mühendislerde eklenince ortalığa süper bilgiler çıkardı...

Yanlış veya kötü yanları farklı düşüncelere farklı akıl yürütmelere farklı dünya görüşlerine tahammül ve saygıları yoktu,kendisi gibi düşünmeyenleri afaroz eder,elerler ve uzaklaştırırlardı.Bu Katı tutum onların zayıflamasına ve antipatik gelmelerine neden oldu.

Birde sözkonusu bilgi ve kaynaklar olunca akreditasyon uygulamaları ve kabul görmemeleri bir sıkıntı idi

Bu formun en güzel ve en iyi yani hatta paha biçilmez yanı hertürlü düşünceye ve düşünce özgürlüğüne önem vermesi ve saygı göstermesi, görüşlere katılmasalar bile buna saygı gösteriyorlar
Tapir lap isimli youtube kanalı var takipçisi çok az ama kaliteli içerik üretiyorlar. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: serkan1976 - 18 Kasım 2024, 13:59:37Ayrıca savunma sanayi forumları zararlı alışkanlıklardan da uzaklaştırır insanı...

Mesela Fenerbahçe belasından bu şekilde kurtuldum ben.Az kalsın kafayı yiyiyordum bu Ali Koç yüzünden... 🤣🤣🤣

Bu da benim başımda fakat takip etmeden duramıyorum  :D  :D  :D  :D Mesajı Paylaş

http://www.facebook.com/share/v/19YgQsjV2u/

Güzel bir animasyon işte robotları böyle

İnşaatta
Tarımda
Tamirde
Sanayide
Cerrahide
Sosyal hizmetlerde

Kullanacağımız gün insanlar çok rahat bir yaşam sürecekler,fakat nedense bu istenmiyor Mesajı Paylaş

Denizci istenmez olurmu deli gibi buna çalışıyor şu anda Amerikalılar Çinliler başta olmak üzere ülkeler. Çin de bir sürü firma insansı robotlar geliştiriyor her gün daha hızlı daha fonksiyonel robot projeleri görüyoruz. Yazılım kısmı yapay zeka ile katlanarak ilerliyor. Tesla Mercedes filan insansı robot işçiler kullanma çabasındalar. Tabi ki bu iş daha primitif seviyede ama çok müthiş gayret var. Donanım ve yazılım yapay zeka nerdeyse senede bir kaç kere katlanarak ilerliyor. Gelecek gerçekten de bu videodaki gibi olacak bu ütopik bir hayal değil. Almanya da ancak kurtulur ise öyle kurtulur. Dünyanın yaşlanma seyri de bir noktadan sonra küresel olarak yaşlısı çok genci eskiye göre az olacak. O zamanlar gelince dünya bir çeşit sosyalizm ile idare edilecek gençlerin üretkenliği enerjisi altın değerinde olacak yaşlılara robotlar ve devlet bakacak gençler ise nitelikli işlerde sadece çalışacaklar. Geçen arkadaş burada tanklarla ilgili demode oldu dedi bende yerine ne koyalım diye köşeye sıkıştırayım dedim bu robotları önerdi cevap veremedim tamam şu anda ütopik bir öneri ama gidişat öyle hızlıki edebime uymadı itiraz etmek çünkü on sene sonra bile kesin nerdeyse olacak bu robotlar yapay zeka artık üç ayda bir ikiye katlanarak büyüyor Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Alıntı yapılan: putty - 20 Kasım 2024, 21:52:54İstenmez olurdu deli gibi buna çalışıyor şu anda Amerikalılar Çinliler başta olmak üzere ülkeler. Çin de bir sürü firma insansı robotlar geliştiriyor her gün daha hızlı daha fonksiyonel robot projeleri görüyoruz. Yazılım kısmı yapay zeka ile katlanarak ilerliyor. Tesla Mercedes filan insansı robot işçiler kullanma çabasındalar. Tabi ki bu iş daha primitif seviyede ama çok müthiş gayret var. Donanım ve yazılım yapay zeka nerdeyse senede bir kaç kere katlanarak ilerliyor. Gelecek gerçekten de bu videodaki gibi olacak bu ütopik bir hayal değil. Almanya da ancak kurtulur ise öyle kurtulur. Dünyanın yaşlanma seyri de bir noktadan sonra küresel olarak yaşlısı çok genci eskiye göre az olacak. O zamanlar gelince dünya bir çeşit sosyalizm ile idare edilecek gençlerin üretkenliği enerjisi altın değerinde olacak yaşlılara robotlar ve devlet bakacak gençler ise nitelikli işlerde sadece çalışacaklar. Geçen Delku tanklarla ilgili demode oldu dedi bende yerine ne koyalım diye köşeye sıkıştırayım dedim bu robotları önerdi cevap veremedim

BMW başlamış bile. ABD'li Figure şirketiyle ortak geliştirilen insansı robotlar yeni dönemde BMW araçlarının üretiminde görev alacaklar.

Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz