IDEF 2011

Başlatan Yatağan, 24 Ocak 2011, 00:00:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

T-Zırh (Türk-Zırhı) Nurol Teknoloji tarafından üretiliyor. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 13 Mayıs 2011, 13:37:36

Alıntı yapılan: altor - 13 Mayıs 2011, 12:22:40
Bir de k2 ve altayın önünde, iki farrın ortasındaki çıkıntı nedir bilen var mı?

Kamera olması lazım.

Alıntı yapılan: mixer - 13 Mayıs 2011, 02:46:49
Çekmiş oldugun fotograflar harika gercekten Eline ve emeğine Sağlık Dİyorum sen çok yaşa ...  Haklısın Monitor İle Gercek Hiç Bİr olur mu... DoğRusu Güzel memleketimin Gurur Diyorum Hayaldi gercek oldu... Siyaseti konuşmayı sevmiyorum ama Hükümete de buradan Tşk Etmek İsterim.. Hakikaten Onlarrında Bu yonde Teşviği Az değildi  İsrailden Neredeyse Tank Alacaktılar  Ama Þukurler olsun Artık bizim var inşallah 2015 te  tamamlanmış halini göruruz.

Teşekkürler. İsrail'den tank almak istediğimizi hatırlamıyorum. Zaten tank ihalesinde bile İsrail yoktu.

Tankın rengi fuar alanının yetersiz aydınlatması ve kamera flaşları nedeniyle gerçeğinden biraz farklı görünüyor olabilir arkadaşlar.

Bi ara merkava tankını Türkiye de üretmeyi düşünüyorlarmış sonra abd araya girince tank moderizasyonu israile kalmış abd de bize abrahams satacakmış falan filan...neyse ki imdadımıza dik duran hükümetimiz yetişti.İsrail bu saatten sonra bize satsa satsa süpürge satar :D Mesajı Paylaş

İleri Seramik Zırh Malzemesi

Nurol Teknoloji, hassas ve gelişmiş üretim teknikleri ile her türlü tehdite karşı dayanıklı, uluslararası standartlara uygun, hafif ve ergonomik plakaların üretimini gerçekleştirmekte ve zırhlı araç uygulamalarında en iyi çözümü sunmaktadır.

Üretim tesislerinde yüksek kalitedeki ürünlerini yüksek saflıktaki içeriği ve kontrol edilebilir mikro yapısı ile hassas toleranslarda üretebilme kabiliyetine sahiptir.

Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: bosna_sancak - 13 Mayıs 2011, 21:45:49

Bi ara merkava tankını Türkiye de üretmeyi düşünüyorlarmış sonra abd araya girince tank moderizasyonu israile kalmış abd de bize abrahams satacakmış falan filan...neyse ki imdadımıza dik duran hükümetimiz yetişti.İsrail bu saatten sonra bize satsa satsa süpürge satar :D

Bunların hepsi kuru gürültüden başka birşey değil.
NOT: Abrams, M1 Abrams... Abrahams değil. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Vatana millete hepsi hayirli olsun....
dahasinida bekliyorum ... hele hava savunma üzeri görmek istiyorum... nedeni hava savunma olmazsa olmazlardan benim icin...
son zaman savaslara baktigimizda hava savunma yok oldugunda keklik gibi avlaniliyor nice zirhlin olsada....
saygilar Mesajı Paylaş

antley 2500 fuzeleri alinacakti ruslardan en son ne oldu bilmiyorum Mesajı Paylaş
Adaletin hakim olduğu yerde silahın yeri yoktur.

benim istegim özgün bir proje  yani altay....milgem  gibi.....
antley 2500 fuzeleri sade ya ortak yapim yada kismi bir teknoloji transferi oluyor...

ama Allahin izniyle o günlerde gelir

saygilar
Mesajı Paylaş

baska resim yok mu????  :(

Mesajı Paylaş

Otokarın Arma araçları...

Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: akrep - 13 Mayıs 2011, 23:52:58
benim istegim özgün bir proje  yani altay....milgem  gibi.....
antley 2500 fuzeleri sade ya ortak yapim yada kismi bir teknoloji transferi oluyor...

ama Allahin izniyle o günlerde gelir

saygilar

o biraz daha zaman alir gibime geliyor cunku alt yapi musait degil henuz sanirim kisa ve orta menzilde calismalar var henuz ama bende senin gibi asiri rahatsizim hava savunmamiz olmasindan zaten antley 2500 fuzeleri ortak uretim yada teknoloji transferi olacak hatta bu fuzeler icin imzalar atilacak diyorlardi ne oldu bi haber cikmadi temennimiz en kisa zamanda savunma acigimizin kapanmasi Mesajı Paylaş
Adaletin hakim olduğu yerde silahın yeri yoktur.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz