Sohbet odası

Başlatan Hawkerx, 22 Ocak 2011, 00:30:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

OK, cevaplar için çok teşekkür ediyorum. Çok yardımcı oldu.  :D Mesajı Paylaş

http://youtu.be/8MnsiKQP5fI?si=YcC5lv0W9R8Nzs-n

Daha neler göreceğiz,bak sn putty hani suyun akışına karşı gelinmezdi hani Atatürkçülük gümbür gümbür geliyordu,Demek ki kazın ayağı öyle değilmiş Mesajı Paylaş

O da bir şey mi? Bizim Kastamonu'da olsaydı onu Gazuğa oturturlardı. Mesajı Paylaş

Evet arkadaşlar, Savunma sanayisini destekleme vergisi konusunda görüşleriniz nedir? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Bogü Alp - 05 Ekim 2024, 02:28:33
Bu sıralar basimi kasiyacak vaktim yok Mevcut iş yoğunluğunun üstüne birde işle alakalı gelecek için çalışma yapıyorum. Mali krizde giderler çoğalıp gelirler azaldığı için daha çok çalışmak zorundayım. Gecenin 3unde yatıp sabahın 8inde kalktığım için 10 dakika boş zamanım olması beni rahatsız ediyor. Buna ragmen foruma girmekten kendimi alamıyorum. Sn. Skywolftan istedigim beni 3 ay ücretsiz izne yollaması. Gelince bol bol telafi ederim.
Saygilar.
Yoğun çalışmanın yanında birde tükenmişlik sendromu iyice artmaya başladı. Iki satırlık bir yorum bile ağır geliyor bana. Diğer hafta sonuna kadar son üç yorumumu yaptıktan sonra uzunca bir süre aranızda olmayacağım.
Sizlerle olmak gerek bu başlık altında gerek savunma sanayisi başlıklarında tartışırken ve yorumları okurken çok sey öğrendim keyif alıyordum. Bakalım birde tükenmişlik sendromunun üzerine yoksunluk başlayacak ama yapacak bir sey yok. Mesajı Paylaş
Þehit Piyade Yarbay İlker Çelikcan. Saygı ve Rahmetle.

Alıntı yapılan: Ocak - 11 Ekim 2024, 19:16:01

Evet arkadaşlar, Savunma sanayisini destekleme vergisi konusunda görüşleriniz nedir?

Vergi ile ekonomi, yasaklarla adalet düzelseydi. Dünya üstünde hiç bir ülke fakir ve adaletsiz olmazdı.

Bu örümcek kafalı yönetim şekli ile tam manasıyla Osmanlının son dönemi gibi bir raya girdik. Osmanlı da son dönemlerinde silah almak için halktan para toplardı. Þuan ki siyasi düzen ile Türkiye'nin mevcut halini sürdürmesi imkansız. Artık bu gidişat, ya yeni bir siyasi akım getirecek yada artık Türkiye olmayacak. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Ocak - 11 Ekim 2024, 19:16:01

Evet arkadaşlar, Savunma sanayisini destekleme vergisi konusunda görüşleriniz nedir?

Az gelişmiş veya çöküşte olan ülkelerde üretime oranla fazla vergiler olur. Ülkeyi yönetenler, kendilerine yakın olanların yüklü vergi borçlarını silerken halka vergi üstüne vergi yüklerler... Sonra da başkalarını suçlarlar. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Cengiz ile Nihat ödesin biz niye ödüyoruz.
O paralar bizde kalmıyor diyorlarsa İsmet paşanın sözünü hatırlasınlar, "Ayı ile dansa kalkanlar ayağına basılmasına hazır olmalılardır"
Mesajı Paylaş

korkarım forum  ,  teknik sorunlardan  kurtulamıyor.
kapanırsa yazık olur yılların hafızasına.
Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz