Sohbet odası

Başlatan Hawkerx, 22 Ocak 2011, 00:30:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Benden size +1 gelir sn.marmara

Sanırım,Bursa heykeldeki Ahmet Vefik paşa tiyatrosunun olduğu yerdeki meşhur iskenderciden yemek istemişsiniz hâlâ orda kuyruklar oluyor öğle vakti bilginiz olsun Mesajı Paylaş

İskender kebap olmasa Cantık pidesini bütün dünya tanırdı çok yazık oldu gölgesinde kaldı
Göstersen kimse beğenmez tattırsan kimse anlamaz çocukluktan beri alışmak gerekir tadına kokusuna kıvamına. Simitten hallice fiyatlı uyduruk bir hali vardı daha yüksek sıcaklıkta odun ateşi fırında pişebilirdi yuvarlar dışı dişe gelen ama pufuduk sert kalın hamurdu ortası ince hamurlu ıslak kıymaydı kıymanın suyu ortasının ince hamurunu ıslatırdı piza gibi altı parçaya keserlardi ıslak ıslak yerdin. Biri bitince öbürünü yerdin. Ben Bursa dan gidince aşklarımı unuttum arkadaşlarımı unuttum her şeyi unuttum bir tek candığı unutamadım  Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz