IDEF 2011

Başlatan Yatağan, 24 Ocak 2011, 00:00:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Eyvallah kardeşim, meraktan kurtardın beni ve eminim bu forumu takip eden birçok arkadaşı, teşekkürler. O bilgisayardaki de seeker'la elde edilmiş bir görüntü heralde. Görevliyle konuştum demişsin, fırsat bulunca neler öğrendiğini de yazarsan memnun oluru(z)m. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: fırtına86 - 20 Mayıs 2011, 21:44:36
yeni piyade tüfeğini neden sergilemedi mkek?yoksa ben mi göremedim

Göstermediler. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Tomcat gordu, keske birkac poz cekseymis :) Mesajı Paylaş

LEOPARD2NG'nin üzerindeki silah istasyonunu unutmuşum galiba.  ::)

Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Yoğun istek üzerine AZERBAYCAN standı.

Aşırı kalabalık yüzünden bu standtan sadece bu kadar fotoğraf çekebildim.

Mesajı Paylaş

EF2000

Elektronik savunma sistemleri, Captor AESA radarı, EJ2000 motor (Thrust vectoring) ve Eurofighter'ın Türkiye Aşkı. :D
İlle de EF alalım diyenler için... :)

METEOR Füzesi

MB346 ve ATR-42

Mesajı Paylaş

Typhoon: Uygun fiyat. Sabit maliyet. Büyük getirili yatırım.

Typhoon: Bugün bir Avrupa programı, gelecekte gerçek bir Türk programı.

Typhoon: Tümüyle operasyonel bağımsızlık.

Typhoon: NATO ve koalisyonun ortak çalışması.

Typhoon: Hala gelişmekte olan yeni bir sistem. İleri ve yüksek teknolojili bir silah sistemi programına dahil olmak Türk sanayisi için büyük şans.

Typhoon: Yerli Türk savaş uçağına yönelik ilk ideal adım.

Typhoon: Typhoon'a katılmak, Avrupa'nın en büyük 4 havacılık şirketi ile 40 yıllık işbirliği demek. EF Türkiye için hava hakimiyetini sağlamak adına mükemmel bir platform.

Typhoon: Tam endüstriyel ortaklık, Türk havacılık ve savunma şirketlerine yerel yatırım, üretim ve istihdam sağlayacaktır. Mesajı Paylaş
Ne Mutlu Türküm Diyene. Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Üst rütbeli askeri personele o da gizli bibölmede gösterildi.MKEK işte.

Benim çektiğim fotoğrafları görmek isterseniz aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz arkadaşlar.Kusura bakmayın siteye koyacak kadar vakit bulamıyorum bu ara.

http://s159.photobucket.com/albums/t145/a400m/IDEF%202011/ Mesajı Paylaş

Fotolar için bu siteyide deneyebilirsiniz :) http://www.megapix.com Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz