selef

Başlatan selef, 07 Nisan 2009, 03:43:53

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Öncelikle bu siteyi kuran murat abime sonsuz teşekkürler.Bakalım hanginiz beni önce tanıcaksanız ;D (bedirhan nuri çağrı recep barış abi  ;) ;D Mesajı Paylaş
  • Gösterim 10,020 
  • Hoşgeldiniz, Sizleri Tanıyalım
  • 10 Yanıtlar

gecenın bu saatınde mesajını goren ılk acık goz benım  ama tanıyamadım desem yerıdır..

neyse bız ınsanların ısımlerıne onem vermıyoruz. bızım ıcın fıkırler on plandadır :P

o zaman hosgeldın dıyelım ;)  her kımsen.. Mesajı Paylaş

Ulan recep hemen iki dakikada koydun bize satışı ;D

Sana bır ıpucu amsterdam ama once ukrayna ;D ;D Mesajı Paylaş

Mehmet abı soylesene sunu bastan  :) zaten gecenın korunde kafam bı dunya. kım dıyorum bu adam....

abı hos geldın  ;D Mesajı Paylaş

Hos bulduk recebim.Hani diğerler üyeler nerde bi sıcak karşılama isteriz ;D Mesajı Paylaş

abi onlar uyuyolar. sımdı rahatsız etmeyelım yazıktır :P gece nobetcı benım. dıgerlerı gunduz mesaı yapıyolar ben gecelerı..

ayrıca benım karsılamam sıcak degılmı abı :'( ;D Mesajı Paylaş

bende nıye bu konu kılıtlı gorunuyor..kım kılıtledı bu konuyu..

bu saatte tek acık olan yetkılı benım ama ben kılıtlemedım. eger yanlıslık yaptıysam.tekrar acıyorum.

yok ben yapmadıysam. o zaman bana bıldırın... Mesajı Paylaş

Benim yalnislikla yapma ihtimalim var :-\ Sanirim oyle bir yetkim var ;D Mesajı Paylaş

Hoşgeldin Mehmet.

Gelir gelmez yaramazlık ha.  :D Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Ooo Mehmet varsa ben oynamıyorum abi  ;D ;D

Hoşgeldin mehmetim Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz