Sohbet odası

Başlatan Hawkerx, 22 Ocak 2011, 00:30:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: Denizci16 - 13 Ekim 2024, 13:02:58
http://www.facebook.com/share/p/NCps6bwwjAJ5TemC/

Avrupa ve Amerika bizden neden ilerde diye kimse hayıflanmasın neden ileri oldukları bu tarz yapılardan ve akıl etmelerden belli.

Neden ilerde söyleyim.

Bu yazacağım yazı amerikalı bir bakanın söylemidir.

Bizi büyük devlet yapan şeyi söyleyeyimmi?
Biz içimizdeki hainleri yok ediyor başka ülkelerdeki hainleri ise onlara kahraman olarak lanse etmekteyiz işte bizi büyk devlet yapan şey budur.

Bizim bu hale düşmemizin sebebi hainleri katilleri idam etmeyip hapislerde besleyip bir süre bırakmamızdan dolayıdır.
Haine Katile hapis onlara ceza değil MÜKAFATTIR.
Ne zaman hainleri katilleri idam ederiz o zaman büyük devlet oluruz bunun yoluda güçlü tutarlı ve sürdürülebilir yasa ve yürütme ile olur aksi durumda her daim yok olmanın eşiğinde yaşarız..... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: serkan1976 - 12 Ekim 2024, 14:48:00
Alıntı yapılan: SKYWOLF - 11 Ekim 2024, 20:50:26
Alıntı yapılan: Ocak - 11 Ekim 2024, 19:16:01

Evet arkadaşlar, Savunma sanayisini destekleme vergisi konusunda görüşleriniz nedir?

Az gelişmiş veya çöküşte olan ülkelerde üretime oranla fazla vergiler olur. Ülkeyi yönetenler, kendilerine yakın olanların yüklü vergi borçlarını silerken halka vergi üstüne vergi yüklerler... Sonra da başkalarını suçlarlar.

Skywolf hocam başkaları dedikleri suçlular "Dıj Güjler" olabilir mi?   ;) ;) ;)

Sorumlular dışında kalan herkes...
Sen, ben, o...
Biz, siz, onlar...
Dünya yerinden oynar... ;D ;D ;D Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Sn.Aydın Durmuş haklı olabilirsiniz fakat birde şöyle düşünün.

Biz sadece bariz hain olarak terörist başı Abdullah Öcalan'a bakıyoruz

Peki biz AB ye uyum yasası çerçevesinde idamı hertürlü yasakladık.

AB de tıpkı bizim gibi ülkelerinde idam yasak ...

İşte dananın kuyruğu burda kopuyor biz sürünürken yerlerde yuvarlanırken; Avrupa nasıl oluyorda bolluk ve Refah içinde yaşıyor?

Bunu sorup,sorguladığınız zaman mesele haine bakıp,bakmamak meselesinden daha büyük olduğunu görürüz Mesajı Paylaş

İdam cezasıyla büyük devlet olunmaz. O geçen yüzyıllarda kaldı! Teröristler için Yapacağınız en uygun şey bugün yaptığımız gibi ya da İsrail'in yaptığı gibi, yakalamadan nokta atışı ile imha etmektir. Onun dışında kalan suçlar için de bu toplumsal dengesizliğimizin eseri. Yasak olması gereken pek çok şey yeterince kontrollü değilken, serbest olması gereken çoğu konuda sert yaptırımlar var. Bu da adaletin düzgün dağılımını ve dolayısıyla genel ahlakı olumsuz etkiliyor. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: Denizci16 - 13 Ekim 2024, 19:53:06
Sn.Aydın Durmuş haklı olabilirsiniz fakat birde şöyle düşünün.

Biz sadece bariz hain olarak terörist başı Abdullah Öcalan'a bakıyoruz

Peki biz AB ye uyum yasası çerçevesinde idamı hertürlü yasakladık.

AB de tıpkı bizim gibi ülkelerinde idam yasak ...

İşte dananın kuyruğu burda kopuyor biz sürünürken yerlerde yuvarlanırken; Avrupa nasıl oluyorda bolluk ve Refah içinde yaşıyor?

Bunu sorup,sorguladığınız zaman mesele haine bakıp,bakmamak meselesinden daha büyük olduğunu görürüz

Ben avrupayı ajanslardan dinlediğim kadar tanıyorum almanyada fransada yakın zamanlarda yaşanan olaylarda devlet yetkilileri nasıl tepki verdi.
Devletin aleyhine bir satır haber yazamassınız bırakın yazmayı söylemde dahi bulunamazsınız.anında engellenir hapse atılırsınız.Ben şahsen Avrupa birliğine girmek istemiyorum,Siz istiyorsanız siz bilirsiniz TÜRK ULUSUNDA İDAM OLMAZSSA OLMAZLARDANDIR.
Onların içinde pkk deaş buna benze hainler varmı.
İnsan haklarından dem vururlardı nerde insanlık gazze inim inim inliyor..... Mesajı Paylaş

Zamanında eta,ıra gibi örgutlerle uğraşmış Avrupa devletleri var onlar bu mücadeleden başarı ile çıkmışlar Mesajı Paylaş

http://youtu.be/XjJzzHJed8U?si=PLmyJcxeoXu139hg

Geçmiş Hatıralar kısmında güzel noktalara değinilmiş Mesajı Paylaş

Silahlarımızı tanıtan düzgün videolar yok. Ürün olarak değil sadece deneme atışlarına ait videolar var. Ürün bittikten sonra üstüne ölü toprağı seriliyor. Cirit Karaok TRLG230 torpido KGK. 122 mm INS güdümlü topçu roketi vardı ne oldu mesela Excalibur benzeri bir silah. SAR radar ne oldu mesela deneme esnasında bir kaç video yayınlandı sonra yok oldu gitti. İsrail de tam tersi ürünleşince her sene yeni video konuyor internete. Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Alıntı yapılan: putty - 14 Ekim 2024, 08:11:18
Silahlarımızı tanıtan düzgün videolar yok. Ürün olarak değil sadece deneme atışlarına ait videolar var. Ürün bittikten sonra üstüne ölü toprağı seriliyor. Cirit Karaok TRLG230 torpido KGK. 122 mm INS güdümlü topçu roketi vardı ne oldu mesela Excalibur benzeri bir silah. SAR radar ne oldu mesela deneme esnasında bir kaç video yayınlandı sonra yok oldu gitti. İsrail de tam tersi ürünleşince her sene yeni video konuyor internete.
Üretim bantlarının durumu hakkında bir bilgim yok. Belki acilmak üzere kapanmış olabilir.
Silahlı Kuvvetler bu tip pahalı muhimmatları maaliyetleri sebebiyle pek kullanmıyor. Ciritin operasyonlarda kullanımı nadirdir hatta maaliyet sebebiyle topçu roketini bile kullanmiyorlar artık 20 mm topla tarayıp geçiyorlar. Büyük tatbikatlarda yada operasyonlarda arada bir kullanır o da raf ömrü bitmeden ürün reklami yapmak için.
Topcular 155 mm obusten oldukca memnun maaliyeti ucuz yetişmiş personeli var. Öyle teroriste yapılan küçük operasyonlarda kullanilmazlar belki topcu bombardımanında raf ömrü bitmesin diye kullanırlar. Mesajı Paylaş
Þehit Piyade Yarbay İlker Çelikcan. Saygı ve Rahmetle.

http://youtu.be/3ZZym03xqhA?si=00X5wrdHS7rae7Ri

China Turkey diye bir kanal fetö kanalı değil demi?

Dakika 16:20 den sonra Türkiye'nin çinden gelen elektrikli otolara karşı yüzde 40 vergi koymasından bahsetmiş ,çinde bunun karşılığında bizi dünya ticaret örgütüne şikayet etmiş.

Çünkü Avrupadan gelen elektrikli otolara böyle ekstra vergi getirmemişiz.

Acaba Almanya'nın ef2000 konusunda yumuşamasının ardında böyle bir gelişme olabilir mi? Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz