HAVADAN ATILAN SEYİR FÜZESİ [SOM]

Başlatan levo, 05 Şubat 2011, 11:58:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: Hannibal - 14 Kasım 2018, 10:38:42
F-35'in gövde içinde taşınan modeli SOM-J ve Lockheed üretimidir. Merak ettiğim şey biz SOM-J modeli üretiminden feragat mı ettik ve Lockheed den mi alacağız yoksa uçaklar gelince kendimiz mi üreteceğiz?

??? ney ney ney ??? :? Mesajı Paylaş

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

SOM el yordamı üretimden iyice endüstriyel tasarım görünüşüne büründü detay görünüşlerinde farkındaysanız Mesajı Paylaş
beğen

Gezgin  füzemizi görsek iyi olacakti Mesajı Paylaş

Alıntı YapIsmail Demir

İkinci 100 günlük icraat programı kapsamında 415 adet ilave SOM mühimmatını envantere kazandırmak için sözleşme imzalayacağız.

https://twitter.com/IsmailDemirSSB/status/1073201764248227841
Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Güncel olarak kaç tane var bilgisi olan arkadaşlar var mı ? Mesajı Paylaş

wikipedia da 250 falan diye geçiyor ama resmi ağızlardan 6 tane teslim duyrulmuştu geçen yıl. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: fatihvskamil - 13 Aralık 2018, 18:11:34
wikipedia da 250 falan diye geçiyor ama resmi ağızlardan 6 tane teslim duyrulmuştu geçen yıl.

Düşmanı fazla uyandırmamak için adet bilgisinde yanlış rakam veriyorlar.

SOM A

SOM B

SOM B-1 in üretimine başlayalı hani hani...

SOM J Lockheed Martinin lisans altında ürettiği prototipler dememeye teslim edildi. Mesajı Paylaş

Wikipedia güvenilmez. Yalnız 415 SOM gerçekten ciddi bir rakam! Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 13 Aralık 2018, 21:53:38
Wikipedia güvenilmez. Yalnız 415 SOM gerçekten ciddi bir rakam!

Abd, ikinci korfez savasinda kiytirik irak mevzilerine 1000 adet tomahawk firlatti. Neredeyse ek siparis veriyorlardi, sonra vazgecip kara birliklerini surduler.

415 rakami az degil ama çok da degil. Kiminle savasmayi goze aldigina bagli. Mesajı Paylaş
''Başarının sırrı amaca sadakattir.''

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz