Sohbet odası

Başlatan Hawkerx, 22 Ocak 2011, 00:30:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Forum yönetimine öneride bulunmak istiyorum, iletilerimize neden PDF dosyası ekleyemiyoruz.
Bu özellik eklenirse iyi olurdu, çünkü açık kaynaklarda olmayan bazı askeri teknik bilgileri paylaşmak istiyorum. Mesajı Paylaş

Sohbet odasından silerek, ilgili bölüme geçirdim Mesajı Paylaş

http://www.facebook.com/share/p/1XBavB2JWA/

Hidrojenli arabaların doğa dostu olduğuna dair atıfta bulunmuşlar. Mesajı Paylaş

http://www.facebook.com/share/p/15Rh7xgHJa/

Bu fotoyu görünce aklıma geldi sahi bir ara trmilitary'de dünya orduları kadın askerleri yada yabancı ülke kadın askerleri diye bölüm vardı

Goygoyda gırla dönerdi. Mesajı Paylaş

Hayatımızdan cinsiyetçi söylemleri çıkartmalıyız inşallah. Onlar kadın asker değiller bildiğin askerler Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Doğru diyorsunda asker olmamız herhangi bir cinseyete mensup olmadığımız anlamına gelmiyor

Birde Askerlik Maskülen bir meslek Mesajı Paylaş

Bir zamanlar zenci askerler zenci filolar vardı artık kimse zenci bölüğü zenci filosu demiyor. En azından yarım yüzyıl çağın ötesinde olmaya çalışmak lazım. Yarım yüzyıl sonra gülerler kadın asker ifadelerimize sonra. Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Kiraya zam oranı %61
Vergiye zam oranı %43
Enflasyon oranı %47

Asgari ücret zam oranı %30

Buyrun size şahlanan Türkiye

Almanya'yı geçiyoruz demi sn.putty

Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz