IDEF 2011

Başlatan Yatağan, 24 Ocak 2011, 00:00:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bilgi için teşekkür ederim enes38 :) Mesajı Paylaş
Ne Mutlu Türküm Diyene. Gazi Mustafa Kemal Atatürk

IDEF2011 gidecek olan arkadaslar.
Sizleri kiskanmiyorum desem yalan olur ,bizim gibi gelemeyenlerin gözü kulagi sizlersiniz simdiden emeklerinizden dolayi sizlere tessekkürlerimi bir borc bilirim. Borcum olsun  ;D
Sayin Kanas bu arada hangi gazetede calisiyorsun ? Mesajı Paylaş
Ya sevecek ya gideceksiniz baska yolu yok.

Sorun değil, hallederiz kanas. ;)
Yarın ziyaretine gelebilrim zaman bulabilirsem. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Çok yakışıklı kereta.Ön kısım hafiften leo 2a6 yı andırıyor. Mesajı Paylaş

YENİGÜN Gazatesinde çalışıyorum amonyak. SKYWOLF'da ziyaretime geldi şu an yanımda, hepinize selamı var. Mesajı Paylaş

SKYWOLF soruyor: İDEX mi İDEF mi?

kanas: Harika bir şey bu tüya gibi :) Mesajı Paylaş

söylenildiği  kadar  büyük değilmiş leopard 2a ile  aynı gibi duruyor Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: es[ape - 28 Nisan 2010, 10:59:16

Sadece, kulenin yanı kısmındaki, sis havanlarının olduğu kısım farklı. Resimdeki tank daha güzel ama bu da çok güzel. Mesajı Paylaş

Idex nerden çıktı yaw yanlış olmuş pardon... Mesajı Paylaş

A.s yarın görüşelim orda kaçta olacaksınız? Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz