Siber Güvenlik Tatbikatı Başladı

Başlatan shielt, 26 Ocak 2011, 15:44:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

işte son yanıtınızda yazdıklarınızı baştan yazsaydınız, ben gerilmemiş olacaktım. çünkü sadece bir soru sordum ve yanıtını almam uzun sürdü :) neticede, nihayet fikir edinebildim. Mesajı Paylaş
bağımsızlık, benim karakterimdir!

Ben de ilk seferki sorunuzu tam anlamamıştım :) Mesajı Paylaş

Turkcelli kullanan askeri veya başka güvenlik güçleri personeli insan yok mu? Mesajı Paylaş

arkadaşım neden anlamamakta ısrar ediyorsunuz? ben, böyle önemli bi tatbikatta turkcellin işi olup olmadığını sordum... ona bakarsanız, vodafone da MI6'in şirketi... neyse ya, yok bişey... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: cüzzamlı melek - 20 Şubat 2011, 20:34:30
arkadaşım neden anlamamakta ısrar ediyorsunuz? ben, böyle önemli bi tatbikatta turkcellin işi olup olmadığını sordum... ona bakarsanız, vodafone da MI6'in şirketi... neyse ya, yok bişey...

Güzel kardeşim, senin ne sorduğunu gayet iyi anladık. Bizim yani benim demek istediğim, Turkcell içinde askeri ve diğer önemli kurumların personellerine servis sağlayan bir kurum. Bu kurum tabii ki bu tür tatbikatlara katılacak. Bir aksilik olduğu zaman bu bilgiler güme gitmez mi? Þirket kendini güvenceye alıyor ki bütünlüğü sağlasın.

Demek istediğimi anlamışsındır sanırım. Senin demek istediğin Bir özel şirketin böyle işlerde ne işi var.. Özel ya da kurum fark etmez, Herkes kendi güvenliğini sağlayacak bu durumda... Mesajı Paylaş

aradığım cevabı 15. mesajda da olsa almış olmanın keyfini yaşıyorum :D

artı

o karamehmetgillere hiç güvenmiyorum :))) Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz