Sohbet odası

Başlatan Hawkerx, 22 Ocak 2011, 00:30:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Forum un takrardan hayata donmesine katki saglamis olan tum arkadaslara tesekkurler. Mesajı Paylaş

Çok şükür!
Tekrar açılmaya emeği geçmiş herkese sonsuz teşekkürler.

Mesajı Paylaş

E o zaman birer beğeni puanı ateşleyin bari, olmaz mı...  ;D ;D ;D Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Alp - 08 Temmuz 2024, 16:09:05
E o zaman birer beğeni puanı ateşleyin bari, olmaz mı...  ;D ;D ;D
İlk atışı yaptım hocam... Ellerinize sağlık.  :)
Özlemişim forumu bee... Kaldığımız yerden devam... :D Mesajı Paylaş

Ateşledim gitti! Emeği geçenlere çok teşekkürler. Ve geçmiş olsun.
Mesajı Paylaş

Alp Bey , Fırat Bey ve Sayın Skywolf başta olmak üzere tüm yöneticilerimize teşekkürler....Gözümüz AYDIN... Mesajı Paylaş

Tekrardan merhaba.

Forumdan ümidi kesmiştim açıkçası 1 aydır kapalıydı. Sorunların çözülmesine çok sevindim. :) Mesajı Paylaş

Bir +1 de benden Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 08 Temmuz 2024, 15:00:44
Umuyorum bu süreç boyunca sevgili yılın üyemiz Putty'e inme falan inmemiş, sağlıklı bir şekilde forumun düzelmesini bekliyordur.  ;D ;D

Duyduğum kadarıyla forum yetmezliği dolayısıyla entübe edilmiş, bu sene Didim'e de gidememiş. Neyse forumun kurtarılmış olması ona da hayat verecektir... Mesajı Paylaş

Oh beeeeeeeee.....

Yeminle her gün birkaç defa "belki cozulmustur" diye deniyordum...

Emeği geçen herkese teşekkürler....

Mesajı Paylaş
What is steel compared to the hand that wields it?

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz