Sohbet odası

Başlatan Hawkerx, 22 Ocak 2011, 00:30:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: KARACI - 13 Ocak 2025, 20:23:51
Alıntı yapılan: aydındurmus - 13 Ocak 2025, 16:24:40Siz işi sadece sulandırmaktasınız. Siz ne yaparsanız yapın GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ. Adamın yazdıkları %100 gerçek ve doğru siz adamı şarlatan yalancı gibi ifadelerle o kişi o olmuyor fakat bu konuda sizin ne kadar yanlış bilgilere sahip olduğunuz görülebiliyor. Adam makale yazmış kitap yazmış ve bazı kişi kurum ve toplumda genel kabul görmüş kişiyi sizler aşağılamaya çalışıyorsunuz lakin dediğim gibi GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ...
ADAM GAYET DOĞRU VE GERÇEKLERİ YAZMIŞ.

Aydın bey gerçekten tartışmak için yazmıyorum ama insanın gözü bile yüzde yüz doğruyu görmüyor,ben bir tavsiye vereyim gerisi size kalsın; okuduğunuz hiçbir şeye yüzde yüz doğrudur diye inanmayın bu hayatta.İnananlar kutsal kitapları bile tartışıyor bu zamanda öyle söyleyim.

Haklısınız lakin bu söylemi farklı zaman ve mekanlarda farklı ortamlarda ve farklı kişilerde duydum okudum ve okulda ders konularındada gördüğümü hatırlıyorum onun için bu savları destekliyorum yoksa dediğiniz gibi her duyduğuna okuduğuna inanmamak lazım.
Yukarda göz ile ilgili konuda ise sizi desteklemek açısından söylüyorum insan gözü yaklaşık değerleri belirtiyorum 417 numen (altı mor öteesi) ile (lümende olabilir yaklaşık 40 yıl oldu) 720 numen (üstü kızılötesi) arasını görebiliyor ve 617 numen ise insan gözünün dinlenmesini sağlayan yeşil renge tekabul eden ışık dalga boyu oluyor.Yanlışım varsa lütfen düzeltiniz...Yani insan gözü bu dalga boyları arasını görebilmektedir. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: aydındurmus - 13 Ocak 2025, 16:24:40Siz işi sadece sulandırmaktasınız. Siz ne yaparsanız yapın GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ. Adamın yazdıkları %100 gerçek ve doğru siz adamı şarlatan yalancı gibi ifadelerle o kişi o olmuyor fakat bu konuda sizin ne kadar yanlış bilgilere sahip olduğunuz görülebiliyor. Adam makale yazmış kitap yazmış ve bazı kişi kurum ve toplumda genel kabul görmüş kişiyi sizler aşağılamaya çalışıyorsunuz lakin dediğim gibi GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ...

Bahsi geçen şahıs, Atatürk'e mason iftirası atan birisi. Bu iddiasına gerekçe olarak, Atatürk'ün geometri kitabı yazmasını gösterecek kadar art niyetli birisi. Ayrıca Atatürk hakkında yarım ağızla başka imalarda da bulunuyordu.

Sen ise gönderilerinde Atatürk'e 'liderim' diyorsun. Ancak bu şahsın söylediklerini de yüzde yüz doğru kabul ediyorsun. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?

Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Kapgan - 13 Ocak 2025, 23:05:18

Bahsi geçen şahıs, Atatürk'e mason iftirası atan birisi. Bu iddiasına gerekçe olarak, Atatürk'ün geometri kitabı yazmasını gösterecek kadar art niyetli birisi. Ayrıca Atatürk hakkında yarım ağızla başka imalarda da bulunuyordu.

Sen ise gönderilerinde Atatürk'e 'liderim' diyorsun. Ancak bu şahsın söylediklerini de yüzde yüz doğru kabul ediyorsun. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?

Atatürküme laf söyletmem keşke benim ömrümü ona verselerdide ülkem şu anda abd nin 100 yıl önünde olsaydı.
Mesele bu kişinin dediklerini savunmak değil aynı söylemleri farklı kişilerden farklı zaman ve mekandada okumuşluğum ve dinlemişliğim var.
Dediğiniz gibi bu kişi belki iftira atıyordun lakin deminde belirttiğim gibi diğer kişilerdemi yalan söylüyor.
Bir kere ATATÜRK asla ne mason nede başka bir şeydir zira annesi dini bütün bir insandır hiç kestaneden ceviz çıkarmı annesi öyle olan biri asla mason ve yahudi olamaz ki zaten Atatürk türkiyede masonluğu yasaklamıştır... Mesajı Paylaş

http://www.facebook.com/share/p/1E2qxiaH3T/

Şahlanan Türk ekonomisi...

Gümbür gümbür geliyoruz Mesajı Paylaş

Allah'ın adaleti California Gazze'den beter oldu.... Mesajı Paylaş

Şu ana kadar faturanın 150 Milyar doları aştığı, diğer etkileriyle beraber toplam maliyetin 250 Milyar doların da üzerinde olabileceği söyleniyor.

Sen tüm dünyada mazlumların yerini yurdunu yakarsan, Allah da kış ayında senin yuvanı yakar. Mesajı Paylaş

Kurban olduğum Allah'ın hikmetinden sual olmaz o ne eylerse doğru eyler ama keşke ormanları yakmasaydı tosbalar ölmeseydi Gazze deki düşmanların üstüne Emrehe'nin fil ordusuna yaptığı gibi taş yağdırsaydı.  Amarika'da tek bir kişinin bile bu işin Gazze yüzünden olduğunu sandığını düşünmüyorum. Kim bu ilişkiyi kuracakta ders alacak. Tepelerine taş yağsaydı bir daha yapmazlardı. Öyle şeyler olmaz da denilemez daha önce olmuş işte. Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Biden yangından etkilenen herkese 1 defaya mahsus 770$ para verecekmiş sonrasında başınızın çaresine bakın diyor ülkemizde deprem oldu ve doğu nerdeyse yıkıldı ve şu ana kadar cumhurbaşkanının söylediği kadar 75 milyar $ masraf yaptığını söyledi aynı olay abd de olsaydı bu masrafı yaparmıydı.
Bugünkü şartlara göre abd ne kadar büyük bir ülke?
İşin garip tarafı bu yapılanıda halkımız olumlu olumsuz eleştiriyor fakat lafa gelince sosyal devlet nerde deriz.
Bir şey oldumu örnek olarak avrupayı amerikayı örnek gösteririz. Alın size örnek...
Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: aydındurmus - 14 Ocak 2025, 21:27:57Biden yangından etkilenen herkese 1 defaya mahsus 770$ para verecekmiş sonrasında başınızın çaresine bakın diyor ülkemizde deprem oldu ve doğu nerdeyse yıkıldı ve şu ana kadar cumhurbaşkanının söylediği kadar 75 milyar $ masraf yaptığını söyledi aynı olay abd de olsaydı bu masrafı yaparmıydı.
Bugünkü şartlara göre abd ne kadar büyük bir ülke?
İşin garip tarafı bu yapılanıda halkımız olumlu olumsuz eleştiriyor fakat lafa gelince sosyal devlet nerde deriz.
Bir şey oldumu örnek olarak avrupayı amerikayı örnek gösteririz. Alın size örnek...

Allah başa verme yarabbi atsan atılmaz satsan satılmaz Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz