Sohbet odası

Başlatan Hawkerx, 22 Ocak 2011, 00:30:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Gümrük kanununda yapılan yeni değişiklik ile birlikte yurtdışı alışverişlerde kargo ücreti de gümrük bedeline dahil edildi. Böylece yurt dışı alışveriş üst limiti kargo dahil 30 Euro'ya düşürüldü.

https://www.donanimhaber.com/yurt-disi-gumruksuz-alisveris-limiti-kargo-dahil-30-euro-ya-dustu--184641

Oldu olacak yurtdışından alışverişi tamamen yasaklayın da vatandaş yüksek vergilerle ve kazıkçı esnafla baş başa kalsın...

Bu ülkede vatandaşın lehine bir düzenleme yapılmayacak mı çok merak ediyorum... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: fırtına06 - Bugün, 18:54:51Gümrük kanununda yapılan yeni değişiklik ile birlikte yurtdışı alışverişlerde kargo ücreti de gümrük bedeline dahil edildi. Böylece yurt dışı alışveriş üst limiti kargo dahil 30 Euro'ya düşürüldü.

https://www.donanimhaber.com/yurt-disi-gumruksuz-alisveris-limiti-kargo-dahil-30-euro-ya-dustu--184641

Oldu olacak yurtdışından alışverişi tamamen yasaklayın da vatandaş yüksek vergilerle ve kazıkçı esnafla baş başa kalsın...

Bu ülkede vatandaşın lehine bir düzenleme yapılmayacak mı çok merak ediyorum...
Bu kanunun değiştiğinden haberim yoktu. Amazondan bir milwaukee matkap aldım. 98 dolara.
Gümrükte takıldı. Para gitti.
Gümrükten alabilmem için bir sürü prosedür uygulaniyormus. O da semeriyle seksen magloluyor. Daha önce 150 euroydu limit. Temmuzda da almıştım. Ama ağustos ta değişmiş.
Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz