Sohbet odası

Başlatan Hawkerx, 22 Ocak 2011, 00:30:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hiç bilmiyorum ne olup bittiğini ama forum çok yavaş,
Forumu kurtarmak için arkadaşım Fırat'tan rica da bulunmuştuk, bayağı uğraştı ve düzeltti. Profesyonel işi gücü olan kişiden de rica nereye kadar.
Bir daha sorayım bakalım; işim gücüm var uğraştırma beni diyebilir  :) Mesajı Paylaş

İlginç bir şekilde herkesin IP adresi aynı görünüyor. Forum siteleri yenilendiklerinde böyle bir sorunla sık karşılaşıyorlar. Yıllar önce de sürümü yükseltip yeni tema eklediğimizde yaşamıştık. Ancak o zamanki çözüm yolu bu defa işe yaramıyor.

https://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=496361.0 Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Trumpet'i furdular. Ama kötüye bir şey olmaz. Kulağından sıyırdı mermi.

Mesajı Paylaş

Bu ne biçim güvenlik...Keskin nişancılar çatının üzerindeki suikastciye neredeyse şarjörü boşalttıktan sonra müdahale ediyor...

Trump'a yönelik suikast girişiminin ardından görgü tanıklarından da dikkat çeken açıklamalar geldi. Saldırganın sürünerek çatıya çıktığını gördüğünü kaydeden Greg Smith, saldırganın bir silah taşıdığının açıkça görüldüğünü ve etkisiz hale getirilmeden "3-4 dakika" çatıda kaldığını dile getirdi.

Ucuz kurtulmuş... Bu arada başkanlığı da şimdiden hayırlı olsun... Tayyip Erdoğan'a yazdığı tarihi mektup bir faciaydı... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: serkan1976 - 14 Temmuz 2024, 11:27:16
Bu ne biçim güvenlik...Keskin nişancılar çatının üzerindeki suikastciye neredeyse şarjörü boşalttıktan sonra müdahale ediyor...

Trump'a yönelik suikast girişiminin ardından görgü tanıklarından da dikkat çeken açıklamalar geldi. Saldırganın sürünerek çatıya çıktığını gördüğünü kaydeden Greg Smith, saldırganın bir silah taşıdığının açıkça görüldüğünü ve etkisiz hale getirilmeden "3-4 dakika" çatıda kaldığını dile getirdi.

Ucuz kurtulmuş... Bu arada başkanlığı da şimdiden hayırlı olsun... Tayyip Erdoğan'a yazdığı tarihi mektup bir faciaydı...

Sarı kafa bizim reis için hayırlı mı zannedersin? Mesajı Paylaş

Her ikisi de Yahudi güdümünde. Trump daha çok güdümde. Mesajı Paylaş

7 el silah sesi duyulmuş. Bir mermi Trump'ın kulağını sıyırmış. O kalabalık içerisinde hedef olduğu için normal. Ancak diğer mermiler etrafındaki kalabalıktan hiç kimseye isabet etmemiş. Saldırgan AR-15 ile ateş açmış üstelik. İlginç! Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 14 Temmuz 2024, 12:46:59
7 el silah sesi duyulmuş. Bir mermi Trump'ın kulağını sıyırmış. O kalabalık içerisinde hedef olduğu için normal. Ancak diğer mermiler etrafındaki kalabalıktan hiç kimseye isabet etmemiş. Saldırgan AR-15 ile ateş açmış üstelik. İlginç!

Olur mu canım. Seyircilerden biri öldü, diğer biri ağır yaralı. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Tigerfish - 14 Temmuz 2024, 12:06:55
Alıntı yapılan: serkan1976 - 14 Temmuz 2024, 11:27:16

Ucuz kurtulmuş... Bu arada başkanlığı da şimdiden hayırlı olsun... Tayyip Erdoğan'a yazdığı tarihi mektup bir faciaydı...

Sarı kafa bizim reis için hayırlı mı zannedersin?

Don't be a tough guy , Don't be a fool! ??? ??? ???

Þu mektup bir Dünya liderine yazılır mı yahu? Danışmanlarından biri de uyarmamış mı "Sarı kafalı başkanım bu diplomatik bir dil değil" diye... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Merzifonlu - 14 Temmuz 2024, 13:26:16
Alıntı yapılan: SKYWOLF - 14 Temmuz 2024, 12:46:59
7 el silah sesi duyulmuş. Bir mermi Trump'ın kulağını sıyırmış. O kalabalık içerisinde hedef olduğu için normal. Ancak diğer mermiler etrafındaki kalabalıktan hiç kimseye isabet etmemiş. Saldırgan AR-15 ile ateş açmış üstelik. İlginç!

Olur mu canım. Seyircilerden biri öldü, diğer biri ağır yaralı.

:o :o
Okuduğum haberde yazmıyordu... Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz