Merak edilen ordu envanterleri

Başlatan Falcon, 27 Ocak 2011, 14:48:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Þimdi..
Bu konuda istenilen orduların gerekli envanterlerini paylaşmak ve sizleri bilgilendirmek istedim.
İstenilen ve merak edilen orduları envanter bilgilerini ve ülke bilgilerinide elde ederek sizlerle paylaşmak isterim.
İstediginiz orduların yada merak edilen orduları paylaşabilirsiniz.Bende yardımcı olmak isterim elimden geldigi kadar boş zaman bulabildikçe....
Bide malumsa saçma sapan ordu envanterleri istemeyelim yok aborjinlerin envanteri filan :D :D
Bulabildigimiz boş zamanlarda teker teker paylaşmaya çalışacagız..
Mesajı Paylaş
  • Gösterim 31,297 
  • İstekleriniz, Önerileriniz ve Merak Ettikleriniz
  • 27 Yanıtlar

ELLER YUKARI HERÞEY AJAN SHEPPARDIN KONTROLU ALTINDA. [SGA 5X19-VEGAS] (STARGATE ATLANTİS CSI VERSİON EPİSODES)

Tsk da 227 tane heron ve 164 tane apache yazan wikipedi a mı? Mesajı Paylaş

önemli  olan  başka  yerde  olması  değilki ,  önemli  olan  burada olması  ve  forumun  içeriliğinin  çoğaltılıp  bilmeyenlere faydalı olması     birde  wiki  genelde yabancı dillerde anlatıyor   bizim  dilimizde  sunulması  daha önemli. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: shielt - 27 Ocak 2011, 15:23:40
Tsk da 227 tane heron ve 164 tane apache yazan wikipedi a mı?

Kaynak ben baktım göremedim. Mesajı Paylaş

ELLER YUKARI HERÞEY AJAN SHEPPARDIN KONTROLU ALTINDA. [SGA 5X19-VEGAS] (STARGATE ATLANTİS CSI VERSİON EPİSODES)

O zaman çok net çalışıp Türkçe kaynak olacaz insanlara. Ki zaten bu sitenin amacı da odur sanıyorum.. Ansiklopedi bölümü var, oradan devam ederiz demek isterim ama orasıda tartışma için uygun değildir..

Þöyle düşünelim, herkes elindeki kaynağı burada biriktirsin, herşey net olarak ortaya çıktığında konuyu bölerek ve güncel tutarak ansiklopedi bölümüne taşırız (sanki sitenin ağası gibi yazdım yanlış  :-Xanlaşılmasın). Orası zaten doğru bilgi kaynağı olur..
Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: hawkerx - 27 Ocak 2011, 15:29:32
Alıntı yapılan: shielt - 27 Ocak 2011, 15:23:40
Tsk da 227 tane heron ve 164 tane apache yazan wikipedi a mı?

Kaynak ben baktım göremedim.

İşte onu söylemeye çalışıyorum. Oranın kaynağı yok, Sürekli değişen bir site. Çok seri atmasyona bağlaya biliyor insan. Hatta zamanında pislik olsun diye bende çok saçma şeyler yazdım oraya ama sonradan insanlar gerçek olduğunu sanıp ona göre hareket etmeye başlayında açıkcası uyuz oldum o siteye..

Tamam Wikipedia ya ulaşmak çok kolay ama çok statik bir yer orası. Güven olmuyor..

Bu arada verdiğim sayılar 4-5 ay öncesinden kalma. Þimdiye çokdan değişmiştir.. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: shielt - 27 Ocak 2011, 15:30:50
O zaman çok net çalışıp Türkçe kaynak olacaz insanlara. Ki zaten bu sitenin amacı da odur sanıyorum.. Ansiklopedi bölümü var, oradan devam ederiz demek isterim ama orasıda tartışma için uygun değildir..

Þöyle düşünelim, herkes elindeki kaynağı burada biriktirsin, herşey net olarak ortaya çıktığında konuyu bölerek ve güncel tutarak ansiklopedi bölümüne taşırız (sanki sitenin ağası gibi yazdım yanlış  :-Xanlaşılmasın). Orası zaten doğru bilgi kaynağı olur..

Bence bir ekip luşturup wikipediadaki bilgileri editlesek ve yeni ürünlerimizin sayfalarını açsak dışarıya tanıtımımız için iyi olmazmı ? Bilgilere kaynak olarakta burayı koyarız. Mesajı Paylaş

Olmaz Değil ama açıkcası buraya bile çok sık bakamıyoruz maalesef. Bu kadar zaman alacak işlerde malum sıkıntı veriri..

Bakmak lazım.. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: shielt - 27 Ocak 2011, 15:45:28
Olmaz Değil ama açıkcası buraya bile çok sık bakamıyoruz maalesef. Bu kadar zaman alacak işlerde malum sıkıntı veriri..

Bakmak lazım..

Yani diyorsunki atıyorum 20 tek motorlu kobrayı modernize edip deniz kuvvetlerine vermektense 20 seri üretim t-129 atak vermek daha iyidir. Ah ah keşke şu comanche olaydı şimdi her yer kum gibi cobra kaynıyordu. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz