Sohbet odası

Başlatan Hawkerx, 22 Ocak 2011, 00:30:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bence çok katkısı olacaktır. zaten bir süre deneme olur istenirse kapanır sohbet Mesajı Paylaş

ELLER YUKARI HERÞEY AJAN SHEPPARDIN KONTROLU ALTINDA. [SGA 5X19-VEGAS] (STARGATE ATLANTİS CSI VERSİON EPİSODES)

hawkers beni yanlış anlama ama anladığım kadarıyla biraz takıntılı birisin senin yerinde olsam zamanımın çoğunu ilgilendiğim konularda daha çok bilgi sahibi olmaya ayırırdım ama senin kararın tabii başarırsan bundan mutlu olurum seni anlıyorum, dil konusunada hakimsin  gir istediğin siteye cevaplar sonsuz araştır ilgilendiğin konuya hakim ol biglilerinide burada paylaş seninle uğraşan insanlara en güzel cevap bu olur,bence bu site gayet iyi ak kara şeklinde ayırımda yok sen anladın onu başarılar. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: ist_eternal - 23 Ocak 2011, 09:43:40
hawkers beni yanlış anlama ama anladığım kadarıyla biraz takıntılı birisin senin yerinde olsam zamanımın çoğunu ilgilendiğim konularda daha çok bilgi sahibi olmaya ayırırdım ama senin kararın tabii başarırsan bundan mutlu olurum seni anlıyorum, dil konusunada hakimsin  gir istediğin siteye cevaplar sonsuz araştır ilgilendiğin konuya hakim ol biglilerinide burada paylaş seninle uğraşan insanlara en güzel cevap bu olur,bence bu site gayet iyi ak kara şeklinde ayırımda yok sen anladın onu başarılar.

Tamamda sohbetodasıyla ne alakası var. Mesajı Paylaş

ELLER YUKARI HERÞEY AJAN SHEPPARDIN KONTROLU ALTINDA. [SGA 5X19-VEGAS] (STARGATE ATLANTİS CSI VERSİON EPİSODES)

Sohbet odalarında kavgalar eksik olmaz. Artı guruplaşmalar olur, buda er geç forma yansır. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: tr(b) - 23 Ocak 2011, 16:36:28
Sohbet odalarında kavgalar eksik olmaz. Artı guruplaşmalar olur, buda er geç forma yansır.

Öyle birşeyolmaya başlarsa kapanır korkma. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: hawkerx - 23 Ocak 2011, 16:43:30
Sohbet odalarında kavgalar eksik olmaz. Artı guruplaşmalar olur, buda er geç forma yansır.

Öyle birşeyolmaya başlarsa kapanır korkma.

Bu forma takılan insanların çoğu farklı görüşleri savunuyor, bir tane ortak yanımız var oda savunma sanayine duyduğumuz ilgidir. Bu yüzden açılmamalı.  Sohbet odalarında tartışma, kavga ve siyaset eksik olmaz...  Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: tr(b) - 23 Ocak 2011, 16:58:25
Alıntı yapılan: hawkerx - 23 Ocak 2011, 16:43:30

Öyle birşeyolmaya başlarsa kapanır korkma.

Bu forma takılan insanların çoğu farklı görüşleri savunuyor, bir tane ortak yanımız var oda savunma sanayine duyduğumuz ilgidir. Bu yüzden açılmamalı.  Sohbet odalarında tartışma, kavga ve siyaset eksik olmaz... 

vallahi o kavganın forum sayfalarında yapılmasından iyidir olurbiter forumda 2-3 sayfa işgaletmez en azından. Ayrıca ben defenceturk üyelerine güveniyorum. Mesajı Paylaş

"Pampa", "Liseli", "Anaokulu terk", "Paint terk", "..... var dediler geldik", "Güldürdün lan ....", "Olm 12.5 falndım ben".... Ve türevleri araya karışırsa ben yokum :).
Spam tarzı şeyler chat channellarında bol olur genelde düzgün olacaksa ve hosting şu durumu ile kaldırabilirse ben varım. Mesajı Paylaş

çet olursa kimse foruma yazılan yazılar azalır Mesajı Paylaş
Ne Mutlu Türküm Diyene. Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz