IDEF 2011

Başlatan Yatağan, 24 Ocak 2011, 00:00:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 16 Mayıs 2011, 18:07:30
Alıntı yapılan: ASQ-1918 - 16 Mayıs 2011, 17:49:36
Birleşik Arap Emirlikleri ihalesinden bahsetmişler herhalde.

Diğer zırhlı araç Patria olmalı.
Diğeri değil, diğerleri. 4 Araç olduğunu söyledi. Ama hanig araçlar olduğunu söylemedi. Çok ısrar ettim ama yine de söylemedi.   

Dövseydiniz kaç kişisiniz :) Mesajı Paylaş
Ne Mutlu Türküm Diyene. Gazi Mustafa Kemal Atatürk

abi epey zrıhlı personel taşıyıcı aracımız var, bunların hepsinden nasıl alırız? Almazsak iflas etmezler mi? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: kanas - 16 Mayıs 2011, 18:17:30
fotoğrafta pars 8*8'in kapısı açık, bana kapı kısmı epey ince gibi geldi. Yanılıyormuyum?

O kalınlık gayet normal. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: kanas - 16 Mayıs 2011, 18:19:29
abi epey zrıhlı personel taşıyıcı aracımız var, bunların hepsinden nasıl alırız? Almazsak iflas etmezler mi?

İhracat diye birşey var.  ;D

FNSS zaten çok büyük ihracat başarısı yakaladı son zamanlarda. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 16 Mayıs 2011, 18:19:47
fotoğrafta pars 8*8'in kapısı açık, bana kapı kısmı epey ince gibi geldi. Yanılıyormuyum?

O kalınlık gayet normal.

Takrar baktım, değil abi. İncecik bişey yaa, yağız bi delikanlı bi tekme atsa içeri çökecek gibi duyuyor :) Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: ASQ-1918 - 16 Mayıs 2011, 18:24:29
Alıntı yapılan: kanas - 16 Mayıs 2011, 18:19:29
abi epey zrıhlı personel taşıyıcı aracımız var, bunların hepsinden nasıl alırız? Almazsak iflas etmezler mi?

İhracat diye birşey var.  ;D

FNSS zaten çok büyük ihracat başarısı yakaladı son zamanlarda.

İnşallah yaa, hepsi de çok güzel, mesela ejder suda da gidiyor sanırım, hepsi çok değerli aletler. Mesajı Paylaş

Ejderde Gürcistana ihrac edilmişti. Otokar Arma 6x6 Bahreyne.

Hepsinin alıcısı var.

Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: kanas - 16 Mayıs 2011, 18:24:45

O kalınlık gayet normal.

Takrar baktım, değil abi. İncecik bişey yaa, yağız bi delikanlı bi tekme atsa içeri çökecek gibi duyuyor :)

Gözlük tak. 8) ;D
Hepsi amfibik, suda gidiyor... Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 16 Mayıs 2011, 18:27:57
Alıntı yapılan: kanas - 16 Mayıs 2011, 18:24:45

O kalınlık gayet normal.

Takrar baktım, değil abi. İncecik bişey yaa, yağız bi delikanlı bi tekme atsa içeri çökecek gibi duyuyor :)

Gözlük tak. 8) ;D
Hepsi amfibik, suda gidiyor...

İyi tamam yaa ısrar etmicem ama ben haklıyım. Sadece site sahibisin diye tırıstım :D Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: kanas - 16 Mayıs 2011, 18:29:34

İyi tamam yaa ısrar etmicem ama ben haklıyım. Sadece site sahibisin diye tırıstım :D

Aferin işi biliyorsun.  8) 8) ;D Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz