Metallica-The Unforgiven 2

Başlatan Hawkerx, 28 Ocak 2011, 13:42:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bence de Korpiklani de dinleyin hep şen şakrak :). Vodka özellikle tavsiye, genelde konserleri de sıcak geçer. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: hawkerx - 28 Ocak 2011, 21:13:01
Alıntı yapılan: Falcon - 28 Ocak 2011, 14:49:22
Metalciler mi bastı lan burayı.Kafa ütülüyor lan o

Rapcisin dimi ? :)
Arabeskçidir ya ne rapçisi :D 2pac kimdir desem cevap veremez :D :D Mesajı Paylaş

İzle dinle ve yıkıl ölümü hissediceksiniz.

Mesajı Paylaş

Bunu müstehcen unsur diye algılamazsınız inşallah  :) Mesajı Paylaş

Bu da Marilyn Manson'ın güzel parçası. Müzikle ilgili bölüm açalım diyecem ama forumla bira kelalaka olacak gibime geliyor. Aslında burda paylaşmak istediğim daha bir sürü parça var ama bir başlarsak sonu gelmeyecek. Mesajı Paylaş

ruhumuz var teslim etmeden önce

Alıntı yapılan: ~~İsmaiL~~ - 29 Ocak 2011, 00:34:11
İzle dinle ve yıkıl ölümü hissediceksiniz.

Abi sen işi abartmışsın biraz sözleri anlamaya çalıştım da anladıklarım da gördüklerim de pek iç açıcı değil :D Bildiğin satanik abi bunlar :). Mesajı Paylaş

Ne gerek var bu kadar gürültüye!
Relaxing...
;D ;D 8)

Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Biraz absürd gelebilir ama ben jazz da dinliyorum aslında  ;D Mesajı Paylaş

ruhumuz var teslim etmeden önce

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz