Sohbet odası

Başlatan Hawkerx, 22 Ocak 2011, 00:30:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Arkadaşlar dedikodumuzu sohbet odasında devam etsek ne dersiniz? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: ocelot - 15 Mayıs 2024, 00:31:07
Tr militaryde de farklı zamanlarda aynı stilde yazan birkaç kişi oldu. Arada eski sayfalarda gezerken hah bu putty diyorum. Hatta putty bazen bence forumlarda kendi kendine farklı isimler kullanarak tartışıyor arada yakalıyorum :)

Sakfor için isim soyad vb bilgileri vermeyi reddetmiş evet. Büyük bir gizemdi putty ve hep öyle kalacak

Bizim arkadaşımızın ne gizliliği olacak ki? Didim'de yazlığı var ;D Mesajı Paylaş

Bu kadar düşmanı ne ara edindim ben bundan sonrada yazmam bir şey merak etmeyin Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Putty kardeş forumun saygıdeğer ve kıymetli bir mensubudur. Merak edildiği için bu kadar anılıyor. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: putty - 15 Mayıs 2024, 00:59:56
Bu kadar düşmanı ne ara edindim ben bundan sonrada yazmam bir şey merak etmeyin

Fıstık gibi popülariten var. Senin yerinde olsam kendimle gurur duyardım Mesajı Paylaş

Kimse hakaret etmedi, ne kadar değerli üye olduğunu geçen sene yılın üyesi olarak kanıtlamışın, putty çoktan marka olmuş haberimiz yokmuş. Mesela twitterda falan putty isminde birisi askeri konularda devamlı kaliteli paylaşımları ve değerledirmeleri yaparsa eminim oralarda bile millet takip eder. Mesajı Paylaş

zaten yalandı ben forumsuz kalırsam ölürüm Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Alıntı yapılan: putty - 15 Mayıs 2024, 01:32:56
zaten yalandı ben forumsuz kalırsam ölürüm

;D ;D ;D

Boşuna mı genç birisidir dedim, şu iletiyi okuyunca adamın aklına 16 yaşındaki liseli öğrencisi gelir. 25 yaşını geçmemiştir, belki orta okuldayken falan farklı forumlara takılıyordu. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: ocelot - 14 Mayıs 2024, 23:51:30
O en eski forumdan putty var bildiğim sadece. Galiba archangel siz de vardınız. Putty arada isim değiştiriyor halbuki marka kendisi niye isim değiştirir anlamıyorum
Ben de varım , hatta daha önceki ve daha da öncekinde de..

Forumlar artık eski popülerliğinde değiller çünkü insanlar sosyal medyanın tadını aldılar artık herkes kendi çapında bir fenomen, ikincisi artık herşey 2 tık bile değil tek tık ötenizde, hatta söylüyorsun yapay zeka herşeyi önüne seriyor, 3 sü forumlar habire çöküp durdu, saatlerce emek verip yazdıkların bir gece kalkıp bakıyorsun ki buhar olmuş, 4 bazıtipler forumları zehirledi , insanları anlamsızca aşağıladı , forumdan kovdu, insanlar da küstü , yoruldular. Yeni nesil tekrar biraz ilgi duymaya başladı da iyi kötü 2-3 yer ayakta kaldı. Mesajı Paylaş

Ayrıca sn. SKYWOLF da çok eskidir Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz