Sohbet odası

Başlatan Hawkerx, 22 Ocak 2011, 00:30:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

http://www.facebook.com/share/p/1Ad3eR8fgE/

Bizde aslında gerekli yerlere böyle yapay adalar kurmalıyız. Mesajı Paylaş

Bugün ABD Başkanlık seçimleri var forumda çok gündem olmamış gibi ama yarın ABD'nin yeni başkanı belli olacak.

Cumhuriyetçilerin adayı Trump, Demokratların adayı ise Harris.

Anketlerde iki adayda çok yakın görünüyor ve salıncak eyaletler yine başkanı belirleyecek.

Trump kaybederse yine ortalık karışabilir. Kolay kolay yenilgiyi kabul edecek birisi değil. Mesajı Paylaş

Harris kazanırsa, aynı 2. Obama dönemi gibi bütün karaktersiz bürokratlar ABD yönetiminde yine taht kuracak. Trump kazanırsa, kesin bir delilik yapacak, o da bize patlar. Türkiye-ABD ilişkileri normalleşirken en kötü 2 adayın sahneye çıkması bizim için çok kötü oldu. 4 yıl daha çöpe gitti. Mesajı Paylaş

Ben solcu bir vatansever Türk olarak trump ı tutuyorum. Dünyada bu göçmen dalgası doğal olarak faşistleri iktidara getirecek bu halkların kardeşliği kavimler göçü budalalığı durdurulacak. Bu hristiyan dünyasının dengeleri içinde böyle yani orada bu işleri faşistler yapıyor ama Müslüman Türkiye de ise tam tersi durum var burada aynı işi solcular yapıyor halkların kardeşliğini ise sağcılar yapıyor. Bu dalga dünyada başlayınca Türkiye ye yansıması solun yükselmesi şeklinde olacak mantıken. Buda çok iyi bir şey benim için. Türkiye de solcular fıtratıma uygun şekilde demokrattırlar ahlaklıdırlar hemde dünya genelinin biraz tersine biraz faşisttirlerde. Bende böyle seviyorum. Herkes bilir CHP nin mazisini bu parti halkların kardeşliği filan olan bir parti değil öyle. Bu yüzden ben Trump cıyım dünyada göçmen karşıtı rüzgardan yanayım. Herkes kendi ülkesini düzeltmeyi yapabileceğinin en iyisi olarak görmeli kaçıp giderek başkalarının güzel ülkelerini kirletmemeli. Dünyaya ulusalcı bir dönem gerekiyor biraz Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Demokratlar dünyayı iyice kana buladı. Obama döneminde Ortadoğu iyice çığırından çıkmıştı. Trump döneminde iyi kötü bir savaş çıkmadı, Biden geldi Rusya Ukrayna savaşı başladı, İsrail, Gazze'yi adeta dümdüz etti, İsrail ile İran birbirlerine saldırdı.

Ben de Trump'ı destekliyorum. Kötünün iyisi olduğu için tabii. Mesajı Paylaş

Trump kazanırsa İsrail'e desteği artar ama Ukrayna'ya azalır. Savaşı hemen durduracağım ve yardımı keserim falan deyip devamlı açıklama yapıyordu. Ukrayna gibi hasta adamı Avrupa'nın üzerine yıkmaya çalışıyordu, yardımları kesilmez ama azalır. 2025'de Rusya tamamen Dnepr nehrine ulaşabilir bu gidişte, son 2 aydır ilerlemesi arttı.
Trumpın kararları Orta Doğu ve Avrupa için kilit öneme sahip olacak. Mesajı Paylaş

Trump İsrail-Filistin savaşını da bitirmek isteyecektir. Ukrayna 2'ye bölünür ve savaş biter.

Adam kafayı Çin'e takmış durumda. Avrupa ve Ortadoğu'daki savaşları bitirip tamamen Çin'e ve Pasifik'e odaklanmak isteyecektir.

Bakalım dünyayı ne bekliyor. Enteresan bir 4 yıl olacak dünya için. Kamala Harris'te çok sinsi bir karakter. Mesajı Paylaş

Biz Suriye ve Irak'ta alacaklarımızı alıp, savunma sanayisinde ilerlemeye devam edelim. Bir de üstüne Çin hegomonyasında olan üretim endüstrisinden bu esnada tırtıklama fırsatımız olursa ne ala. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Archangel99 - 05 Kasım 2024, 22:19:03
Demokratlar dünyayı iyice kana buladı. Obama döneminde Ortadoğu iyice çığırından çıkmıştı. Trump döneminde iyi kötü bir savaş çıkmadı, Biden geldi Rusya Ukrayna savaşı başladı, İsrail, Gazze'yi adeta dümdüz etti, İsrail ile İran birbirlerine saldırdı.

Ben de Trump'ı destekliyorum. Kötünün iyisi olduğu için tabii.

+1

Alıntı yapılan: SH - 06 Kasım 2024, 13:58:34
Biz Suriye ve Irak'ta alacaklarımızı alıp, savunma sanayisinde ilerlemeye devam edelim. Bir de üstüne Çin hegomonyasında olan üretim endüstrisinden bu esnada tırtıklama fırsatımız olursa ne ala.

+1

Çin'in artan ekonomik gücü dünyayı tehdit ediyor. Avrupa'nın üretim yetenekleri bu oyunda pek şanslı değil. Çin'e alternatif olabilecek üretim hacminin en uygun adresi ülkemiz gibi görünüyor. Ama bir de bunun tersi olan İpek Yolu Projemiz var. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Cin Halk cumhuriyetini fazla gözde büyütmemek lazim. Yurt disi ürretikleri ürünler cöp kalitesinde bu kurnaz satis anlayisiyla hic bir yere varamazlar. Dünyadaki Globalizm rüzgari azalinca ucuz üretilen mallara talepte düsecek. Dünyayi Trumpin secilmesi ile büyük resesyon bekliyor. Yakinda yiyecek ekmek bulmakta zorlanacagiz. Türkiyedeki chp zihniyeti Avrupayi ve Amerikayi hala cennet zannedip oralara göc etmeye devam etsinler, ancak kendilerini bir izolasyon mülteci kampinda buluverirler. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz